Pravost Louis Vuitton

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1350
15.5.18 13:28

Já si tričko LV koupila v Turecku na trhu na dovolené - štítky to mělo jako tvoje šatičky. Stálo mě 5 EUR :D :D :D Ale ty šatičky jsou fakt roztomilé :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
15.5.18 15:02
@kaja7 píše:
Ahojte holky, prosím ví některá, jak poznat pravost těchto šatiček LV? Jestli jde o fake či pravou zn.? Děkuji moc :)

Ty šatičky jsou krásné, ale zeptám se..nic proti zakladatelce. Obecně, proč máte ženy, dívky takovou touhu po nákupu drahých značek, na které nemáte a kupujete tedy fake?..Proč ze sebe tak rádi děláte něco co nejste nebo na co si hrajete, jako zvýší vám to nějak společenský status? Raději mám jen např. 3 opravdu drahé značk. věci, na které ušetřím a vím že jsou pravé, než nakupovat fake, už vůbec nechápu napodobeniny parfémů. Když jsem např. samoživitelka a všichni kolem to vědí, tak vypadám z fake od Diora nebo Prady dost divně a stejně je to dost poznat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
15.5.18 16:12

@lilith1 Já právě faky nesnáším :-))) Měla jsem za to, že jsou pravé, jinak bych je nikdy nekoupila. Přijde mi trapné dělat ze sebe něco, co nejsem :-) Mám pro dcerku ráda krásné a kvalitní věcičky, na tom myslím není nic špatného.

Ostatním moc děkuji, není třeba dalších komentářů :-) Ptala jsem se pouze na pravost, nejsem nějaká řešitelka, která by tu chtěla mít diskuzi :-) To, co jsem chtěla vědět, vím, takže ještě jednou dík ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
9.1.23 13:40

Ahoj, chci se zeptat, zda je pravda, že se kabelky LV 2023 nově vyrábějí pouze s čipem a bez všitého číselného kódu? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák