Pravčická brána s dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2801
2.8.14 11:19

Ahoj obnovuji diskuzi spíše informativně. Jedeme příští týden do jetřichovic a chceme na Pravčickou bránu a na malou pravčickou bránu. Jestli je tu někdo kdo tam byl i s menším dítětem mojí dceři budou v listopadu 3 roky. Jak je to náročné jde mi spíš o terén

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
2.8.14 11:40

Což náročné. náročné to není, to dáte. jen pokud není dítko moc divoch, aby někam neslítla. byli jsme ještě za bezdětna a sice nešlo o dítě, ale pes mi furt skákal zvesela na hrany skal, kde byly pak propasti dolů, brzdil na poslední chvíli a já z toho měla smrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.8.14 12:05
@bobin píše:
Ahoj obnovuji diskuzi spíše informativně. Jedeme příští týden do jetřichovic a chceme na Pravčickou bránu a na malou pravčickou bránu. Jestli je tu někdo kdo tam byl i s menším dítětem mojí dceři budou v listopadu 3 roky. Jak je to náročné jde mi spíš o terén

to dá úplně v klidu. :think: můj kluk tam vyhopsal bez problémů ve stejném věku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
2.8.14 12:06
@bobin píše:

Já bych tedy s ani ne 3 letým dítětem do skal a na skalní stezky tedy nikdy nesla. 8o byla jsem v Jetrichovicich kdysi s dětmi se školou v přírodě a měli jsme strach tam tedy vzít i tretaky, což jsou 8 - 9 leté děti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.8.14 12:21
@krtek7489 píše:
Já bych tedy s ani ne 3 letým dítětem do skal a na skalní stezky tedy nikdy nesla. 8o byla jsem v Jetrichovicich kdysi s dětmi se školou v přírodě a měli jsme strach tam tedy vzít i tretaky, což jsou 8 - 9 leté děti. :nevim:

proč? 8o vždyť jsou tam všude zábrany.. tyhle obavy mi přijdou hodně liché..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
2.8.14 12:24
@martina.se píše:
proč? 8o vždyť jsou tam všude zábrany.. tyhle obavy mi přijdou hodně liché..

2,5 leté dítě ti vleze všude. Já bych prostě neriskovala, to je všechno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
2.8.14 12:27

Já už si to právě nepamatuju, byla jsem pouze se střeleným psem, takže nevím. nicméně tenkrát to pro mě byl děsnej stres, pes dělal kraviny a několikrát se málem zřítil. můj kluk je divoch, takže pokud by se choval jako pes, tak bych radši jela do nížiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.8.14 12:28
@krtek7489 píše:
2,5 leté dítě ti vleze všude. Já bych prostě neriskovala, to je všechno. ;)

já tam s klukem byla několikrát a naprosto bez problémů :think: a malých dětí se tam pohybuje spousta..stačí dávat pozor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
2.8.14 12:30

Hlavně nezapomeňte, že zavírá v šest, to mně vloni porazilo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
2.8.14 12:46
@martina.se píše:
já tam s klukem byla několikrát a naprosto bez problémů :think: a malých dětí se tam pohybuje spousta..stačí dávat pozor :nevim:

Ale já přece nikomu neříkám, aby tam nechodil. Jen jsem napsala, že já bych tam s takhle malým dítětem nesla, člověk nikdy neví a stačí vteřin a nestesti je na světě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
2.8.14 17:21

Já tam byla naposledy před 5 lety ale pokud si vzpomínám je to asi 2,5 km dost strmý výstup, cesta je příšerná plná kamenů. Navíc musíte počítat s tím, že se poblíž nedá zaparkovat a z nejbližšího parkoviště ve Hřensku je to asi 1,5 km. Mně osobně se to zdá na ani ne 3 leté dítě dost náročný pochod, i když jsem tam viděla plno rodičů co třeba nesli dítě v krosně. Ale já bych dítě na zádech tahat nechtěla navíc bych se bála těch skal. Záleží to na vás jak jste zdatní chodci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.