Prdíky a Bio Gaia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13338
8.9.11 09:03

My jsme zhruba před 10 dny přešli na Lactobacílky od Swissu a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
8.9.11 10:24
a to je pro jak staré děti?
Míša8808 píše:
My jsme zhruba před 10 dny přešli na Lactobacílky od Swissu a super :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
8.9.11 10:54

ty laktobacily od swissu jsme dávali taky-bez efektu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
8.9.11 18:14
erol píše:
a to je pro jak staré děti?
Míša8808 píše:
My jsme zhruba před 10 dny přešli na Lactobacílky od Swissu a super :palec:

Myslím, že od ukonč. 1. měsíce. My jsme jí to dali ve 2 tydnech a bylo to ještě horší, tak dostala bio gaia a teď už lactobacílky krásně bere :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.10.11 10:14

Ráda bych připojila svoji zkušenost s nadýmáním u miminka. Dlouhodobě piji zelený ječmen, pomohl mi při alergiích, a teď když mám doma 6 týdnů staré dítě, pomáhá i jemu. V prvním týdnu po narození jsem ječmen přestala užívat, říkala jsem si, že je to bylinný přípravek, a člověk u miminka neví. Začalo ho však trápit bolení bříška, tak jsem se vrátila k osvědčenému a opět po ránu na lačno piju zelený ječmen. Je po bolení, resp. po nějakém výraznějším bolení. Sem tam klouček třepe nožkama, pak si uleví, objeví se mu v obličeji slastný výraz a dál spinká. Nedám dopustit ani na koupání, při kterém mu teplou houbičkou masíruji bříško a miminko se krásně uvolní. Když vidím učinek koupání pro pohodu, tak koupu každý den, i když píší, že u tak malého miminka stačí jednou dvakrát týdně. Tak to je má rada ke všem těm kapičkám a kapslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kajdule
12.1.12 09:49

Ahoj,pro nás jsou k nezaplacení.Po vyzkoušení snad všeho možného nám paní v lékárně poradila tyto kapičky a zlepšení bylo znát už druhý den(ne že by byl hned klid,ale lepší určitě ano) Ted' dobíráme poslední balení,Kubík si vesele poprdává a hlavně nemá bolení bříška :) Ještě k tomu „Pupíku“-dočetla jsem se že mentol nedělá dobře vývoji mozku u tak malých dětí,takže jsem ho ani nevyzkoušela…

• Citovat
  • Upravit
272
17.1.12 15:45

Ahoj, my bereme Probiotické kapičky už týden, ale vždy když jí je dám, tak pak další kojení blinká, navíc je to střídavě oblačno lepší i horší. Ale když už je úplně nejhůř, tak jí dám BabyCalm a to zabírá minimálně na sklidnění pláče, pak mi přijde, že se po tom pokadí, ale má zelenou stoličku.
Ale nasadili jsme jednou denně - večer, protože to mám i méně mléka, Nutrilon AntiColics, to mám pocit, že zabírá, celou noc je víceméně v pohodě.
Jenže teď nevím, jestli vysadit ty Probiotické kapky, nebo začínají třeba pomalu pomáhat…? Dr jen doporučila vyzkoušet další kapky, ale zkoušet na našem třítýdenním mímu milion věcí se mi opravdu nechce. Mimochodem, cvičíme nožičkama, masírujeme bříško, nahřátu plínku jsme zkusili, klubíčko… a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
18.1.12 22:45

Nám kapky Bio Gaia zabraly, ale asi az po 14 dnech užívání, taky už jsem myslela, že to byly vyhozené peníze. Od té doby, co je bereme, je klid. Kombinujeme s Lefaxem - ten dáváme ted už jen 2× - 3× denně. Máme 4 měsíce. Předtím hrůza a děs, kroucení třeba celou noc. Já bych určitě v užívání vydržela a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
19.1.12 10:49

říkají že zlepšení až do tří týdnů…nám pomoly…a nám řekla sestřička, že můžem začít dávát od prvního týdne, jelikož zabírají tak pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
19.1.12 11:36

Nám Bio Gaia moc pomohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.1.12 11:17

:kytka: :lol: Mám osobní zkušenost u obou dcer s Biogaia, klidné noci pro mne i pro holčičky. Rozhodně doporučuji vyzkoušet, jedná se o velmi šetrné a současně účinné řešení. Kapky stále používám u starší dcerky, jelikož má potravinovou alergii a i zde opravdu Biogaia pomáhá. Vopzím si je po více kusech z Polska, 5 ml, cena opravdu výhodná, mohu přibrati vám. Ráda zodpovím dotazy: sylvasmyd@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.4.12 21:10

Ahojky … lze kombinovat BioGayu s kapslema Lactobacilku od Swissu? :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
22.4.12 21:46

proc kombinovat? nejni to to stejny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.4.12 21:49

no to prave nvm … :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
22.4.12 21:52

asi bych se optala v lekarne…ale fakt si myslim, ze laktobacilky a probiotika jsou jedno a totez. Jestli trpite hodne na prdiky, zkus davat mimcu lzicku kminovyho odvaru po kojeni a kup si baby calm (malymu chutna a vzdycky se uklidni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí