Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dnes jsem 13+0 a proč tomu nevěřím? protože nevěřím tomu, že bych po 4 klucích měla najednou holčičkuu kluků jsem chodila na screeningy od 11+6 do 12+4 a když mi řekli, že to jsou kluci, tak se i kluci narodili.
Jo, tak to je teda extra super legitimní důvod ![]()
@Anonymní píše:
Dnes jsem 13+0 a proč tomu nevěřím? protože nevěřím tomu, že bych po 4 klucích měla najednou holčičkuu kluků jsem chodila na screeningy od 11+6 do 12+4 a když mi řekli, že to jsou kluci, tak se i kluci narodili.
@Anonymní píše:
Ja jsem tedy jen po 2 klucich taky nemohla uvěřit tomu, ze bude holka. V dobrém samozřejmě. Nějak jsem cele těhotenství počítala i s variantou, ze to pořád může být kluk, navíc i proto, ze vždy řekli „asi holka, jde to spatne vidět, počkejte na příští utz“… tak jsem čekala a čekala a čekala, až jsem se dočkala a ta holka se fakt narodila. A je to stejný ďáblisko jak ti kluci, akorát je to k tomu navíc ještě dámička..žádná princezna nebo klidná holčička, jak mi všichni předpovídali, se nekoná…
tak tomu ver, raduj se a nehledej moudra tady, stejně se tu nic nového nedozvíš.
Moc děkuji, tak to jsem ráda, že nejsem jediná, která tomu nevěřila
doufám, že se nám fakt narodí holčička
co bych za to dala
zdravíčko je sice nejhlavnější, ale tu princezničku bych si moc přála ![]()
Kam pořád všichni pospichate? Osobně je pohlaví to poslední co je pro mě důležitý. Určitě se nepo z toho, že to nebude poznat ve 13 tt. ![]()
Nám říkal doktor na 70% holka taky kolem 12tt a byla to holka. ![]()
Dnes jsem 13+0 a proč tomu nevěřím? protože nevěřím tomu, že bych po 4 klucích měla najednou holčičku
u kluků jsem chodila na screeningy od 11+6 do 12+4 a když mi řekli, že to jsou kluci, tak se i kluci narodili.