Prdí vaši chlapi ve spánku ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.6.22 19:39
@Kacatko1986 píše:
Presne, muj chlap po mne uklizel zakrvaceny byt, kdyz jsem zacla akutne gynekologicky krvacet. Takze vim, ze s nim preziju jiz vse… To by asi Klopotkova nedala :lol:

Ale takhle má přesně vypadat vztah dvou lidí… Mají si být přece oporou i v tom zlém. A ne se před sebou tvářit, že oni neprdi a za rohem si málem vyrazit prdama bok… :roll: tvůj chlap je normální, takhle se má muž starat o svou ženu. Ona se láska fakt neodviji od toho, kolik ženě muž koupi drahých kabelek. A platí to samozřejmě i naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14872
2.6.22 19:40
@Kacatko1986 píše:
Presne, muj chlap po mne uklizel zakrvaceny byt, kdyz jsem zacla akutne gynekologicky krvacet. Takze vim, ze s nim preziju jiz vse… To by asi Klopotkova nedala :lol:

Ještě, že nemá děti. Protože i u porodu můžou nastat nenadálé situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.6.22 19:47
@Kacatko1986 píše:

Za to, že jsi začala akutně gynekologicky krvácet nemůžeš stejně tak jako já, když jsem měla před třemi lety příšernou žaludeční chřipku, kdy jsem nestihla zvracet do WC mísy a značná část zvratků byla mimo mísu, kobereček úplně znečištěný, muž to po mně uklidil, postaral se o mě, ani neřekl popel, já jsem byla ráda, že vůbec žiji.
Prdění mi přijde nechutné, neprdime ored sebou, nechceme to tak, samozřejmě, že když je člověk nemocný, tak za to nemůže a bere se to jinak, s mužem se v tom shodneme. Prdění jen tak, že bychom byli líní poodejit, to fakt ne.

• Citovat
  • Upravit
2.6.22 20:01
@Klopotkova píše:
Za to, že jsi začala akutně gynekologicky krvácet nemůžeš stejně tak jako já, když jsem měla před třemi lety příšernou žaludeční chřipku, kdy jsem nestihla zvracet do WC mísy a značná část zvratků byla mimo mísu, kobereček úplně znečištěný, muž to po mně uklidil, postaral se o mě, ani neřekl popel, já jsem byla ráda, že vůbec žiji.
Prdění mi přijde nechutné, neprdime ored sebou, nechceme to tak, samozřejmě, že když je člověk nemocný, tak za to nemůže a bere se to jinak, s mužem se v tom shodneme. Prdění jen tak, že bychom byli líní poodejit, to fakt ne.

Tak zase si ale nepředstavuj, že si naschvál prdime pod nos, to fakt ne :D ale prostě jednou za týden, za dva, se stane, že mě z jídla bolí dost břicho… A to se snažím vyhýbat nadymavemu jídlu, jak jen to jde… Perlive nápoje třeba vůbec nemůžu. Ale holt se občas stane, tak si uprdnu, omluvím se… Co už. Když je mi hodně zle a jdeme spát, řeknu příteli dopředu, že to bude divoká noc, protože při ležení se to holt uvolní… Omluvím se dopředu a je. A ne, fakt neprdim ve stylu, že bychom se k sobě při usínání tulili a já si mu prděla do klína. Vždy se otočím pryč. Ono někomu, kdo netrpí na plynatost, se to holt mluví… Ale fakt není nic horšího, než se nemoct kvůli bolesti břicha ani narovnat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
2.6.22 20:17

U manžela jsem to za x let slyšela v noci tak 2×, a to byl nafouklý z nějakého jídla. Určitě to není běžné, že by v noci prděl, a pokud ano, není to slyšet ani cítit.
Co dělám já, když spím, netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
2.6.22 20:44

Ve spanku nevím, ale při probouzeni je to časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
2.6.22 21:22

A jsi si jistá, že to bylo ve spánku :D třeba myslí, že spíš, tak to pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42280
3.6.22 07:36

Lepší jeden prd než deset doktorů :mrgreen: Patří to k tělesným projevům, jako kýchání, kašel či škytavka. Dokud prdíš, jsi naživu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.6.22 09:38

U nás jsem na prdění horší já :oops:. Když se bavíme o spaní - tak mně se to stává při usínání nebo při probouzení. A opravdu to nejde ovlivnit. Je to mega hlasitý prd, nesmrdi, ale ten zvuk je děsný. Vždy mě to úplně ‚probere‘ a strašně se stydím. Občas se omluvím, občas dělám, že spím, ale trapně je mi strašně.
A jo, občas se mi to stalo i jemu do klína, když mě objímal při usínání. Ale on je zlatej a dělá jakože nic. A do toho klína to bylo i nějak v začátku vztahu. Teď jsme spolu už 11 let. A když to tu čtu, tak jsem za něj fakt vděčná 8).
Pro upřesnění - přes den před ním cíleně neprdím, občas to ujede, omluvím se a přijde mi to v pořádku. On si přede mnou za celou dobu uprdnul tak 3×…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.6.22 10:40

Prdění mi tedy, jak už píši výše, hodně vadí, ale co se týče sexuálních praktik, tak mám ráda anální hrátky, klasický anální sex, lízání čerstvě umytých a voňavých zadků jak v aktivní, tak pasivní roli, ale s mým mužem si zadky nelizeme, jen občas anální sex provozujeme.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
3.6.22 10:46
@Kacatko1986 píše:
@Klopotkova my si zas nemame potrebu na cokoliv hrat. Nepotrebujeme pred sebou cokoliv zakryvat a drzet :)
Muj muz je velmi pritazlivy chlap, cistotny, voni, upravene vlasy… Ale prdi kazdy clovek, dokonce i zviratka, je to prirozeny fyziologicky pochod, soucast traveni…

Ano, prdění je samozřejmě přirozené a normální fyziologický proces, ale my s mužem před sebou opravdu nepotřebujeme smrdět, já jsem jeho princezna, on je můj princ a opravdu o sobě nepotřebujeme vědět každý prd, nejsme siamská dvojčata.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
3.6.22 13:38
@Kfětoslava píše:
Klopotkova by nesouhlasila :D kdyby se to stalo, s Klopotkem by se rozvedla
@Kfětoslava píše:
Klopotkova by nesouhlasila :D kdyby se to stalo, s Klopotkem by se rozvedla

Květušo, to tedy nerozvedla, co lžeš, potvoro. :cert:

• Citovat
  • Upravit
3.6.22 17:18
@Klopotkova píše:
Ano, prdění je samozřejmě přirozené a normální fyziologický proces, ale my s mužem před sebou opravdu nepotřebujeme smrdět, já jsem jeho princezna, on je můj princ a opravdu o sobě nepotřebujeme vědět každý prd, nejsme siamská dvojčata.

Princ a princezna se taky navzájem podvádí na každém rohu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41900
3.6.22 17:20
@Barevné klubíčko píše:
Princ a princezna se taky navzájem podvádí na každém rohu? :mrgreen:

Každý šlechtic měl hodně levobočků. Šlechtičny to musely holt tajit. :mrgreen: Nebo musely být despotickými vládkyněmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.6.22 17:46
@Barevné klubíčko píše:
Princ a princezna se taky navzájem podvádí na každém rohu? :mrgreen:

Nám to tak vyhovuje, nikde nemáš jistotu, že Tvůj starej nezahýbá, ale já mám jistotu, že můj starej přede mnou neprdí, když si před chlapem prdnes a on bude cítit odér z Tvých střev třeba po vajíčkovém prdu, tak už to zpět nevezmes a můžeš se mu zhnusit, být pro něj nechutná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak