Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Klopotkova píše:
Ano, při lízání zadku, penisu i frndy používám gumu, miluji s banánovou příchutí.
To si jí nasadíš na hlavu?
@Kacatko1986 píše:
A ty pouzivas kondom na lizani rite?
Jinak predstav si, jeste jsem se mu za tech 10 let prdeni nezhnusila
Ale zhnusila, víš, ony společnice v night clubu a milenky jsou většinou voňavé a neprdící kapitánky.
@Klopotkova píše:
Na jazyk, to je snad jasné.
A zbytek úst chráníš jak?
@Havlova píše:
A zbytek úst chráníš jak?
NijAk, mně to nehnusíš, mně to tak vyhovuje.
@Klopotkova píše:
NijAk, mně to nehnusíš, mně to tak vyhovuje.
Tak asi nebráníš přenosu pohlavních chorob. Dělej si, co chceš.
@Kacatko1986 píše:
Presne, muj chlap po mne uklizel zakrvaceny byt, kdyz jsem zacla akutne gynekologicky krvacet. Takze vim, ze s nim preziju jiz vse… To by asi Klopotkova nedala
Mě zase slyšel zvracet, když jsem loni měla nějakou šílenou infekci a byla jsem zvracet 7× asi během 4 hodin… proti tomu jsou prdy úplný nic. ![]()
Já nedávno slyšela jeho prdnutí ve spánku, bylo to ráno a taková rána, jsem myslela, že ho to vzbudí, ale spal dál.
Bohužel to bylo i cítit, tak jsem si lehla na druhý bok.
Jinak asi ve spánku neprdíme, mně přijde, že ve spánku ani nejde ovládat ty svěrače a nejde ten prd „vytlačit“. ![]()
@whitemirror píše:
Mě zase slyšel zvracet, když jsem loni měla nějakou šílenou infekci a byla jsem zvracet 7× asi během 4 hodin… proti tomu jsou prdy úplný nic.Já nedávno slyšela jeho prdnutí ve spánku, bylo to ráno a taková rána, jsem myslela, že ho to vzbudí, ale spal dál.
Jinak asi ve spánku neprdíme, mně přijde, že ve spánku ani nejde ovládat ty svěrače a nejde ten prd „vytlačit“.
Ono právě tím, že je neovládáte, tak je nezadržíte.
@whitemirror píše:
Mě zase slyšel zvracet, když jsem loni měla nějakou šílenou infekci a byla jsem zvracet 7× asi během 4 hodin… proti tomu jsou prdy úplný nic.Já nedávno slyšela jeho prdnutí ve spánku, bylo to ráno a taková rána, jsem myslela, že ho to vzbudí, ale spal dál.
Jinak asi ve spánku neprdíme, mně přijde, že ve spánku ani nejde ovládat ty svěrače a nejde ten prd „vytlačit“.
Po mně též uklízel zvratky, psala jsem o tom včera.
@Havlova píše:
Tak asi nebráníš přenosu pohlavních chorob. Dělej si, co chceš.
Však dělám.
@Klopotkova píše:
Ano, při lízání zadku, penisu i frndy používám gumu, miluji s banánovou příchutí.
Kecáš. Psala jsi, že ti chutná “řitní mázek” ty estéte ![]()
@Klopotkova píše:
Ale zhnusila, víš, ony společnice v night clubu a milenky jsou většinou voňavé a neprdící kapitánky.
@Klopotkova píše:
Já zase celý život proprděla, proto nejsem kapitanka