Prázdné plodové vejce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10098
3.2.13 14:36

@Izzz
už jsem doma z nemocnice, v úterý budu volat své doktorce, jak to dopadlo a rovnou se jí zeptám, jestli se mám objednat na další vyšetření do Genettu(poslala nás tam hned po prvním ZT) a pak bych tedy soukromě zkusila i tu paní dr. Malíčkovou (psala jsi, že je na Karláku v Praze? nedala bys mi když tak kontakt abych nemusela složitě hledat na netu? třeba do SZ -díky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.2.13 15:39

@crazyidea lepší je určitě se objednat po telefonu a ten já nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
3.2.13 17:57

@Izzz
to je škoda, já myslela, že k ní chodíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.2.13 18:00

@crazyidea chodim, ale komunikuju s ní jen po mailu. A právě po tom mailu to vypadalo, že mě ani nevezme, ale nakonec vzala. Pokud jí zavoláš, objedná tě určitě. Ale ten telefon někde určitě bude. Kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
3.2.13 18:01

MUDr. K.Malíčková
Ambulance klinické imunologie a Laboratoř klinické imunologie a
alergologie ÚKBLD VFN a 1.LF UK v Praze
Karlovo nám. 32
121 11 Praha 2
tel. 224966341
fakultní polikliniky VFN, vchod A, 3.patro, č. dveří 334

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
3.2.13 18:01

@Izzz
tak to zas kvůli mě nehledej, mrknu na net, to určitě najdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
3.2.13 18:02

@Izzz
ty jsi rychlík - díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
4.2.13 15:24

@Izzz
ahoj, tak dr. Malíčkové jsem ráno volala, poprosila mě, ať pošlu mail, že má pacienta, ale že bude potřebovat doporučení od nějakéh lékaře, že by jí jinak nic nezaplatila pojišťovna, tak snad mi to moje gynekoložka napíše.
a volala jsem i do gennetu a tam jsme s manželem objednaní na 1.března, tak snad se to někam hne a na potřetí už to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.2.13 07:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.13 18:04

Ahoj holky, já jsem po dvou potratech, jednou tak cca 5tt sp, asi po třech měsících jsem opět otěhotněla a tak v 9tt prázdné plodové vejce, a tak jsem musela na revizi, pak jsem se už bála a dávala si pozor at neotěhotním, v té době jsem pořád trpěla na různé infekce, ledvin, močových cest a i střeva mě zlobily, na gennetu vše ok, i u manžela nikde nebyl problém, tak jsem začala řešit ty záněty, pročistila tělo a ted mám doma půlročního miláčka, takže to určitě půjde i u tebe, hlavně když jde otěhotnět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
8.7.13 12:03
@crazyidea píše:
Ahoj, máte některá zkušenost s ukončením těhotenství z důvodu prázdného plodového vejce? A to, že opakovaně? Já jsem dnes podstoupila přesně po čtyřech měsících revizi právě z tohoto důvodu, vždy v 10tt. Když se nám to stalo poprvé, všichni mě chlácholili, že příště to určitě vyjde, nevyšlo! Je mi divné, že je to vždy ze stejného důvodu a ve stejném týdnu tehotenstvi. Stalo se vám to někomu také? A pokud ano, dokázali doktoři přijít na příčinu??

Ahoj na diskuzi jsem narazila dnes a docela by me zajimalo jak jsi dopadla? protoze v podpisu mas, ze jsi v 17tt? kde toi pomohli, na co prisli? ja jsem mela zamlkle tehotenstvi v prosinci, od te doby se nam jeste nepodarilo..tedy minuly mesic jsem mozna samovolne potratila, ale to pry dr. nevi urcite, pry to tak jen vypada podle cyklu..davam tomu do konce srpna a pak bych taky chtela nekam zajit, pokud se nezadari.

• Citovat
  • Upravit
10098
8.7.13 12:13
@stepankad píše:
Ahoj na diskuzi jsem narazila dnes a docela by me zajimalo jak jsi dopadla? protoze v podpisu mas, ze jsi v 17tt? kde toi pomohli, na co prisli? ja jsem mela zamlkle tehotenstvi v prosinci, od te doby se nam jeste nepodarilo..tedy minuly mesic jsem mozna samovolne potratila, ale to pry dr. nevi urcite, pry to tak jen vypada podle cyklu..davam tomu do konce srpna a pak bych taky chtela nekam zajit, pokud se nezadari.

ahoj, nepřišlo se vůbec na nic, vzhledem k mému věku jsme na genetice byli hned po prvním ZT a výsledky byly v pořádku a dr. Malíčková nám k výsledkům z imunologie napsala, že tak krásné výsledky dlouho u žádného páru neviděla, takže tak…z několika konzultací s gynekology a lékaři z CAR jsem pochopila, že v mém případě to bylo prý o trpělivosti počkat si na to správné vajíčko, že zřejmě právě díky věku, už ne každé bylo OK. taky jsem hodně řešila, jak dlouho čekat na další otěhotnění, protože my vůbec s tímto problém neměli a otěhotněla jsem prakticky vždy v měsíci, ve kterém jsme si řekli. po prvním ZT jsem počakala dvě menstruace a nedopadlo to, výsledek stejný a po druhém ZT jsem počkala jen na první porevizní MS a zatím je všechno v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
8.7.13 12:19
@crazyidea píše:
ahoj, nepřišlo se vůbec na nic, vzhledem k mému věku jsme na genetice byli hned po prvním ZT a výsledky byly v pořádku a dr. Malíčková nám k výsledkům z imunologie napsala, že tak krásné výsledky dlouho u žádného páru neviděla, takže tak…z několika konzultací s gynekology a lékaři z CAR jsem pochopila, že v mém případě to bylo prý o trpělivosti počkat si na to správné vajíčko, že zřejmě právě díky věku, už ne každé bylo OK. taky jsem hodně řešila, jak dlouho čekat na další otěhotnění, protože my vůbec s tímto problém neměli a otěhotněla jsem prakticky vždy v měsíci, ve kterém jsme si řekli. po prvním ZT jsem počakala dvě menstruace a nedopadlo to, výsledek stejný a po druhém ZT jsem počkala jen na první porevizní MS a zatím je všechno v pořádku :-)

tak to je fajn, ze vam to takhle vyslo, moc ti drzim palecky:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty