Prdí vaši chlapi ve spánku ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
2.6.22 12:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
2.6.22 12:37
@Kfětoslava píše:
Klopotkova by nesouhlasila :D kdyby se to stalo, s Klopotkem by se rozvedla
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.22 12:43
@GabinkaCh píše: :lol: :lol:

Se divím že tu ještě není :lol:

• Citovat
  • Upravit
Janli
2.6.22 12:50

Prdíme oba. Děti mají specialitu, ty pustí dělobuch, jakmile jim ráno zvednu peřinu, abych je probudila…

• Citovat
  • Upravit
1341
2.6.22 12:57

Ano a neskutečně mi to vadilo, zvláště, když já to… tento nedělám, max párkrát za rok, nevím, ale mám to tak celý život a žádné problémy jsem s tím nikdy neměla.
I když uznávám, je to přirozenost a dělat se s tím nic nedá. I když na nadměrnou plynatost existují léky, tak málokdo s tím k lékáři půjde. Tiše jsem skřípěla zuby a mocně větrala. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148232
2.6.22 13:03

Prdění snad patří k životu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
2.6.22 13:23
@Dani65 píše:
Ano a neskutečně mi to vadilo, zvláště, když já to… tento nedělám, max párkrát za rok, nevím, ale mám to tak celý život a žádné problémy jsem s tím nikdy neměla.
I když uznávám, je to přirozenost a dělat se s tím nic nedá. I když na nadměrnou plynatost existují léky, tak málokdo s tím k lékáři půjde. Tiše jsem skřípěla zuby a mocně větrala. :poblion:

A jak víš, že v noci neprdíš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
2.6.22 13:25

Nevím, spím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
2.6.22 13:30

@Dani65 Prosím tě a co ty? Ve spánku jsou uvolněný svěrače, takže chtě nechtě prdí všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
2.6.22 13:38

To snad každý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.6.22 13:47
@Janli píše:
Prdíme oba. Děti mají specialitu, ty pustí dělobuch, jakmile jim ráno zvednu peřinu, abych je probudila…
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.6.22 13:49

Myslím, že to snad každý a ve spánku to fakt neovlivníš. Jen teda upřímně, frajera docela lituju. Probírat tyhle věci s kámoškou OK, ale aby ta to pak pouštěla na web. Kolik vám je prosimtě :roll:

• Citovat
  • Upravit
1341
2.6.22 13:54
@Havlova píše:
A jak víš, že v noci neprdíš? 8o

Nevím, možné to je, ale co jsem ovdověla a zrušila i přítele, tak mi to nikdo neřekne ani nemusí otevírat okno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
2.6.22 13:59

Já to spíš myslela tak, že před usnutím bylo v ložnici smradu, jak v Cařihradu a schválně se zvedala peřina, abych si užila :cert:, šla větrat a nemohla spát. Jak už jsem spala, bylo mi to jedno, jenprostě nesnesu, když někdo dělá schválně a baví se tím, že to druhému vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.6.22 14:02

S mužem před sebou neprdíme, jenže jsme spolu tolik let, že jsem ho třeba slyšela z koupelny, jak si prdnul a věřím, že i on někdy slyšel mě. Večer, když spí, tak si někdy čtu a prd jsem nikdy neslyšela, ani necítila.
Jeden ex - byli jsme spolu 3 měsíce, nebydleli jsme spolu, ale byli občas přes noc, ten si jednou v noci strašně hlasitě prdnul, naštěstí to nebylo cítit, byla jsem do něj strašně zamilovaná a smradem z prdu by se mi zhnusil.
Jeden milenec kdysi dávno, inženýr, takový ťunta, ten si v noci určitě potichu prdnul, protože mě vzbudil příšerný puch z vajíčkového prdu. Byli jsme spolu večer před tím na pizze, tak asi z toho, dodnes ho mám spojeného s tím prdem, vůbec me nezajímal, byl to takový ťunťa, u něj mi ten prd nevadil, ale musela jsem ve 2:00 v noci větrat a ještě jsem si říkala, že se snad nevzbudí, co bych mu řekla, prdnul sis, větrám. Trapas.

Příspěvek upraven 02.06.22 v 14:16

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí