Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kfětoslava píše:
Kecáš. Psala jsi, že ti chutná “řitní mázek” ty estéte
Květušo, zadek jsem lízala i bez gumy na jazyku, to je fakt, vždy čerstě umytý a voňavý- jiné nelížu, každý řitní otvor má přirozený mázek, u pohlavního styku je guma základ.
@g.sandova píše:
Já zase celý život proprděla, proto nejsem kapitanka
Já taky celý život prdím, ale nikdy ne před muži.
@Kfětoslava píše:Tvl, štětka je štětka. Ta se jen použije. Ale v pohodě, klidně si budeme hrát na to, že jsi “lepší” štětka
Květušo, samozřejmě, že jen použije, je to stejné, jako když si zajde muž do kadeřnictví nebo na masáž, prostě služba. Když jsem jako společnice kdysi pracovala, tak jsem zažila různé věci, chodí tam muži, do kterých by to mnoho žen neřeklo, slyšela jsem různé příběhy, volání přímo z bordelu partnerce/manželce ve smyslu - miláčku, nestíhám v práci, já se zdržím. Zavěsil telefon a říká. já za tou sviní ještě nechci jít, je s ní nuda a cáloval peníze nám, které mohla mít manželka. Jeden pan - tenkrát jsem ho brala jako dědka, byl to můj stálý klient, ten si zase chodil za mnou odskočit a manželku poslal na nákup.
@Klopotkova píše:
Květušo, samozřejmě, že jen použije, je to stejné, jako když si zajde muž do kadeřnictví nebo na masáž, prostě služba. Když jsem jako společnice kdysi pracovala, tak jsem zažila různé věci, chodí tam muži, do kterých by to mnoho žen neřeklo, slyšela jsem různé příběhy, volání přímo z bordelu partnerce/manželce ve smyslu - miláčku, nestíhám v práci, já se zdržím. Zavěsil telefon a říká. já za tou sviní ještě nechci jít, je s ní nuda a cáloval peníze nám, které mohla mít manželka. Jeden pan - tenkrát jsem ho brala jako dědka, byl to můj stálý klient, ten si zase chodil za mnou odskočit a manželku poslal na nákup.
Prostě h.vada ![]()
@Klopotkova píše:
A to svědčí o čem? Že ta jeho partnerka je opravdu svině? Když je mu dobrá aby mu prala hadry, vařila večeře a rodila děti, tak asi taková svině nebude ne? Hovado bude ten chlap co o ní takhle mluví. A dost se divím že ses tím vytahuješ, je to k zblití a o těch návštěvnících bordelů to dost ukazuje. Jak jsem psala už jinde a zopakuju to, radši uklízezt hajzly než dělat kurvu, bych se zblila sama před sebou. Hlavně že si nikdy ani náhodou neuprdneš, to pozor.
@Anna766 píše:
A to svědčí o čem? Že ta jeho partnerka je opravdu svině? Když je mu dobrá aby mu prala hadry, vařila večeře a rodila děti, tak asi taková svině nebude ne? Hovado bude ten chlap co o ní takhle mluví. A dost se divím že ses tím vytahuješ, je to k zblití a o těch návštěvnících bordelů to dost ukazuje. Jak jsem psala už jinde a zopakuju to, radši uklízezt hajzly než dělat kurvu, bych se zblila sama před sebou. Hlavně že si nikdy ani náhodou neuprdneš, to pozor.
Vůbec tady nechci řešit charakter nějaké ženské, o které chlap řekl, že je svině, já ji neznám, nevím, zda svině je nebo ne, tudíž se k tomu nebudu vyjadřovat.
Ale jo, uprdnu, nemyslím si, že by mě muž nikdy neslyšel, já jsem ho taky slyšela z koupelny, na to, abychom se nikdy neslyšeli jsme spolu velmi dlouho, ale neprdíme před sebou, prostě to neděláme. Proti uklízení toalet vůbec nic nemám, je to záslužná práce a někdo ji dělat musí. Je to práce jako každá jiná.
To, že ty bys nedělala společnici je Tvoje volba a Tvůj názor, nikdo Ti nenutí spokečnici dělat.
@Kacatko1986 píše:
Ja si cim dal vic myslim, ze Klopotkova je troll
Ona je hříčka přírody, trochu se nepovedla ![]()
@GabinkaCh píše:
Ona je hříčka přírody, trochu se nepovedla
Nepovedla ses Ty a to hodně.
@Klopotkova píše:
Ale zhnusila, víš, ony společnice v night clubu a milenky jsou většinou voňavé a neprdící kapitánky.
Nevím, proč ostatním máš furt tendenci vnucovat, že se musí svým partnerům hnusit, když před nimi prdí. Kdyby se jim to hnusilo, tak by to snad partnerce řekli, ne? A ona by před ním neprděla a šla prdět do jiné místnosti. Někomu se hnusí prdění, někomu porod, někomu lízání ho.en, pardon zadků, někomu zase smrad z WC, každý to má jinak a nevím, proč furt druhým vnucovat, že mně něco přijde nechutné.
@Klopotkova píše:
Prdění mi tedy, jak už píši výše, hodně vadí, ale co se týče sexuálních praktik, tak mám ráda anální hrátky, klasický anální sex, lízání čerstvě umytých a voňavých zadků jak v aktivní, tak pasivní roli, ale s mým mužem si zadky nelizeme, jen občas anální sex provozujeme.
Nějak mi nejde do hlavy, u toho análního sexu se může občas stát taky nějaká nehoda ne? ![]()