Které z těchto pouzder na mobil

10726
14.5.18 10:15

Které z těchto pouzder na mobil

Ahoj, které byste si vybraly a proč? nemáte konkrétní zkušenost?

https://www.krytomat.cz/…--silikonovy
tady mi prodejce řekl, že to má lehce vystoulé tečky zepředu, aby se na to dobře ťukalo a že díky tomu to není ideálně čitelný, ale že to zase není takový, že bych to měla problém přečíst-tak nevím. NEMATE TO NÉKDO?

https://www.student-eshop.cz/…va--kuze.htm
tady si myslím, že to v těch okýnkách nebude reagovat na dotyk

https://www.krytomat.cz/…ite---ruzovy
takže myslíte, že to zezadu PUJDE POUZIT MISTO KAPESNIHO ZRCADELKA DO KABELKY?

https://pouzdra-mobily.heureka.cz/…specifikace/#…

děkujiiiii

A příp. klidně házejte i odkazy nebo tipy kde koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
14.5.18 10:19

Tyhle kryty běžně najdeš za pár korun na ALI, tak bych to vzala odtud a uvidíš. Nenecháš za to velký peníze a účel to splní úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65455
14.5.18 10:20

@tasa tak já pouzdra kupuji na Aliexpressu…je to stejný, jen o polovinu a víc levnější…jen se na to holt čeká třeba měsíc…
A kupuji většinou takovéto tipy
 https://www.aliexpress.com/…6742494.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.5.18 10:37

Ten celosilikonový nebrat..nepujde ti reagovat prstem..
mám ten druhý..v okýnkách to nereaguje, musíš to otevřit, ale aspon vidím kdo mi volá a nemusím to otevírat - když to nechci třeba přijmout, nebo nemám čas..JInak nakupuju na ali za 60 korun..

• Citovat
  • Upravit
43
14.5.18 10:37

@tasa ten první celosilikonový bych určitě nebrala, bude se na to dívat dost blbě, druhý je klasický flip, přes ta okýnka dotyk funguje, ale záleží, jestli má ten telefon speciální režim právě na ta okna, jinak je to o ničem, třetí pouzdro ano, dá se použít místo zrcátka, ale je děs, jak je to pořád upackané, třetí je klasická knížka, nevím jestli by ti nevadilo, že se otevírá dolů, hodně zákazníkům to vadí…nakupuj určitě na aliexpress, tam si za stejnou cenu jako u nás jedno koupíš ta pouzdra všechna…doporučuju určitě koupit pouze zadní obal a k němu tvrzené sklo (určitě full cover, dneska mají téměř všechny telefony zahnutý displej)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.5.18 10:38

Přesně tak, já nakupuji zase na Geek, ale je to v podstatě to samé, jako Ali nebo Wish. Mají tam ty samé, jen o dost levněji. A co se týče výběru krytu z těchto čtyř, tak za mě ten lesklý :andel: :potlesk: :D

Příspěvek upraven 14.05.18 v 10:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.5.18 10:39

Jinak jsem z ali vzala tu nerozbitnou folii nalepovací, takže předek mám krytý i takto.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
14.5.18 10:43

@Kacaba90 ten druhý flip mám a nereaguje to..navíc ten horní je krytý ( průhledná folie ) ten spodní je volný, ale nejde to vzít - píše mi to že mám zakrytý sluchátka - což nechápu, ty jsou volné dole, ale co už )..jsem s tím ale spokojená..ted budu brát jen s jedním zakrytým okýnkem https://www.aliexpress.com/…9617647.html?…

jak jde zjistit jestli ten telefon na to má režim?

• Citovat
  • Upravit
29093
14.5.18 10:45

Vzala bych zavírací bez okýnek. Ten s výřezy měl manžel a nebyl s ním spokojený, špatně to reagovalo. Jinak kryty beru z aliexpress, nejlepší jsou takové ty zavírací peněženky, nejmenší pravděpodobnost, že se ten mobil rozfláká, když spadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.5.18 10:47

@smurfka jak to zjistit netuším, ale já měla s4 mini a když jsem ten obal zavřela, automaticky se mi ve velkém okýnku objevily hodiny a malé ikonky (hovory apod.) a ve spodním, když mi někdo volal se objevila lišta na přijetí hovoru…a fungovalo to na dotyk normálně, asi záleží jak které pouzdro a jak který telefon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
14.5.18 11:06
@Evi88 píše:
Přesně tak, já nakupuji zase na Geek, ale je to v podstatě to samé, jako Ali nebo Wish. Mají tam ty samé, jen o dost levněji. A co se týče výběru krytu z těchto čtyř, tak za mě ten lesklý :andel: :potlesk: :DPříspěvek upraven 14.05.18 v 10:39

vůbec nevim, jak to na těchto shopech funguje, je to na dobírku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
14.5.18 11:07
@smurfka píše:
Jinak jsem z ali vzala tu nerozbitnou folii nalepovací, takže předek mám krytý i takto.

folie je NEROZBITNA? fakt? hodíš prosim odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
14.5.18 11:08
@Kacaba90 píše:
@tasa ten první celosilikonový bych určitě nebrala, bude se na to dívat dost blbě, druhý je klasický flip, přes ta okýnka dotyk funguje, ale záleží, jestli má ten telefon speciální režim právě na ta okna, jinak je to o ničem, třetí pouzdro ano, dá se použít místo zrcátka, ale je děs, jak je to pořád upackané, třetí je klasická knížka, nevím jestli by ti nevadilo, že se otevírá dolů, hodně zákazníkům to vadí…nakupuj určitě na aliexpress, tam si za stejnou cenu jako u nás jedno koupíš ta pouzdra všechna…doporučuju určitě koupit pouze zadní obal a k němu tvrzené sklo (určitě full cover, dneska mají téměř všechny telefony zahnutý displej)

mě právě to flip pouzdro, knizka vadi dost, tak jsem si rikala, ze otevirani dolu alespoň nemusim ohýbat, aby mi neprekazelo, kdyz telefonuju. má to jiný neduh, teda negativum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
14.5.18 11:09
@Kacaba90 píše:

no jjo, zahnutej roh, diky za upozornění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.5.18 11:11

@tasa no kromě toho, že to není nijak designové a pěkné, je to asi jediné negativum…je to prostě všední a já jsem typ, co mění obaly na telefonu jednou týdně, mám jich doma asi 30 :lol: pokud na aliexpressu neumíš nakupovat, nejdříve bych si určitě nastudovala nějaké postupy a návody, je poměrně jednoduché přijít o peníze, když nevíš co a jak…na dobírku se to objednávat nedá, platí se dopředu kartou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák