Přechod z Beby Sensitive na Hipp Combiotic

705
28.10.13 22:10

Přechod z Beby Sensitive na Hipp Combiotic

Holky, prosím poraďte, naší malé jsme nasadili už třetí um-Bebu Sensitive, pár týdnů docela dobré, ale posledních pár dnů malá křičí až zoufale a kaka každý třetí den, už jsme zoufalí. Máte některá zkušenost s Hipp Combiotic 1?Jinak dáváme Biogaia, Sabsimplex, fenyklovy čaj. Malá má 2 měsíce, bohužel jsem nemohla kojit, je celkově na um. Děkuji za každý názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3618
28.10.13 22:18

@kaja7 klukům HIPP vyhovuje a taky jsem hledala to správné…s bříškem měli taky občas problém, pokud chceš víc info - nebo bych zkusila sehnat i vzorek mléka napiš SZ :mavam:, jinak není dobré moc střídat UM nechat alespoň 3-4 týdny, aby si mimčo zvyklo a nemuselo si zvykat hned zase na další UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.10.13 23:14

Příspěvek upraven 25.05.16 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
29.10.13 06:39

Jj, já taky přecházela z Beby Senzitive na Hipp a bez problémů, zácpa nebyla ani bolení bříška. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
29.10.13 08:18

@gabi.design první měla nasazený nutrilon, ale po něm tak šíleně blinkala (byly to fakt i gejzíry), že měla pořád hlad, střídalo se blinkání, hlad, tak ten jsme po pár dnech absolutně vyloučili. Pak jsme nasadili Bebu Pro, ta zase malou betonovala, Beba Senistive nám nepřišla po Bebě Pro tak šílený rozdíl, je to přeci jen stejný druh um, akorát o něco obohacený, malá ji pila celou dobu bez problémů (ano, sem tam si pobečela navečer, ale které mimčo ne), ale až poslední dny pozoruji, že malou trápí bříško o hodně víc, tak už fakt nevím. Manžel mi včera říkal, že už se na to nemůže dívat, že bysme měli um změnit. V jiné diskuzi zas holky mají názor takový, že by um změnily ihned po takových problémech, chjo:-( Tak teď už fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.10.13 10:33

Příspěvek upraven 25.05.16 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
29.10.13 11:54

Mi jsme taky vystridaly vsechna mleka a skoncily jsme u Hippu a je to dobry, ale myslim si, ze se to zlepsilo spis vekem uz nam je pet mesicu a mala mela velke problemy s briskem. Porad ma hlavne v noci problem s prdiky, ale to uz neprisuzuji mleku. Ted uz hlavne davame i prikrmy. Je to tezky no poznat jestly to je opravdu mlekem nebo proste pockat az to neprejde samo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová