Prdí vaši chlapi ve spánku ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1341
2.6.22 14:02

A nerozváděla jsem se proto ani jsem později neukončila vztah s přítelem, vím, že je to jaksi všem dané. Ale dělat to schválně, to je na zabití. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.22 14:35

Prdim já, prdi i přítel. Co je na tom? Někdy to i dělám naschvál a co? Mám to dědičné, když jím víc nadymaveho jídla, holt pak prdim víc. Ven to musí. Chodit v křečích ze zaraženych prdů mě nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.6.22 14:42
@Barevné klubíčko píše:
Prdim já, prdi i přítel. Co je na tom? Někdy to i dělám naschvál a co? Mám to dědičné, když jím víc nadymaveho jídla, holt pak prdim víc. Ven to musí. Chodit v křečích ze zaraženych prdů mě nebaví.

Prostě dáma na úrovni.

• Citovat
  • Upravit
7205
2.6.22 15:24
@shadowbabe píše:
Myslím, že to snad každý a ve spánku to fakt neovlivníš. Jen teda upřímně, frajera docela lituju. Probírat tyhle věci s kámoškou OK, ale aby ta to pak pouštěla na web. Kolik vám je prosimtě :roll:

A ty jsi moc upjatá. Píšu tu snad jeho jméno a bydliště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12557
2.6.22 15:58
@divine woman píše:
Já myslím, že ve spaní prdí úplně všichni :mavam:

Taky si myslim.. a pry i chrapu :roll: tedy jen po drinkach v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.22 17:26
@Klopotkova píše:
Prostě dáma na úrovni.

Přesně tak :mrgreen: hele na veřejnosti neprdim a můj chlap má vedle sebe raději parťáka do nepohody, ne nafintěnou dámičku, co si na něco hraje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
2.6.22 17:31

Prdí tak, že se kolikrát sám vzbudí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
2.6.22 18:22

Prdime oba, ja teda jen po urcitych jidlech a moc casto se mi to nedeje, ale muz ten je citlivy na jidlo a bohuzel ho nadyma skoro vse.
Po urcitych jidlech navic to nepekne smrdi a ja jsem citliva na pachy, takze pak spi na gauci, protoze bych se nevyspala vubec ani ja (kdyby to volne poustel) a ani on (kdyby v polospanku neustale kontroloval, aby to nepoustel).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.6.22 18:45
@Kacatko1986 píše:
Prdime oba, ja teda jen po urcitych jidlech a moc casto se mi to nedeje, ale muz ten je citlivy na jidlo a bohuzel ho nadyma skoro vse.
Po urcitych jidlech navic to nepekne smrdi a ja jsem citliva na pachy, takze pak spi na gauci, protoze bych se nevyspala vubec ani ja (kdyby to volne poustel) a ani on (kdyby v polospanku neustale kontroloval, aby to nepoustel).

Hustý, my se o prdění nebavíme, muž je velmi distingovaný, atraktivní, voňavý a urozený a já nesnáším smrad a prdy, o prdech se nebavíme, před sebou neprdime.

• Citovat
  • Upravit
2512
2.6.22 18:49

@Klopotkova my si zas nemame potrebu na cokoliv hrat. Nepotrebujeme pred sebou cokoliv zakryvat a drzet :)
Muj muz je velmi pritazlivy chlap, cistotny, voni, upravene vlasy… Ale prdi kazdy clovek, dokonce i zviratka, je to prirozeny fyziologicky pochod, soucast traveni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
2.6.22 18:50
@Klopotkova píše:
Hustý, my se o prdění nebavíme, muž je velmi distingovaný, atraktivní, voňavý a urozený a já nesnáším smrad a prdy, o prdech se nebavíme, před sebou neprdime.

Hustý, tvůj muž je urozený? Jakej rod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.22 19:21
@Kacatko1986 píše:
@Klopotkova my si zas nemame potrebu na cokoliv hrat. Nepotrebujeme pred sebou cokoliv zakryvat a drzet :)
Muj muz je velmi pritazlivy chlap, cistotny, voni, upravene vlasy… Ale prdi kazdy clovek, dokonce i zviratka, je to prirozeny fyziologicky pochod, soucast traveni…

Souhlas. Já teda nějak nerozumím, jak spolu souvisí prdeni, což je normální lidská potřeba a to, jestli je někdo upravený a dbá o sebe… My jsme s přítelem velmi čistotni, chodíme vkusně a elegantně oblečení (kromě práce) a na veřejnosti máme vybrané chování. No a že za zavřenými dveřmi si prdnu před někým, kdo je pro mě nejbližší člověk? No boooze, světě div se, ale viděl mě už pozvracenou na lodi, nebo v horečkach rozcuchanou a opuchlou, i třeba s oteklou pusou po vytrhnuti zubu, kdy jsem měla hlavu jak meloun. A počítám s tím, že mě v životě uvidí ještě v horších situacích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14865
2.6.22 19:27
@Barevné klubíčko píše:
Souhlas. Já teda nějak nerozumím, jak spolu souvisí prdeni, což je normální lidská potřeba a to, jestli je někdo upravený a dbá o sebe… My jsme s přítelem velmi čistotni, chodíme vkusně a elegantně oblečení (kromě práce) a na veřejnosti máme vybrané chování. No a že za zavřenými dveřmi si prdnu před někým, kdo je pro mě nejbližší člověk? No boooze, světě div se, ale viděl mě už pozvracenou na lodi, nebo v horečkach rozcuchanou a opuchlou, i třeba s oteklou pusou po vytrhnuti zubu, kdy jsem měla hlavu jak meloun. A počítám s tím, že mě v životě uvidí ještě v horších situacích :mrgreen:

Klopotkova zahybá manželovi kudy chodí, líže upocené prd.ele a ráda to popisuje s detaily, za milence má smrdícího traktoristu, ale jinak se tváří, že kaká duhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
2.6.22 19:31
@Barevné klubíčko píše:
Souhlas. Já teda nějak nerozumím, jak spolu souvisí prdeni, což je normální lidská potřeba a to, jestli je někdo upravený a dbá o sebe… My jsme s přítelem velmi čistotni, chodíme vkusně a elegantně oblečení (kromě práce) a na veřejnosti máme vybrané chování. No a že za zavřenými dveřmi si prdnu před někým, kdo je pro mě nejbližší člověk? No boooze, světě div se, ale viděl mě už pozvracenou na lodi, nebo v horečkach rozcuchanou a opuchlou, i třeba s oteklou pusou po vytrhnuti zubu, kdy jsem měla hlavu jak meloun. A počítám s tím, že mě v životě uvidí ještě v horších situacích :mrgreen:

Presne, muj chlap po mne uklizel zakrvaceny byt, kdyz jsem zacla akutne gynekologicky krvacet. Takze vim, ze s nim preziju jiz vse… To by asi Klopotkova nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.22 19:35
@Kfětoslava píše:
Klopotkova zahybá manželovi kudy chodí, líže upocené prd.ele a ráda to popisuje s detaily, za milence má smrdícího traktoristu, ale jinak se tváří, že kaká duhu.

:lol: :lol: já vím :mrgreen: prostě ať žije pretvarka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí