Perly z Bazoše

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
24.5.22 21:57
@Capricorn61 píše:
Jak potrollit drze zajemce :mrgreen:
😂
Pán je srandista.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625
24.5.22 22:07

@Capricorn61 Taky muž musel vyzvedávat rodný list na matrice, protože pošta, že… Vrátili to odesílateli. Ale rovnou vyzvedl i přihlášku na vítání občánků, ta by nám asi taky nedoputovala.
Já jsem strašně vděčná za datovou schránku, dost mi usnadňuje život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
24.5.22 23:17

@stín katedrál To teda! Datovka je bozi. Nejen, ze v dosti pripadech nemusim chodit na urad, ale treba ted mi i prislo, ze autu bude koncit technicka. Proste kdo vymyslel datovku byl frajer. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
29.5.22 07:24
@Zumpa píše:
Moje zkušenost je taková, že nakonec oblečení dávám do těch charitativních kontejnerů. Co nerozdám po známých, tak vyhazuji. Teď budu muset vyhodit dvě kola, to je trošku oříšek. :)

dvě kol chci…
tady se daji dat do „kola pro afriku“, kde si je i opravi.

Příspěvek upraven 29.05.22 v 07:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
29.5.22 07:27
@Capricorn61 píše:
Me zas chodi maily:
Dobry den, je to stale volne? (K dispozici atd)

Odepisu:
Dobry den, ano, me inzeraty jsou aktualni.

Cekate pointu? To je vse. Proste lidi si chcou jenom popsat s random lidmi na bazaru. :nevim: Na svou otazku dostane odpoved, tak jsou ti lidi spokojeni. :mrgreen:

A to same se mi stava, i kdyz ta otazka zni jinak:
Dobry den, mam zajem o tu vec. Posilate to i zasilkovnou.

Odpovim: Dobry den, ano, je to volne. Veci posilam zasilkovnou bud na dobirku nebo platbou predem, coz preferuji.

A tim to konci. :nevim:

Tady jsou odbornici, vsevedi, tak prosim, jestli je problem ve me nebo pisu nejak strasidelne, ze vsechny vydesim ci odradim, dejte mi to sezrat. :cert: Bo jinak nic neprodam, kdyz ta konverzace tady tak konci :mrgreen:

Edit: A problem u ceny nevidim, v kazdem inzeratu mam napsane, ze dohoda mozna. :mrgreen:

oni maji rozklikanych vic inzeratu, protoze inzerenti taky neodepisuji a nemazou stare inzeraty. tak nejdriv overuji, co je mozne ziskat a pak teprve vybiraji z toho, co je skutecne dostupne. Meli by jeste napsat, ze vybrali jinde, ale to asi proste zapomenes. takove dotazy mi neva, jen odpovidat perstručně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
2.6.22 19:39

Prodávala jsem na bazoši klec pro morčata, ke kleci 1 balík neotevřeného krmiva zdarma. Paní napsala: beru to krmivo zdarma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21727
2.6.22 20:22

Tady u nás pořád poptavaji kola, koloběžky, odražedla, brusle… ubytovny, kde mají matky a děti z Ukrajiny. Berou vše, co je v pojízdném stavu, neřeší značku nebo barvu a ještě za to dávají zákusky, které ty matky pomáhají péct v blízké pekárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
2.6.22 21:15

My jsme zazily jednoho exota kupujiciho na domaci kino 3000.Pc byla 15tis,4 roky stary. Prijel odzkouset. Partner mu pustil Avatara v nejvyšší kvalitě a pridaval na zvuku aby kupující videl a hlavne slysel prostorovy zvuk. Pokynul rukou ze staci a ztisit-(nepochopitelny u domaciho kina)nasledne na 5 cm kontroloval ovladac a mackal tlacitka jestli funguji, ptal se na rozliseni a zapojeni a nakonec nam vrazil ovladac do ruky a vybehl ven ze to nebere. U dveri dole se jeste pri zamykani zeptal zda aspon ten kabel mu prodame.Na to partner zabouchl dvere a nechal ho tam stat.
O tyden pozdeji partner osobne dovezl 16ti letemu klukovi tohle kino domu za 2000 ktery to koupil rodicum k vyroci svatby z brigad. Platil v drobnych a tesil nas tenhle obchod.
A takovych bazosu a radoby chytraku jsme potkali vic… i na kalhotky pouzity se me ptaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
2.6.22 21:18

@jasietkaDovolim si hlášku: sifon podáváme pouze ke kávě
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
2.6.22 21:22

Jinak holky pozor na tohle. Stalo se me na zaklade meho inzeratu na Bazosi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
6.6.22 13:54
@Andrise píše:
Jinak holky pozor na tohle. Stalo se me na zaklade meho inzeratu na Bazosi

To jsem psala v uplne uvodnim prispevku.
https://www.emimino.cz/…zose-463787/

A jen Te doplnim - cisla si zasadne googlim v ruznyh tvarech: +420 123456789, +420 123 456 789, 123456789 a 123 456 789. Pokazde to totiz najde neco jineho. Mi takhle primo naslo stranku neco jako „kdo volal“, kde 5 lidi uz upozornovalo na podvodnika.

Dale je fajn i na tom bazosi si to cislo vyhledat. Ono zajemce, ktery ma jediny inzerat, ze daruje svou zenu protoze steka, o sobe neco vypovida (a diky tomuto inzeratu plus fotce mi doslo, s kym mam tu cest a proc od obchodu upustit :mrgreen: ).

Jo a ja vim, ze kazdy pise ruzne, ale uvazujte, jak ten clovek pise a co pise. Pokud to zni divne nebo roboticky, je to s nejvetsi pravdepodobnosti podvod. Uz se mi to stalo nekolikrat, ze z divneho psani mi vysel podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
14.2.23 05:59
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie