Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den,
jiz tri roky se snazime o mimiska. Bohuzel nic. Takze jsme se rozhodli, ze navstivime nejakou kliniku. Moje dr to neresi, jedine co za tri roky udelala, ze me poslala na hysteroskopii a tot vse, zadny hormonalni profil, sleodvani ovulky apod.
Jiz jsme objednani na 16.7., ale rekli mi, ze si mam vzit veskere zpravy od dr, ale ja zadne nemam
je nutne mit nejakou zpravu od dr nebo doporuceni? Ja jen, aby nas neposlali zpet, ze nemam nic od dr.
A zarazilo me, ze se me sestricka nezeptala, kdy budu mit menses, to me nebudou vysetrovat?
@Kikinka3103 ahoj ![]()
Taky jsme byly objednaný do Sanatoriu v ČB. Měli jsme tam termín 23.6 ale bohužel jsem onemocněla tak jsme to museli zrušit. Když jsme tam byly tak jsme se domluvili na termínu a na ms se mě sestra ptala. Ale papíry od doktora nechtěli. ![]()
@Ali21 a mdli jste doporuceni od dr nebo jste se objednali sami od sebe?
@Kikinka3103
Měla jsem doporučenku ale doktorka mi říkala že bych jí ani nepotřebovala ![]()
Zdravím,
my jsme Art navštěvovali zhruba před 2 lety.
U své lékařky jsem dostala papír, že mě po roce neúspěchu předává do péče.
Měla jsem záznam z ultrazvuku a partner absolvoval spermiogram. To byla veškerá dokumentace, kterou jsem tam nesla.
@Charlie 29 no my se snazime 3 roky a dr to neresi, takze to chceme vzit do svych rukou a necekat uz
Akorát mám z toho trochu obavy jak člověk úplně neví jak to úplně chodí nebo jak to je s tou pojišťovnou
@Kikinka3103
Byli jsme na tom podobně 4 roky…
Nic méně nám Art nevyhovoval, takže jsme zhruba po 5 měsících ukončili navštěvování Sanatoria. S tím, že si dáme chvilku a vyzkoušíme Pronatal případně, který má lepší výsledky pokud by jsme museli jít do umělého…
Je pravda že jsme věděli, že jak partner tak já jsme v pořádku. Díky absolvování odběru, které jsme podstoupili.
A když jsme to nejmíň čekali přišlo to samo teď začínáme 15 TT. Samozřejmě a asi opravdu hodně dělá i psychická. Já byla naprosto alergická na věty tipu to bude dobrý to přijde samo, jako by každý asi tak mohl vědět jak mi je
A každý nezdar jsem snášela hůře. Ale vše má něco do sebe ![]()
Přeji aby se Vám zadařilo a bylo vše v pořádku ![]()
@Charlie 29 urcite je vice klinik, v artu pomohli memu brachovi, v pronatalu memu kamaradovi, takze musime vyzkouset a uvidime… U nas se prvotne musi zjistit, zda jsme skutecne v poradku ci ne ☺️️
@Ali21 no prave proto se ptam, ja mam vzdy sileny nervy, kdyz nevim do ceho jdu 😂 ale to ma asi kazdy, me ted uklidnuje to, ze jsme se rozhoupali a zacali jednat a necekame ☺️️
@Kikinka3103
Tak samozřejmě co třeba nevyhovovalo nám nemusí někomu jinému ![]()
Každopádně držíme palce ![]()