Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Prosím o Váš názor? co si myslíte? je to holčička nebo chlapeček? děkuji
Co řekl lékař?
Ano dr mi řekl pohlaví, ale chci vědět zda to je tak, anebo ne
a hrbolek tam jde vidět pěkně ![]()
Podle smeru pohlavniho hrbolku tipuju devce, jde rovnomerne s pateri.
Ja bych zas rekla, ze holka… ale jako „doktor mi to rekl, ale já mu nevěřím, tak se ujistim tady“… wtf ![]()
@Anonymní píše:
Ano dr mi řekl pohlaví, ale chci vědět zda to je tak, anebo nea hrbolek tam jde vidět pěkně
A doktor není odborník? Emimino je chytřejší?
No dr odborník je, to je pravda. akorát tomu pohlaví z jednoho důvodu nemůžu věřit ![]()
a ano je to podle doktora na 80% holčička, kdyby mi min týden neřekl, že to vypadá na chlapečka, tak by řekl, že je to holčička na 100%
ale prostě z jednoho důvodu tomu věřit nemůžu a chci vědět další názor… od více lidiček ![]()
@Anonymní píše:
No dr odborník je, to je pravda. akorát tomu pohlaví z jednoho důvodu nemůžu věřit
a ano je to podle doktora na 80% holčička, kdyby mi min týden neřekl, že to vypadá na chlapečka, tak by řekl, že je to holčička na 100%ale prostě z jednoho důvodu tomu věřit nemůžu a chci vědět další názor… od více lidiček
Moc by mě zajímal ten důvod. To bude moudro ![]()
@Anonymní píše:
No dr odborník je, to je pravda. akorát tomu pohlaví z jednoho důvodu nemůžu věřit
a ano je to podle doktora na 80% holčička, kdyby mi min týden neřekl, že to vypadá na chlapečka, tak by řekl, že je to holčička na 100%ale prostě z jednoho důvodu tomu věřit nemůžu a chci vědět další názor… od více lidiček
Kdybys normálně počkala, až tam bude reálně něco vidět, a nenutila doktora odpovídat na otázky ohledně pohlaví ve 12tt, nemusela bys sama sebe mást. By mě zajímal ten „jeden důvod“ ![]()
@Russet píše:
A doktor není odborník? Emimino je chytřejší?
Samozřejmě ![]()
Prosím o Váš názor? co si myslíte? je to holčička nebo chlapeček? děkuji