Pravděpodobně těhotná?

14
4.2.22 21:01

Pravděpodobně těhotná?

Zdravím.. S manželem se snažíme o miminko už 10 měsíců a nějak se nám nedaří. Nechraneny styk jsme měli 3 dny před ovulací. Nyní mám zpoždění 14 den. V prosinci jsem do toho ještě prodělala covid a to jsem měla zpoždění 13 dní. Co jsem na sobě trochu pozorovala, tak mě trochu pálila žáha a poslední týden se mi dost točí hlava a je mi na omdlení. Test jsem si zatím nedělala, protože za 1 nemám koupený a za 2 po neúspěšných pokus se dost bojím negativního výsledku. Myslíte že by to mohlo tentokrát vyjít a mohla bych být těhotná nebo jde spíše o důsledky covidu?
Děkuji za všechny odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9292
4.2.22 21:04

Kup si ten test :nevim: může to být po covidu nebo jsi těhotná. Tady ti to fakt nikdo nepotvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35852
4.2.22 21:07

Udělej si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
4.2.22 21:07

Žáha tě pálila z jiného důvodu, ne protože bys byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
4.2.22 21:13
@Elka1898 píše:
Zdravím.. S manželem se snažíme o miminko už 10 měsíců a nějak se nám nedaří. Nechraneny styk jsme měli 3 dny před ovulací. Nyní mám zpoždění 14 den. V prosinci jsem do toho ještě prodělala covid a to jsem měla zpoždění 13 dní. Co jsem na sobě trochu pozorovala, tak mě trochu pálila žáha a poslední týden se mi dost točí hlava a je mi na omdlení. Test jsem si zatím nedělala, protože za 1 nemám koupený a za 2 po neúspěšných pokus se dost bojím negativního výsledku. Myslíte že by to mohlo tentokrát vyjít a mohla bych být těhotná nebo jde spíše o důsledky covidu?
Děkuji za všechny odpovědi :)

Kristalovou kouli nemám, udělej si test. Diskuze je naprosto zbytečná, řešit jestli to mohlo klapnout, to ti nikdo nepovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
4.2.22 21:20

Zenska poblaznena :roll: kup si lexaurin udelas nejlip. Takove dotazy, jak to mame vedet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
4.2.22 21:34

@migmina díky za radu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie