Předčasná puberta v 7,5 letech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.2.23 14:18
@Eli3005 píše:
@Pihulinka tak to není tak vysoká, i když ten rychlý růst dobrý není. Dceři bude v květnu 9, a měří 142 cm 😀 🙈

Moje dcera má 10 let a 156 cm.

• Citovat
  • Upravit
12
9.2.23 21:22
@Anonymní píše:
Moje dcera má 10 let a 156 cm.

Dobrý den, též předčasná puberta? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
10.2.23 21:10

@Eli3005 ty brdo. Rak to je opravdu vysoká. To jsou jen o měsíc od sebe😳 🙏
Doktorka říkala ze je to vlastně špatně ze je malá. Ve chvíli kdy by dostala menstruaci rak by vlastně už nevyrostla a zůstala by malá no. Kdyby měla víc a dostala by menzes třeba za rok tak by se dostala aspoň na těch 150cm ale takhle🤷‍♀️
Už jste objednány na to sono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.23 22:27

Moje 8,5leta dcera znaky předčasne puberty. Už teď 8rokem se ji začaly sem tam dělat pupinky na obličeji, nebo černé tečky na nose, v 8letech ji vyrostl tmavý pubicky chlup, jeden. V te době jsme byly poprvé na endokrinologii, doktor ji jen prohlédl, žádný odběr nic a pozval nás za půl roku, co bude teď. Za ten půl rok se nic moc nezměnilo, pouze narostly další dva chlpupky. Nekdy je trochu cítit potem, ale to opravdu jen hodně zblízka, když se přijde pomazlit, jinak bych to nepostřehla. 9let ji bude na začátku září, teď měří asi 125-126cm. Prsa zatím nic, tak doufám, ze proces bude pomalý, pravé kvůli růstu, ma svůj věk je prcek.

• Citovat
  • Upravit
12
13.2.23 10:30

@Pihulinka ahoj, jdeme pozítří. Tak se začínám trochu bát 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
27.2.23 11:35

@Eli3005 Eli tak jak jste dopadly. Myslím na Vas :srdce: my jsem na za půl hodiny na magnetickou resonanci. Výsledky budem mít za tyden :,( jsem strašně vyklepana :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
27.2.23 11:36
@Anonymní píše:
Moje 8,5leta dcera znaky předčasne puberty. Už teď 8rokem se ji začaly sem tam dělat pupinky na obličeji, nebo černé tečky na nose, v 8letech ji vyrostl tmavý pubicky chlup, jeden. V te době jsme byly poprvé na endokrinologii, doktor ji jen prohlédl, žádný odběr nic a pozval nás za půl roku, co bude teď. Za ten půl rok se nic moc nezměnilo, pouze narostly další dva chlpupky. Nekdy je trochu cítit potem, ale to opravdu jen hodně zblízka, když se přijde pomazlit, jinak bych to nepostřehla. 9let ji bude na začátku září, teď měří asi 125-126cm. Prsa zatím nic, tak doufám, ze proces bude pomalý, pravé kvůli růstu, ma svůj věk je prcek.

Já jsem se na ten pot ptala na endokrinologii a doktorka mi řekla ze od 5 let můžou být cítit normálně potem. Ze je to v pořádku. Protože naše Emma je cítit dost :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.2.23 00:01

@Pihulinka ahoj, moc díky! Sono bylo bez nálezu, i když prý nějaký malý adenom vyloučit nemohou, kvůli rozlišení.. K dr jdeme 6.3., tak uvidím, co k tomu řekne.
Držím palce, at to dobře dopadne!.🙏Dej určitě vědět😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.3.23 14:15

@Eli3005 jeee tak to jsem rada ze jste dopadly dobře. My taky. Magnetická resonance i neurologické vyšetření v normě. Tak se mi ulevilo. Ale čeká nas ještě u starší magnetická resonance kvůli migrenam tak ja z toho stresu snad nevyjdu :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.3.23 22:45

@Pihulinka ahoj, tak to mám velkou radost, že vyšetření dobře dopadla! 😊
Držím palce, aby i starší byla v pořádku, migrény jsou prevít. Trpím na ně od puberty 🙈 😣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.3.23 19:51

@Eli3005 Eli ja pravé taky. Mela jasmín biologickou léčbu ale nezabrala. Ale starší dcera má migrény s aurou. Oslepne na jedno oko a za 20minut začne silena bolest hlavy se zvracením. Bohužel její táta zemřel na nádor na mozku. Není prý sice dědičný ale tak víš jak. Strach mám obrovsky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.3.23 00:32

@Pihulinka tak to je mi moc líto 😔 držím všechny palečky, dej vědět, jak to dopadlo 🙏 ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.23 09:49

Řešili jsme kolem 8.roku, nase dr nehledala nic závažného a říkala, že to takto může zůstat pár let.
V tomto stavu to zůstalo další 3.5roku, než dceři opravdu začala opravdu růst prsa a tmavé chloupky. No a pak v necelých 12 dostala MS.
Anonym, kvůli dceři

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.23 09:50
@Anonymní píše: Řešili jsme kolem 8.roku, nase dr nehledala nic závažného a říkala, že to takto může zůstat pár let.
V tomto stavu to zůstalo další 3.5roku, než dceři opravdu začala opravdu růst prsa a tmavé chloupky. No a pak v necelých 12 dostala MS.
Anonym, kvůli dceři

Aaa, pardon, v zápalu jsem si nevšimla, že je diskuse z roku 21 🤦🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.23 13:24
@Anonymní píše:
Aaa, pardon, v zápalu jsem si nevšimla, že je diskuse z roku 21 🤦🏻‍♀️

To nevadí, tohle téma je aktuální pořád :kytka:

Holky prosím nemáte zkušenost že by vašim holčičkám začala trochu téct bílá tekutina z bradavek?
Omlouvám se za anonym, ale je to citlivé téma… Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí