Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Klopotkova píše:
Nám to tak vyhovuje, nikde nemáš jistotu, že Tvůj starej nezahýbá, ale já mám jistotu, že můj starej přede mnou neprdí, když si před chlapem prdnes a on bude cítit odér z Tvých střev třeba po vajíčkovém prdu, tak už to zpět nevezmes a můžeš se mu zhnusit, být pro něj nechutná.
Nezlob se, ale prdět je přirozené a dá se to dělat v ústraní. Je to dokonce jedna z přirozených funkcí střev. Anální otvor je určen k vylučování a prdění, ne k olizování a k tomu, aby se do něj cpaly cizí předměty.
@Klopotkova píše:
Nám to tak vyhovuje, nikde nemáš jistotu, že Tvůj starej nezahýbá, ale já mám jistotu, že můj starej přede mnou neprdí, když si před chlapem prdnes a on bude cítit odér z Tvých střev třeba po vajíčkovém prdu, tak už to zpět nevezmes a můžeš se mu zhnusit, být pro něj nechutná.
Klopot, super. Jistotu, ze si neprdne, mas…Ale ze na tebe neprenese pohlavni nemoc nebo ty na nej, to uz ne
Tak nevim, co je lepsi..
@Havlova píše:
Nezlob se, ale prdět je přirozené a dá se to dělat v ústraní. Je to dokonce jedna z přirozených funkcí střev. Anální otvor je určen k vylučování a prdění, ne k olizování a k tomu, aby se do něj cpaly cizí předměty.
Samozřejmě, že prdění je přirozené, ale není slušné prdět na veřejnosti a před svými blízkými. Udivuje mě, že píšeš, že prdění je přirozené, to ví snad každý a je to jasné, proč to vůbec píšeš???
@Klopotkova píše:
Samozřejmě, že prdění je přirozené, ale není slušné prdět na veřejnosti a před svými blízkými. Udivuje mě, že píšeš, že prdění je přirozené, to ví snad každý a je to jasné, proč to vůbec píšeš???
Proto, že přirozené věci se ti hnusí tak, že je to skoro na rozchod, ale spousta milenců, olizování análního otvoru a strkání věcí a částí těla do něj (nikdy to nevymyješ tak, aby to bylo čisté) se ti líbí. „Trochu“ paradox.
On tady někdo schvaluje prdění na veřejnosti?
@Klopotkova píše:
Hustý, my se o prdění nebavíme, muž je velmi distingovaný, atraktivní, voňavý a urozený a já nesnáším smrad a prdy, o prdech se nebavíme, před sebou neprdime.
Urozený ![]()
@Kfětoslava píše:
Klopotkova zahybá manželovi kudy chodí, líže upocené prd.ele a ráda to popisuje s detaily, za milence má smrdícího traktoristu, ale jinak se tváří, že kaká duhu.
Umírám
![]()
@Havlova píše:
Souhlas
.
@Klopotkova píše:
Nemyslím, že podvádí a ne nezhnusim… Když ví, že mi jinak bude zle… mu záleží i na mém zdraví. A pokud to, abych se citila ok záleží od toho, jestli si párkrát za den prdnu, tak je schopný mě sám k tomu prdění dokopat ![]()
@Kacatko1986 píše:
Klopot, super. Jistotu, ze si neprdne, mas…Ale ze na tebe neprenese pohlavni nemoc nebo ty na nej, to uz neTak nevim, co je lepsi..
Kondom, kondom, kondom. Úžasná věc. Argument, že kondom nechrání na 100 % neberu. Nic není na stopro a když nechrání na stopro, tak na 99,9 a to mi stačí.
Nikdy jsem žádnou pohlavní nemoc neměla, když jsem pracovala kdysi dávno v jednom night clubu jako společnice, tak každý muž, se kterým jsem měla pohlavní styk, měl kondom. Nyní s milencem i náhlými sexuálními známostmi trvám vždy na kondomu, to je základ. Muž s milenkou má taky kondom.
Ty si před svým mužem prdneš a on cítí smradlavý odér z Tvých střev, smradlavý vajíčkový prd a tím se mu úplně zbytečně můžeš zhnusit.
Jistě, prdění je přirozený fyziologický proces, ale proc před svým blízkým prdět a smrdět pod nos?
@Havlova píše:
Proto, že přirozené věci se ti hnusí tak, že je to skoro na rozchod, ale spousta milenců, olizování análního otvoru a strkání věcí a částí těla do něj (nikdy to nevymyješ tak, aby to bylo čisté) se ti líbí. „Trochu“ paradox.
On tady někdo schvaluje prdění na veřejnosti?
Ale mně se prdění samo o sobě nehnusí, představ si, že taky prdim, ale ne starýmu pod nos, nechci,,aby cítil můj smrad a není povinen čichat můj smrad z prdu.
@Klopotkova píše:
Kondom, kondom, kondom. Úžasná věc. Argument, že kondom nechrání na 100 % neberu. Nic není na stopro a když nechrání na stopro, tak na 99,9 a to mi stačí.
Nikdy jsem žádnou pohlavní nemoc neměla, když jsem pracovala kdysi dávno v jednom night clubu jako společnice, tak každý muž, se kterým jsem měla pohlavní styk, měl kondom. Nyní s milencem i náhlými sexuálními známostmi trvám vždy na kondomu, to je základ. Muž s milenkou má taky kondom.
Ty si před svým mužem prdneš a on cítí smradlavý odér z Tvých střev, smradlavý vajíčkový prd a tím se mu úplně zbytečně můžeš zhnusit.
Jistě, prdění je přirozený fyziologický proces, ale proc před svým blízkým prdět a smrdět pod nos?
Když používáš jazyk, na něm máš taky kondom? Myslíš, že všechny pohlavní choroby se přenášejí jen na genitálie? Slyšela jsi třeba, že kapavka může úspěšně bydlet i v krku? Nebo třeba HPV? Syfilis? Klasické odběry z venerologie jsou uretra/vagína, krk a rektum.
Proč jsi zaseklá na prdění blízkým pod nos. Snad si člověk poodejde do soukromí. A v noci to prostě neovlivníš.
@Klopotkova píše:
A ty pouzivas kondom na lizani rite?
Jinak predstav si, jeste jsem se mu za tech 10 let prdeni nezhnusila ![]()
Ano, při lízání zadku, penisu i frndy používám gumu, miluji s banánovou příchutí.