Pravidelná docházka v jeslích - lepší adaptace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2660
5.10.15 21:53

Já jsem se s tím prostě smířila. Starší je kopie toho vašeho. První rok scény jak Brno, nejen že ho ze mě sundavali, ale ještě i občas zamkli, aby neutekl.Na nákup sama nebo je dát spát táta je vždy hysterický záchvat. Mladší byl naštěstí minulý rok ve školce v pohodě, pořád jsem těšila staršího… Nebude spokojený nikdy a nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
5.10.15 22:00

@Levandule121 no tak to je přesný co popisuješ…takžeasi nepomůže nic, jen čekat až vyroste :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
6.10.15 12:11

Tak zase jak jsem psala předtím, zkusila bych, být Tebou, dát ho tam opravdu každý den na dopoledne. A vzít kalendář a ukazovat mu, co je za den, aby měl přehled. A jak tu psaly holky, hodně pomáhá, když vodí táta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
6.10.15 16:02

Za mě si myslím, že každý den po obědě by bylo lepší. Bude to každý všední den stejné a to dopoledne mu rychleji uteče. Do 15.30 už je to opravdu dlouhé… Ale záleží na možnostech, já to tak mám a jsem spokojená a už i dcerka.
Možná bych i zvážila změnu školky - ne každá je dobrá. Sama jsem na to narazila, když jsme vybírali školku pro malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
9.10.15 13:54

jesle

Já chodil už od velmi nízkého věku do jeslí a nijak zvlášť mi to můj vztah, nebo soužití s kolektivem nevylepšilo. Chci tím říci, že někdo se tam bude cítit jako ryba ve vodě a jinému naopak nepomůže když bude od 2 let mezi dětmi. Nevím přesně na čem to závisí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin