Prdí vaši chlapi ve spánku ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41844
3.6.22 17:53
@Klopotkova píše:
Nám to tak vyhovuje, nikde nemáš jistotu, že Tvůj starej nezahýbá, ale já mám jistotu, že můj starej přede mnou neprdí, když si před chlapem prdnes a on bude cítit odér z Tvých střev třeba po vajíčkovém prdu, tak už to zpět nevezmes a můžeš se mu zhnusit, být pro něj nechutná.

Nezlob se, ale prdět je přirozené a dá se to dělat v ústraní. Je to dokonce jedna z přirozených funkcí střev. Anální otvor je určen k vylučování a prdění, ne k olizování a k tomu, aby se do něj cpaly cizí předměty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
3.6.22 18:02
@Klopotkova píše:
Nám to tak vyhovuje, nikde nemáš jistotu, že Tvůj starej nezahýbá, ale já mám jistotu, že můj starej přede mnou neprdí, když si před chlapem prdnes a on bude cítit odér z Tvých střev třeba po vajíčkovém prdu, tak už to zpět nevezmes a můžeš se mu zhnusit, být pro něj nechutná.

Klopot, super. Jistotu, ze si neprdne, mas…Ale ze na tebe neprenese pohlavni nemoc nebo ty na nej, to uz ne :D Tak nevim, co je lepsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.6.22 18:04
@Havlova píše:
Nezlob se, ale prdět je přirozené a dá se to dělat v ústraní. Je to dokonce jedna z přirozených funkcí střev. Anální otvor je určen k vylučování a prdění, ne k olizování a k tomu, aby se do něj cpaly cizí předměty.

Samozřejmě, že prdění je přirozené, ale není slušné prdět na veřejnosti a před svými blízkými. Udivuje mě, že píšeš, že prdění je přirozené, to ví snad každý a je to jasné, proč to vůbec píšeš???

• Citovat
  • Upravit
41844
3.6.22 18:20
@Klopotkova píše:
Samozřejmě, že prdění je přirozené, ale není slušné prdět na veřejnosti a před svými blízkými. Udivuje mě, že píšeš, že prdění je přirozené, to ví snad každý a je to jasné, proč to vůbec píšeš???

Proto, že přirozené věci se ti hnusí tak, že je to skoro na rozchod, ale spousta milenců, olizování análního otvoru a strkání věcí a částí těla do něj (nikdy to nevymyješ tak, aby to bylo čisté) se ti líbí. „Trochu“ paradox.
On tady někdo schvaluje prdění na veřejnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.6.22 18:26
@Klopotkova píše:
Hustý, my se o prdění nebavíme, muž je velmi distingovaný, atraktivní, voňavý a urozený a já nesnáším smrad a prdy, o prdech se nebavíme, před sebou neprdime.

Urozený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.6.22 18:28
@Kfětoslava píše:
Klopotkova zahybá manželovi kudy chodí, líže upocené prd.ele a ráda to popisuje s detaily, za milence má smrdícího traktoristu, ale jinak se tváří, že kaká duhu.

Umírám :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.6.22 18:30
@Havlova píše:

Souhlas :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.6.22 18:33
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3.6.22 19:42
@Klopotkova píše:

Nemyslím, že podvádí a ne nezhnusim… Když ví, že mi jinak bude zle… mu záleží i na mém zdraví. A pokud to, abych se citila ok záleží od toho, jestli si párkrát za den prdnu, tak je schopný mě sám k tomu prdění dokopat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.6.22 19:45
@Kacatko1986 píše:
Klopot, super. Jistotu, ze si neprdne, mas…Ale ze na tebe neprenese pohlavni nemoc nebo ty na nej, to uz ne :D Tak nevim, co je lepsi..

Kondom, kondom, kondom. Úžasná věc. Argument, že kondom nechrání na 100 % neberu. Nic není na stopro a když nechrání na stopro, tak na 99,9 a to mi stačí.
Nikdy jsem žádnou pohlavní nemoc neměla, když jsem pracovala kdysi dávno v jednom night clubu jako společnice, tak každý muž, se kterým jsem měla pohlavní styk, měl kondom. Nyní s milencem i náhlými sexuálními známostmi trvám vždy na kondomu, to je základ. Muž s milenkou má taky kondom.
Ty si před svým mužem prdneš a on cítí smradlavý odér z Tvých střev, smradlavý vajíčkový prd a tím se mu úplně zbytečně můžeš zhnusit.
Jistě, prdění je přirozený fyziologický proces, ale proc před svým blízkým prdět a smrdět pod nos?

• Citovat
  • Upravit
3.6.22 19:46

Bože to je zas diskuze k prdu… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.6.22 19:57
@Havlova píše:
Proto, že přirozené věci se ti hnusí tak, že je to skoro na rozchod, ale spousta milenců, olizování análního otvoru a strkání věcí a částí těla do něj (nikdy to nevymyješ tak, aby to bylo čisté) se ti líbí. „Trochu“ paradox.
On tady někdo schvaluje prdění na veřejnosti?

Ale mně se prdění samo o sobě nehnusí, představ si, že taky prdim, ale ne starýmu pod nos, nechci,,aby cítil můj smrad a není povinen čichat můj smrad z prdu.

• Citovat
  • Upravit
41844
3.6.22 19:58
@Klopotkova píše:
Kondom, kondom, kondom. Úžasná věc. Argument, že kondom nechrání na 100 % neberu. Nic není na stopro a když nechrání na stopro, tak na 99,9 a to mi stačí.
Nikdy jsem žádnou pohlavní nemoc neměla, když jsem pracovala kdysi dávno v jednom night clubu jako společnice, tak každý muž, se kterým jsem měla pohlavní styk, měl kondom. Nyní s milencem i náhlými sexuálními známostmi trvám vždy na kondomu, to je základ. Muž s milenkou má taky kondom.
Ty si před svým mužem prdneš a on cítí smradlavý odér z Tvých střev, smradlavý vajíčkový prd a tím se mu úplně zbytečně můžeš zhnusit.
Jistě, prdění je přirozený fyziologický proces, ale proc před svým blízkým prdět a smrdět pod nos?

Když používáš jazyk, na něm máš taky kondom? Myslíš, že všechny pohlavní choroby se přenášejí jen na genitálie? Slyšela jsi třeba, že kapavka může úspěšně bydlet i v krku? Nebo třeba HPV? Syfilis? Klasické odběry z venerologie jsou uretra/vagína, krk a rektum.
Proč jsi zaseklá na prdění blízkým pod nos. Snad si člověk poodejde do soukromí. A v noci to prostě neovlivníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
3.6.22 20:34
@Klopotkova píše:
Jistě, prdění je přirozený fyziologický proces, ale proc před svým blízkým prdět a smrdět pod nos?

A ty pouzivas kondom na lizani rite?
Jinak predstav si, jeste jsem se mu za tech 10 let prdeni nezhnusila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.6.22 20:51

Ano, při lízání zadku, penisu i frndy používám gumu, miluji s banánovou příchutí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak