Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je možné že je miminko mladší.
U mě to tak bylo, mám nepravidelný cyklus a nakonec mi vypočítala že oplodnění proběhlo až od 10 dní později ca než by řekla podle menses
Takže bych to viděla pozitivně.
@karkarka 9. Dubna jsem měla na papirkovym hodně slabého ducha a tak jsem udelala clearblue a ten mi vyšel pozitivní a 1-2 týdny ukázal
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda mam jeste nejakou naději
![]()
26.7. mi vyšel pozitivní tehotensky test. Menstruaci nemam vubec pravidelnou takze podle toho se vubec nemuzu ridit v jakem tydnu bych mohla byt. Vse bylo naprosto v poradku ale 15.8 jsem zacela krvacet. Jela jsem na pohotovost kde mi dr udelala ultrazvuk a rekla mi ze gestační váček je prázdný a odpovídá 5+3
Dnes jsem byla znovu na kontrole a vacek je furt prázdný a měří 13mm. Stale špinim nekdy krvacim. Dr si mysli ze uz z toho miminko nebude ale Ja se ho nechci jen tak vzdát a porad doufam ze se objeví. Nema nekdo z vas nejakou zkušenost zda je jeste nejaka šance?
Pristi tyden další kontrola kdyz se nic neobjeví budu muset na revizi. ![]()
Předem dekuji za jakoukoli odpoved ![]()
@Martina572 píše:
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda mam jeste nejakou naději![]()
26.7. mi vyšel pozitivní tehotensky test. Menstruaci nemam vubec pravidelnou takze podle toho se vubec nemuzu ridit v jakem tydnu bych mohla byt. Vse bylo naprosto v poradku ale 15.8 jsem zacela krvacet. Jela jsem na pohotovost kde mi dr udelala ultrazvuk a rekla mi ze gestační váček je prázdný a odpovídá 5+3
Dnes jsem byla znovu na kontrole a vacek je furt prázdný a měří 13mm. Stale špinim nekdy krvacim. Dr si mysli ze uz z toho miminko nebude ale Ja se ho nechci jen tak vzdát a porad doufam ze se objeví. Nema nekdo z vas nejakou zkušenost zda je jeste nejaka šance?
Pristi tyden další kontrola kdyz se nic neobjeví budu muset na revizi.Předem dekuji za jakoukoli odpoved
Ne, bohužel to není prosperující těhotenství.
Ahojky…mám nepravidelný cyklus… zpoždění mívám někdy týden někdy dva někdy jen jeden den…dnes jsem byla na ultrazvuku podle poslední menstruace bych byla 8+3 tt jelikož to mám nepravidelně nedá se to úplně určit podle toho každopádně gestacni vacek 1,5 cm ale prázdný jdu ještě příští týden jednou.Chci se zeptat na vaše zkušenosti. Naděje umírá poslední si říkám, je tu možnost kvůli nepravidelnemu cyklu že by se ještě něco změnilo?