Perly z Bazoše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
965
16.5.22 11:22

Na bazarech neprodavam, stacilo mi kdyz jsem prodavala uplne novou knizku za 150 pc 200 a nejakej chytrak mi napsal ze jako novou na internetu nasel za 170 ( heureka ukazala nejaky mini eshop) a ze jsem se pomatla. Tak jsem mu napsala at si ji objedna novou a zaplati postovne. :lol: Od te doby radsi podaruju rodinku, nebo dam na charitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13939
16.5.22 11:33
@Capricorn61 píše:
To treba nepochopim s tim kocarkem… Co jako budes delat s korbickou a sportakem? Ja to vecne vidim za dekuji a nikdo to samostatne nechce. Ti, co maji stejny typ kocarku to nepotrebuji, ti, co to potrebuji, tak jsou z druhe strany republiky, a tem, co by se to libilo, tak na to nemaji podvozek. :potlesk: :mrgreen: To je jak kdybych prodavala pojizdne auto a nekdo mi z nej odkoupil jen sedacky a motor. Co budu delat se zbytkem? :nevim: Proste proc zbytecne lidi chcou nicit sety neceho, co funguje. :think: :nevim:

A s tou pani a sedlem - doufam, ze jsi ji poslala milion detailnich fotek, popsala vady (napr. praskliny) a nafotila je a pak jsi jeste za pani dojela aby rekla po tom vsem - ahaaa, to je popraskane, tak to nechci. :mrgreen:
Mi se stalo neco podobneho - v popisu inzeratu velkym napsane, ze to ma vady, vypsane jake, na fotkach viditelne nafocene. A pak pri predani - aha, tak to ma vady to nechci. :zed:

A jeste jsem si vzpomnela. Domluveno predani. Tak ja jedu pres pul mesta s miminem na domluvene misto a ten clovek mi 1o minut pred setkanim zavola, ze si to rozmyslel, ze tu vec nechce. :potlesk: Tak diky, pro nej jedem hovor, pro me hodina zadrbana (beru pripravu, cestu tam, zpatky atd). Ale je fakt, ze se aspon obtezoval zavolat. :palec:

No když já jsem takovej hodnej blbec a proste to dělám :D stejně jako ze někomu jsem schopna držet věc a po 14 dnech ŠD přestane ozývat. A všichni co se ozvali po něm už tu věc sehnali. :D Já si nemůžu pomoct.

Ad paní se sedlem - po dlouhém dopisování zkonstatovala, ze by to jejímu koni nebylo. Což o to, asi fakt ne, ale vytocilo mě to slušně :D za tu hodinu bych dojela tam a zpět třikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13939
16.5.22 11:38

@dreamis :nevim: jako ne ze bych byla stoural a tohle lidem psala, to zase ne. Ale když potkám na bazaru něco za cenu jen par procent nižší než co se dá koupit v obchodě, protacim oči a říkám si, kdo si to jako koupi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.5.22 12:04
@dreamis píše:
Na bazarech neprodavam, stacilo mi kdyz jsem prodavala uplne novou knizku za 150 pc 200 a nejakej chytrak mi napsal ze jako novou na internetu nasel za 170 ( heureka ukazala nejaky mini eshop) a ze jsem se pomatla. Tak jsem mu napsala at si ji objedna novou a zaplati postovne. :lol: Od te doby radsi podaruju rodinku, nebo dam na charitu.

Někteří lidé jsou neuvěřitelně drzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
16.5.22 13:16
@dreamis píše:

To on tě chtěl určitě slušně poprosit o slevu, ale nějak mu to autocorrect přepsal. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
16.5.22 13:35
@stín katedrál píše:
To on tě chtěl určitě slušně poprosit o slevu, ale nějak mu to autocorrect přepsal. ;)

To se mi taky občas stane, že někomu píšu „vážená paní“ a autocorect to opraví na pi. čo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
16.5.22 14:22

@Zumpa já potřebuju kola dětem.. a můžeš mi je poslat? :mrgreen: beztak jsi určitě z druhý strany republiky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
16.5.22 14:26

Oblečení a věci po holkách jsem kdysi zkoušela pro prodávat v místních skupinách na fb. Název věci, značka, velikost, stav, podrobné fotky, cena. Všechno tam bylo. A stejně v komentářích a ve zprávách dotazy na tyhle věci stokrát dokola. A mě došlo, že lidi nečtou ty inzeráty, ale jen nadpis, titulek. Dál se neobtěžují a hned píšou.

Jednou jsem prodávala křeslo, mamka si ho koupila, ale nevyhovovalo ji. Takže měsíc staré křeslo za poloviční cenu. Opět v inzerátu vše napsané, asi dvacet fotek, rozměry atd. A na konci věta, že je nutné zajistit si vlastní odnos a odvoz.
Z asi deseti zájemců, kteří se ptali na vše možné, vyšel po týdnu dopisování jeden vážný zájemce. Domluvili jsme se, ještě jsem připomněla, že si musí křeslo odnést ze třetího patra a zajistit vlastní odvoz. No co myslíte, pro křeslo si přijela taxíkem slečinka asi 45 kilo, v minisukni s kabelkou přes ruku a s nehty jak střihoruký Edvard. A ještě dělala blbou, že nevěděla, že myslela, že jí to odvezeme :zed:. Celá nas. raná na mě vyštěkla, ať si křeslo strčím někam a odkráčela. Ještě mi pak k inzerátu psala komentáře, že jsem podvodník atd.

Proto už nic neprodávám. Nabídnu rodině a známým a pak jde oblečení na charitu, některé věci do ReUse centra a zbytek buď ke kontejneru nebo do něj. Za ty nervy mi to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15858
16.5.22 14:28
@xsaleen píše:
@Zumpa já potřebuju kola dětem.. a můžeš mi je poslat? :mrgreen: beztak jsi určitě z druhý strany republiky :lol:

Nemohu, jsem líný :mrgreen: Odkud jsi - alespoň kraj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
16.5.22 16:25

@Zumpa plzeňský :lol: na profil jsem ti nekoukala, ale při mim štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
16.5.22 16:27

Já věci po dětech dávám kamarádce, ona mě po její prostřední dceři, u nás se ohřálo a šup i s věcma navíc jim zase zpět… Akorát jejich nejmladší už přerostla tu mojí, tak teď jsem dala dvě tašky kolegyni z práce, co je na dceru taky sama.. neprodavam, nemám nic extra a stejně to nikdo nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
16.5.22 17:35

@Capricorn61 za ty množírny a bez PP vrhy - evidentní podvrh vůbec nechápu. Že to bazoš neblokuje a ty inzeráty tam nechá. Je to hnus velebnosti.

• Citovat
  • Upravit
2577
16.5.22 17:47
@kocourGarfield píše:
@Capricorn61 za ty množírny a bez PP vrhy - evidentní podvrh vůbec nechápu. Že to bazoš neblokuje a ty inzeráty tam nechá. Je to hnus velebnosti.

S tímto nemůžu souhlasit. Já zas jsem ráda, že to tam bazoš nechává, protože aspoň takové štěně má šanci najít milující domov, než aby skončilo někde v popelnici. Problém jsou celkově množírny. Navíc pes, který je křížený za děkuji a s adopční smlouvou si nemyslím, že je zrovna množírna. :think:
Víc mi vadí inzeráty prodám psa bez pp za 5ooo a výš… :potlesk: Toto je na zablokování. Jenže když to zablokují, lidi psy neudají, tak je jednoduše vyhodí… Toto by ten problém množíren neřešilo.
Jinak mě na té fotce, kterou jsem přidala s tím psem, pouze pobavil překlep. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
16.5.22 18:35

@Capricorn61 Jistě, štěně, které bylo uvedené v inzerátu nebude štěně od Romů, atd… A pokud bude poptávka, bude i nabídka :nevim: Lidi jsou hloupí. A přesně " zachrání štěně " a vlastně ho tím podpoříš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2577
16.5.22 18:41
@kocourGarfield píše:
@Capricorn61 Jistě, štěně, které bylo uvedené v inzerátu nebude štěně od Romů, atd… A pokud bude poptávka, bude i nabídka :nevim: Lidi jsou hloupí. A přesně " zachrání štěně " a vlastně ho tím podpoříš :nevim:

No jasně, chápu. To je taky pravda. Bohužel obchod se zvířaty je úplně normálka a není to nijak pod zákonem. :? A i kdyby bylo, tak to bude jen pod pokutou nebo podmínkou, což lidi nemotivuje k tomu, aby s tím přestali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí