Prvni navsteva, Sanatorium Art CB

179
1.7.21 13:26

Prvni navsteva, Sanatorium Art CB

Dobry den,
jiz tri roky se snazime o mimiska. Bohuzel nic. Takze jsme se rozhodli, ze navstivime nejakou kliniku. Moje dr to neresi, jedine co za tri roky udelala, ze me poslala na hysteroskopii a tot vse, zadny hormonalni profil, sleodvani ovulky apod.
Jiz jsme objednani na 16.7., ale rekli mi, ze si mam vzit veskere zpravy od dr, ale ja zadne nemam :D je nutne mit nejakou zpravu od dr nebo doporuceni? Ja jen, aby nas neposlali zpet, ze nemam nic od dr.
A zarazilo me, ze se me sestricka nezeptala, kdy budu mit menses, to me nebudou vysetrovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35
1.7.21 15:56

@Kikinka3103 ahoj :)
Taky jsme byly objednaný do Sanatoriu v ČB. Měli jsme tam termín 23.6 ale bohužel jsem onemocněla tak jsme to museli zrušit. Když jsme tam byly tak jsme se domluvili na termínu a na ms se mě sestra ptala. Ale papíry od doktora nechtěli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
1.7.21 16:15

@Ali21 a mdli jste doporuceni od dr nebo jste se objednali sami od sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.7.21 16:17

@Kikinka3103
Měla jsem doporučenku ale doktorka mi říkala že bych jí ani nepotřebovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.21 17:03

Zdravím,
my jsme Art navštěvovali zhruba před 2 lety.
U své lékařky jsem dostala papír, že mě po roce neúspěchu předává do péče.
Měla jsem záznam z ultrazvuku a partner absolvoval spermiogram. To byla veškerá dokumentace, kterou jsem tam nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
1.7.21 18:10

@Ali21 tak to jsem rada, my ji nemame, tak je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
1.7.21 18:11

@Charlie 29 no my se snazime 3 roky a dr to neresi, takze to chceme vzit do svych rukou a necekat uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.7.21 18:26

Akorát mám z toho trochu obavy jak člověk úplně neví jak to úplně chodí nebo jak to je s tou pojišťovnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.21 18:32

@Kikinka3103
Byli jsme na tom podobně 4 roky…
Nic méně nám Art nevyhovoval, takže jsme zhruba po 5 měsících ukončili navštěvování Sanatoria. S tím, že si dáme chvilku a vyzkoušíme Pronatal případně, který má lepší výsledky pokud by jsme museli jít do umělého…
Je pravda že jsme věděli, že jak partner tak já jsme v pořádku. Díky absolvování odběru, které jsme podstoupili.
A když jsme to nejmíň čekali přišlo to samo teď začínáme 15 TT. Samozřejmě a asi opravdu hodně dělá i psychická. Já byla naprosto alergická na věty tipu to bude dobrý to přijde samo, jako by každý asi tak mohl vědět jak mi je :zed: A každý nezdar jsem snášela hůře. Ale vše má něco do sebe ;)
Přeji aby se Vám zadařilo a bylo vše v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
1.7.21 20:32

Nepotřebuješ s sebou nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
1.7.21 20:56

@kavenka toho chlapa jo 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
1.7.21 20:57

@Kikinka3103 jo toho vem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
1.7.21 20:57

@Charlie 29 urcite je vice klinik, v artu pomohli memu brachovi, v pronatalu memu kamaradovi, takze musime vyzkouset a uvidime… U nas se prvotne musi zjistit, zda jsme skutecne v poradku ci ne ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
1.7.21 20:59

@Ali21 no prave proto se ptam, ja mam vzdy sileny nervy, kdyz nevim do ceho jdu 😂 ale to ma asi kazdy, me ted uklidnuje to, ze jsme se rozhoupali a zacali jednat a necekame ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.21 21:29

@Kikinka3103
Tak samozřejmě co třeba nevyhovovalo nám nemusí někomu jinému :)
Každopádně držíme palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital