Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prdíme oba. Děti mají specialitu, ty pustí dělobuch, jakmile jim ráno zvednu peřinu, abych je probudila…
Ano a neskutečně mi to vadilo, zvláště, když já to… tento nedělám, max párkrát za rok, nevím, ale mám to tak celý život a žádné problémy jsem s tím nikdy neměla.
I když uznávám, je to přirozenost a dělat se s tím nic nedá. I když na nadměrnou plynatost existují léky, tak málokdo s tím k lékáři půjde. Tiše jsem skřípěla zuby a mocně větrala. ![]()
@Dani65 píše:
Ano a neskutečně mi to vadilo, zvláště, když já to… tento nedělám, max párkrát za rok, nevím, ale mám to tak celý život a žádné problémy jsem s tím nikdy neměla.
I když uznávám, je to přirozenost a dělat se s tím nic nedá. I když na nadměrnou plynatost existují léky, tak málokdo s tím k lékáři půjde. Tiše jsem skřípěla zuby a mocně větrala.
A jak víš, že v noci neprdíš? ![]()
@Dani65 Prosím tě a co ty? Ve spánku jsou uvolněný svěrače, takže chtě nechtě prdí všichni.
@Janli píše:
Prdíme oba. Děti mají specialitu, ty pustí dělobuch, jakmile jim ráno zvednu peřinu, abych je probudila…
Myslím, že to snad každý a ve spánku to fakt neovlivníš. Jen teda upřímně, frajera docela lituju. Probírat tyhle věci s kámoškou OK, ale aby ta to pak pouštěla na web. Kolik vám je prosimtě ![]()
@Havlova píše:
A jak víš, že v noci neprdíš?
Nevím, možné to je, ale co jsem ovdověla a zrušila i přítele, tak mi to nikdo neřekne ani nemusí otevírat okno. ![]()
Já to spíš myslela tak, že před usnutím bylo v ložnici smradu, jak v Cařihradu a schválně se zvedala peřina, abych si užila
, šla větrat a nemohla spát. Jak už jsem spala, bylo mi to jedno, jenprostě nesnesu, když někdo dělá schválně a baví se tím, že to druhému vadí.
S mužem před sebou neprdíme, jenže jsme spolu tolik let, že jsem ho třeba slyšela z koupelny, jak si prdnul a věřím, že i on někdy slyšel mě. Večer, když spí, tak si někdy čtu a prd jsem nikdy neslyšela, ani necítila.
Jeden ex - byli jsme spolu 3 měsíce, nebydleli jsme spolu, ale byli občas přes noc, ten si jednou v noci strašně hlasitě prdnul, naštěstí to nebylo cítit, byla jsem do něj strašně zamilovaná a smradem z prdu by se mi zhnusil.
Jeden milenec kdysi dávno, inženýr, takový ťunta, ten si v noci určitě potichu prdnul, protože mě vzbudil příšerný puch z vajíčkového prdu. Byli jsme spolu večer před tím na pizze, tak asi z toho, dodnes ho mám spojeného s tím prdem, vůbec me nezajímal, byl to takový ťunťa, u něj mi ten prd nevadil, ale musela jsem ve 2:00 v noci větrat a ještě jsem si říkala, že se snad nevzbudí, co bych mu řekla, prdnul sis, větrám. Trapas.
Příspěvek upraven 02.06.22 v 14:16