Chlapeček nebo holčička? 13+0tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.5.21 16:20

Dnes jsem 13+0 a proč tomu nevěřím? protože nevěřím tomu, že bych po 4 klucích měla najednou holčičku :-D u kluků jsem chodila na screeningy od 11+6 do 12+4 a když mi řekli, že to jsou kluci, tak se i kluci narodili.

• Citovat
  • Upravit
6119
10.5.21 16:36
@Anonymní píše:
Dnes jsem 13+0 a proč tomu nevěřím? protože nevěřím tomu, že bych po 4 klucích měla najednou holčičku :-D u kluků jsem chodila na screeningy od 11+6 do 12+4 a když mi řekli, že to jsou kluci, tak se i kluci narodili.

Jo, tak to je teda extra super legitimní důvod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
10.5.21 16:38
@Anonymní píše:
:hug: a jooo, chapu. Ja taky zila v tom, ze rodim jen kluky a mela jsem problem tu zmenu prijmut (v dobrem). Ja mela tu vyhodu, ze jsem mela urcene pohlavi z genetiky. Tam to zpocybneni doktora ani neslo. :mrgreen: Neboj, proste budes mit pro zmenu holku. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8817
10.5.21 17:25
@Anonymní píše:

Ja jsem tedy jen po 2 klucich taky nemohla uvěřit tomu, ze bude holka. V dobrém samozřejmě. Nějak jsem cele těhotenství počítala i s variantou, ze to pořád může být kluk, navíc i proto, ze vždy řekli „asi holka, jde to spatne vidět, počkejte na příští utz“… tak jsem čekala a čekala a čekala, až jsem se dočkala a ta holka se fakt narodila. A je to stejný ďáblisko jak ti kluci, akorát je to k tomu navíc ještě dámička..žádná princezna nebo klidná holčička, jak mi všichni předpovídali, se nekoná… :mrgreen: tak tomu ver, raduj se a nehledej moudra tady, stejně se tu nic nového nedozvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.21 17:50

Moc děkuji, tak to jsem ráda, že nejsem jediná, která tomu nevěřila :dance: doufám, že se nám fakt narodí holčička :srdce: co bych za to dala :-) zdravíčko je sice nejhlavnější, ale tu princezničku bych si moc přála :*

• Citovat
  • Upravit
7221
11.5.21 18:37

Kam pořád všichni pospichate? Osobně je pohlaví to poslední co je pro mě důležitý. Určitě se nepo z toho, že to nebude poznat ve 13 tt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.5.21 21:03

Nám říkal doktor na 70% holka taky kolem 12tt a byla to holka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie