Prednison a Clexane - zkušenost a úspěšnost

8020
29.8.14 10:23

Prednison a Clexane zkušenost úspěšnot.

Ahoj holky dneska jsem 5+2.
Mám zjištěnou Leidenskou mutaci na podkladě APC rezistence.
A výrazně zvýšené protilátky proti spermiím.
V březnu jsem měla ZT v 9tt. Chodila jsem na na Karlák do trombocentra tam mě nic nenasadila doktorka a ani neměla v plánu u dalšího těhotenství.
Když jsem byla pro výsledky na imunologii kde mě doktorka řekla o těch výrazně zvýšených protilátkách prosti spermiím a řekla, že asi znovu přirozeně neotěhotním a taky mě sdělila( nebyla jediná), že za to ZT může nenasazení fraxiku, že to byla chyba lékařky.
A dala mě kontakt na jinou hematologii tam jsem byla ve středu lékařka mě nasadila Clexane 0,4 a Prednison 2,5mg.

Máte někdo zkušenost s nasazením této léčby a štastným koncem.
Jaké vedlejší učinky měl na vás Prednison.
Na utz jdu az 11.9

Děkuji za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.8.14 11:09

Mám něco podobného, mám nasazenej prednison 7,5mg a zibor což je něco jako fraxiparin. Jsem momentálně 11+5 a doufám, že je vše OK. Předtím jsem měla 2× ZP.
Nechápu Tvrzení lékařky, že to ZP způsobilo nenasazení léků na ředění krve. Netvrdím, že to tím být nemohlo, ale k ZP dochází i z jiných příčin, takže bych se na to neupínala.

• Citovat
  • Upravit
8020
29.8.14 11:10
@Anonymní píše:
Mám něco podobného, mám nasazenej prednison 7,5mg a zibor což je něco jako fraxiparin. Jsem momentálně 11+5 a doufám, že je vše OK. Předtím jsem měla 2× ZP.
Nechápu Tvrzení lékařky, že to ZP způsobilo nenasazení léků na ředění krve. Netvrdím, že to tím být nemohlo, ale k ZP dochází i z jiných příčin, takže bych se na to neupínala.

Mě tohle řekla imunoložka, gynekoloh a i genetička.

A hlavně v tom trombo centru mě řekli, že ani přístě nedostanu.
Moje sestra měla dva potraty 3 a 6m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
29.8.14 11:12

Tak minihearin se nenasazuje automaticky hned, pricin potratu muze byt milion a takove nekolegialni komentare lekare me vzdycky nadzvedne. Jinak davka prednisonu je mala (ale dostacujici v uvedene indikaci), takze vedlejsi ucinkh nebudou nejspis zadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
29.8.14 12:04

@cell Tak nechápu proč jiný hematolog by mě to dal hned obzvášt kvůli pozitivní rodinné anemnéze.
No nevím když ti to řeknou tři doktoři nezávisle na sobě.
Ano ale dává se to preventivně nikoli léčebně aby k tomu nedošlo..
Mělo by se předcházet tomu kdyby byl problém kvůli tomu aby tomu nedošlo.
Hlavně mě bylo řečeno že příště to taky nedostanu a nová hematoložka mě to hned nasadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí