Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Na bazarech neprodavam, stacilo mi kdyz jsem prodavala uplne novou knizku za 150 pc 200 a nejakej chytrak mi napsal ze jako novou na internetu nasel za 170 ( heureka ukazala nejaky mini eshop) a ze jsem se pomatla. Tak jsem mu napsala at si ji objedna novou a zaplati postovne.
Od te doby radsi podaruju rodinku, nebo dam na charitu.
@Capricorn61 píše:
To treba nepochopim s tim kocarkem… Co jako budes delat s korbickou a sportakem? Ja to vecne vidim za dekuji a nikdo to samostatne nechce. Ti, co maji stejny typ kocarku to nepotrebuji, ti, co to potrebuji, tak jsou z druhe strany republiky, a tem, co by se to libilo, tak na to nemaji podvozek.![]()
To je jak kdybych prodavala pojizdne auto a nekdo mi z nej odkoupil jen sedacky a motor. Co budu delat se zbytkem?
Proste proc zbytecne lidi chcou nicit sety neceho, co funguje.
![]()
![]()
A s tou pani a sedlem - doufam, ze jsi ji poslala milion detailnich fotek, popsala vady (napr. praskliny) a nafotila je a pak jsi jeste za pani dojela aby rekla po tom vsem - ahaaa, to je popraskane, tak to nechci.
A jeste jsem si vzpomnela. Domluveno predani. Tak ja jedu pres pul mesta s miminem na domluvene misto a ten clovek mi 1o minut pred setkanim zavola, ze si to rozmyslel, ze tu vec nechce.
Mi se stalo neco podobneho - v popisu inzeratu velkym napsane, ze to ma vady, vypsane jake, na fotkach viditelne nafocene. A pak pri predani - aha, tak to ma vady to nechci.Tak diky, pro nej jedem hovor, pro me hodina zadrbana (beru pripravu, cestu tam, zpatky atd). Ale je fakt, ze se aspon obtezoval zavolat.
No když já jsem takovej hodnej blbec a proste to dělám
stejně jako ze někomu jsem schopna držet věc a po 14 dnech ŠD přestane ozývat. A všichni co se ozvali po něm už tu věc sehnali.
Já si nemůžu pomoct.
Ad paní se sedlem - po dlouhém dopisování zkonstatovala, ze by to jejímu koni nebylo. Což o to, asi fakt ne, ale vytocilo mě to slušně
za tu hodinu bych dojela tam a zpět třikrát.
@dreamis
jako ne ze bych byla stoural a tohle lidem psala, to zase ne. Ale když potkám na bazaru něco za cenu jen par procent nižší než co se dá koupit v obchodě, protacim oči a říkám si, kdo si to jako koupi ![]()
@dreamis píše:
Na bazarech neprodavam, stacilo mi kdyz jsem prodavala uplne novou knizku za 150 pc 200 a nejakej chytrak mi napsal ze jako novou na internetu nasel za 170 ( heureka ukazala nejaky mini eshop) a ze jsem se pomatla. Tak jsem mu napsala at si ji objedna novou a zaplati postovne.Od te doby radsi podaruju rodinku, nebo dam na charitu.
Někteří lidé jsou neuvěřitelně drzí.
@dreamis píše:
Na bazarech neprodavam, stacilo mi kdyz jsem prodavala uplne novou knizku za 150 pc 200 a nejakej chytrak mi napsal ze jako novou na internetu nasel za 170 ( heureka ukazala nejaky mini eshop) a ze jsem se pomatla. Tak jsem mu napsala at si ji objedna novou a zaplati postovne.Od te doby radsi podaruju rodinku, nebo dam na charitu.
To on tě chtěl určitě slušně poprosit o slevu, ale nějak mu to autocorrect přepsal. ![]()
@stín katedrál píše:
To on tě chtěl určitě slušně poprosit o slevu, ale nějak mu to autocorrect přepsal.
To se mi taky občas stane, že někomu píšu „vážená paní“ a autocorect to opraví na pi. čo ![]()
@Zumpa já potřebuju kola dětem.. a můžeš mi je poslat?
beztak jsi určitě z druhý strany republiky ![]()
Oblečení a věci po holkách jsem kdysi zkoušela pro prodávat v místních skupinách na fb. Název věci, značka, velikost, stav, podrobné fotky, cena. Všechno tam bylo. A stejně v komentářích a ve zprávách dotazy na tyhle věci stokrát dokola. A mě došlo, že lidi nečtou ty inzeráty, ale jen nadpis, titulek. Dál se neobtěžují a hned píšou.
Jednou jsem prodávala křeslo, mamka si ho koupila, ale nevyhovovalo ji. Takže měsíc staré křeslo za poloviční cenu. Opět v inzerátu vše napsané, asi dvacet fotek, rozměry atd. A na konci věta, že je nutné zajistit si vlastní odnos a odvoz.
Z asi deseti zájemců, kteří se ptali na vše možné, vyšel po týdnu dopisování jeden vážný zájemce. Domluvili jsme se, ještě jsem připomněla, že si musí křeslo odnést ze třetího patra a zajistit vlastní odvoz. No co myslíte, pro křeslo si přijela taxíkem slečinka asi 45 kilo, v minisukni s kabelkou přes ruku a s nehty jak střihoruký Edvard. A ještě dělala blbou, že nevěděla, že myslela, že jí to odvezeme
. Celá nas. raná na mě vyštěkla, ať si křeslo strčím někam a odkráčela. Ještě mi pak k inzerátu psala komentáře, že jsem podvodník atd.
Proto už nic neprodávám. Nabídnu rodině a známým a pak jde oblečení na charitu, některé věci do ReUse centra a zbytek buď ke kontejneru nebo do něj. Za ty nervy mi to nestojí.
@xsaleen píše:
@Zumpa já potřebuju kola dětem.. a můžeš mi je poslat?beztak jsi určitě z druhý strany republiky
Nemohu, jsem líný
Odkud jsi - alespoň kraj?
@Zumpa plzeňský
na profil jsem ti nekoukala, ale při mim štěstí…
Já věci po dětech dávám kamarádce, ona mě po její prostřední dceři, u nás se ohřálo a šup i s věcma navíc jim zase zpět… Akorát jejich nejmladší už přerostla tu mojí, tak teď jsem dala dvě tašky kolegyni z práce, co je na dceru taky sama.. neprodavam, nemám nic extra a stejně to nikdo nechce
@Capricorn61 za ty množírny a bez PP vrhy - evidentní podvrh vůbec nechápu. Že to bazoš neblokuje a ty inzeráty tam nechá. Je to hnus velebnosti.
@kocourGarfield píše:
@Capricorn61 za ty množírny a bez PP vrhy - evidentní podvrh vůbec nechápu. Že to bazoš neblokuje a ty inzeráty tam nechá. Je to hnus velebnosti.
S tímto nemůžu souhlasit. Já zas jsem ráda, že to tam bazoš nechává, protože aspoň takové štěně má šanci najít milující domov, než aby skončilo někde v popelnici. Problém jsou celkově množírny. Navíc pes, který je křížený za děkuji a s adopční smlouvou si nemyslím, že je zrovna množírna. ![]()
Víc mi vadí inzeráty prodám psa bez pp za 5ooo a výš…
Toto je na zablokování. Jenže když to zablokují, lidi psy neudají, tak je jednoduše vyhodí… Toto by ten problém množíren neřešilo.
Jinak mě na té fotce, kterou jsem přidala s tím psem, pouze pobavil překlep. ![]()
@Capricorn61 Jistě, štěně, které bylo uvedené v inzerátu nebude štěně od Romů, atd… A pokud bude poptávka, bude i nabídka
Lidi jsou hloupí. A přesně " zachrání štěně " a vlastně ho tím podpoříš ![]()
@kocourGarfield píše:
@Capricorn61 Jistě, štěně, které bylo uvedené v inzerátu nebude štěně od Romů, atd… A pokud bude poptávka, bude i nabídkaLidi jsou hloupí. A přesně " zachrání štěně " a vlastně ho tím podpoříš
No jasně, chápu. To je taky pravda. Bohužel obchod se zvířaty je úplně normálka a není to nijak pod zákonem.
A i kdyby bylo, tak to bude jen pod pokutou nebo podmínkou, což lidi nemotivuje k tomu, aby s tím přestali…