Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já si tričko LV koupila v Turecku na trhu na dovolené - štítky to mělo jako tvoje šatičky. Stálo mě 5 EUR
Ale ty šatičky jsou fakt roztomilé
![]()
@kaja7 píše:
Ahojte holky, prosím ví některá, jak poznat pravost těchto šatiček LV? Jestli jde o fake či pravou zn.? Děkuji moc
Ty šatičky jsou krásné, ale zeptám se..nic proti zakladatelce. Obecně, proč máte ženy, dívky takovou touhu po nákupu drahých značek, na které nemáte a kupujete tedy fake?..Proč ze sebe tak rádi děláte něco co nejste nebo na co si hrajete, jako zvýší vám to nějak společenský status? Raději mám jen např. 3 opravdu drahé značk. věci, na které ušetřím a vím že jsou pravé, než nakupovat fake, už vůbec nechápu napodobeniny parfémů. Když jsem např. samoživitelka a všichni kolem to vědí, tak vypadám z fake od Diora nebo Prady dost divně a stejně je to dost poznat..
@lilith1 Já právě faky nesnáším
Měla jsem za to, že jsou pravé, jinak bych je nikdy nekoupila. Přijde mi trapné dělat ze sebe něco, co nejsem
Mám pro dcerku ráda krásné a kvalitní věcičky, na tom myslím není nic špatného.
Ostatním moc děkuji, není třeba dalších komentářů
Ptala jsem se pouze na pravost, nejsem nějaká řešitelka, která by tu chtěla mít diskuzi
To, co jsem chtěla vědět, vím, takže ještě jednou dík
![]()
Ahoj, chci se zeptat, zda je pravda, že se kabelky LV 2023 nově vyrábějí pouze s čipem a bez všitého číselného kódu? děkuji