Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám čerstvou zkušenost. Taky beru Gynprodyl a taky se mi stalo, že jsem ještě nedobrala všechny prášky a dostala jsem to ( byl to předposlední den, takže 24.).. volala jsem si i k doktorce, co mám dělat a bylo mi řečeno, že pokud to není jen špinění (a nebylo, fakt se to rozjelo), tak ty prášky dobírat nemusím a normálně mám počítat, že to je 1. den dalšího cyklu.. tak pokud zatím spinis, tak siprasek vezmi a pokud se ti to třeba zítra rozjede, tak už je nejez a začni to počítat jako další cyklus
btw beru ho cca od ledna a cykly mám různé, nejdřív asi 32, pak 29, 29, 24, 33… A to ty prášky beru pořád stejne ![]()
@darekp mockrát Dekuju za zkušenost 😊 tak snad nám aspoň k něčemu budou 😀 😊
Ahoj, mám takový problem a bohužel se teď doktorce nedovolám. Beru Gynprodyl 10 dní a minulý měsíc jsem to dostala normálně 12 den po užití. Včera 6 den jsem si zapomněla večer vzít prášek a dnes mě v noci budili strašný bolesti břicha a dostala jsem měsíčky, nevím jestli si mám prášek vzít ještě teď a pak i večer a jíst to do toho 10 dne, nebo už nic nebrat a počítat to ode dneška… Bohužel nemám zkušenosti a nevím co mám dělat. Děkuji
@bulvinda pokud jsi už dostala měsíčky, tak už to neber a počítej to jako začátek nového cyklu
taky jsem to jednou dostala dřív, než jsem ty prášky dobrala a volala na gyndu a tam mi řekli toto.
Ahoj holky, nenašla jsem zde podobný dotaz tak se chci zeptat. Před třemi měsíci mi doktorka nasadila gynprodyl na růst děložní sliznice.Chci se zeptat je možné ze gynprodyl způsobil dřívější menstruaci už při brání mám brát 16nacty den cyklu 10 prášku já už jsem to při 8 prášku dostala nebo zatím spis spinim je to možné ze je to tím praskem? Budu rada za zkušenost díky