Perly z Bazoše

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2577
15.5.22 19:30

Perly z Bazoše

Zakladam diskuzi pro pobaveni. 🙂
Doufam, ze tim zjistim, ze nejsem sama, co ma vzdycky takove stesti na podvodniky nebo podiviny. :mrgreen:

Mate nejakou tzv. perlicku, ktera se vam stala pri bazarovem obchodovani? At uz jako kupujici nebo prodavajici. :)

Podelim se o ty sve. Jednou jsem chtela hracky za dekuji poslat. Pani s tim nemela problem, akorat chtela, at si predem zaplatim dopravu zasilkovnou a poslu ji kod. Ja samozrejme nevedela, jak se to dela a hned jsem ji to psala, ze uz na tom delam, ale ze mi to bude trvat. Nez jsem to vyridila (cca 15 minut mi to trvalo), pani mi oznamila, ze hracky darovala pani, ktera uz jednou od ni hracky brala. Tak dik, 7o korun v pr… :mrgreen: :nevim:

Dale se setkavam s podvodniky. A to u veci za 1ooo kc nebo dokonce za 2oo. 8o :roll: Nejaka slecna Diana chtela koupit postylku do Spanelska. :potlesk: :mrgreen: Klasicky podvod - prijede dopravce, vy mu zaplatite dopravu i s cenou zbozi a ja vam to pak poslu pres paypal zpatky. :potlesk: Neco takoveho mi napsala jeste pres prekladac (zaprve diky tmavemu rezimu mailu jsem videla, ze to je zkopirovane a zadruhe slecna psala - „rad/a, koupil/a“- takze ani nevedela, jak u nas funguji rody :mrgreen: ). Urcite ja jako prodavajici budu neco platit. :potlesk: :mrgreen:

Nebo typek chtel poslat balik pres dpd. S tim bych problem nemela, ovsem pokud jako prodavajici nemusim nic platit a vyplnovat na pofiderni strance udaje ke sve platebni karte. Podvod mu nevysel, protoze tu stranku driv stihli zablokovat. :mrgreen: Navic pri zadani jeho cisla do googlu hned vyjelo, ze je to podvodnicek z bazose. :lol:
Ale skoda, ze mi nedal kontakt na toho dopravce, protoze napsal toto, cituji:
„Kurýrní společnost zásilku zabalí a zajistí, aby byla v bezpečí.“
Zasilkova spolecnost, ktera prijede pred barak, sama zasilku zabali, doufam, ze i vyplni za me papiry a doveze ji primo k adresatovi, toz to by se siklo, no ni? :mrgreen: :mrgreen:

O lidech, co mi napisou a pak se ani neozyvaji nemluvim. Tak si sakra rozmyslim, zda tu vec opravdu chcu a budu kontaktovat prodejce. :nevim: :mrgreen:

Popr. jeste jsou lidi, co po nejake konverzaci hazi cely den ignor, a jakmile se jim to hodi, tak zacnou psat jednu sms za druhou, protoze oni ted chcou prijet. :mrgreen: Tak pardon, ze 2o minut neodepisuji a nemam nonstop mobil u sebe. :mrgreen:

A dalsi perla - z niceho nic prijde v 9 vecer sms, ze si typo jede pro mnou nabizenou vec. Jak jako jede bez predchozi domluvy?? No protoze on ted chce… O vikendu vecer. :zed: Urcite. :potlesk: Presne na takove cekam. :mrgreen:

Pak je zas dalsi extrem - pani, co pise mailem, kdy v nedeli vecer napise 3 maily za sebou a normalne komunikuje, a pak interval - dva dny nepise, pak konecne napise, kde to chce poslat, ale dalsi tri dny nepise - pak napise, ze posle penize, a zas nepise a penize nikde… Ano, trpelivost sice mam, ale jak pak tento zajem ma brat clovek vazne? :mrgreen:

Tak doufam, ze v tom nejsem sama, a pojdte napsat sve perly. :mrgreen: At se zasmejeme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15725
15.5.22 19:48

@Capricorn61 mám pocit, že už první případ je klasický podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
15.5.22 19:49

Přišlo mi asi před pěti minutami od kamaráda 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
15.5.22 19:50
@eržule píše:
8o :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15725
15.5.22 19:52
@eržule píše:

Kamarád prodává konvici, aby měl na trenky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
15.5.22 19:52
  • Citovat
  • Upravit
1204
15.5.22 19:57
@Zumpa píše:
Kamarád prodává konvici, aby měl na trenky? :mrgreen:
:think: Je to možné :mrgreen: Ačkoliv myslím, že výdělek půjde na dětský zásyp na odřené vnitřní strany stehen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
15.5.22 20:00

Já zas objevila toto. Ukamenujte mě, ale asi jsem na tyto „vtípky“ stará. :nevim: A poslat moč? :poblion:

Že já pi. ča v těhotenství si takhle nevydělávala… Takže všechny těhulky - pojďte rozjet byznys :mrgreen:

Jinak klidně tu i takové perly dávejte, takové inzeráty. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
15.5.22 20:01

Na bazoš tedy nechodím ale jsem zvědav zda vypadnou ještě nějaké perly,, :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
15.5.22 20:04
@Stargust píše:
Na bazoš tedy nechodím ale jsem zvědav zda vypadnou ještě nějaké perly,, :) :palec:

To sakra doufam. :mrgreen: Bazos je na takove exoty raj. :mrgreen:

Edit: Nekdy jsou autocorecty ci preklepy sranda.
Zaduji psa? Jako duj duj duj, dusi mi ocaruj :mrgreen:
 https://youtu.be/LBI7fxPGAX0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4410
15.5.22 20:11

Trošku jsem to nepochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
15.5.22 20:13
@Štěpínek1 píše:
Trošku jsem to nepochopila :nevim:

To jsou nejake trolly. :nevim: Kazdy tyden tam je daruji manzelku, daruji kamarada atd… :mrgreen:

Jsem si vzpomnela, ze jednou jsem videla hodne specificky inzerat, cituji:
„Vymenim psa za lamu“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4410
15.5.22 20:18

@Capricorn61 fak? Já to zahlédla prvně :nevim: v celku mě to zarazilo, co všechno si můžou lidi dovolit zveřejnit a to i z legrace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
15.5.22 20:22

@Štěpínek1 Jo jo, je to kazdou chvili neco. Lidi si mysli, jak jsou „vtipni“. Me by uprimne zajimalo, kdo se na takovy inzerat vubec ozve, pokud vubec nekdo.. Jakoze co jim rekne? Nebo se ti lidi citi strasne odvazni, ze neco takoveho zverejni? :mrgreen:
Treba toto. Hahaha, strasne se smeju :potlesk: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18095
15.5.22 20:31

@Capricorn61
Tak zrovna ty prachy za tu zásilkovnu, když to nepošleš, tak ti vrátí na účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí