Je možné, aby byl otcem?

Anonymní
28.8.14 10:07

je možné, aby byl otcem?

Pisu za kamarada… Ja mu tvrdim, ze to mozne neni, ale on nejspis furt doufa, ze se vsichni pletou, nebo naopak ma hruzu z toho, to nevim, proto se jdu poradit za vama a zjistit, jaky nazor na to mate vy.

Kamarad (rikejme mu Pepa) v noci z 1.11. Na 2.11. Spal s kamaradkou. Behem toho vecera s ni spal 2× a nikdy neejakuloval do ni. On pak odjel do ciziny a kamaradka se hned dala do hromady s jinym chlapem a klape jim to, jsou spolu porad. A hned otehotnela. Dle me je miminko jejiho soucasneho pritele a vse tomu i nasvedcuje. 

Presne to bylo takhle:

21.10.2013 mela menstruaci. V noci z 1. 11. Na 2. 11. Spala s Pepem, pak uz jen s tim druhym. Tehotensky test mela negativni. Pak 16.11.dostala menstruaci a v tentyz den mela opet negativni test. Pak se s pritelem zacli o miminko snazit. Jeste 27.11. Mela negativni test. Pak 6.12. Mela test slabe pozitivni. Druhy den rano taky slabe a o par dni pozdeji jiz sílne pozitivni. Pak sla na gyndu. Byla v 5.tt a byla videt na utz dutinka, ale miminko jeste ne. O 14dni pozdeji bylo videt uz mimi i se srdickem, coz odpovidalo 7.tt. Dalsi uwz v 9.tt a taktez odpovidal. Pak na screeningu ve 12.tt vse potvrzeno a datum poceti dle doktora bylo koncem listopadu. Proste vse popira otcovstvi Pepka a potvrzuje otcovstvi jejiho pritele. Miminko se narodilo 39+1 a dle doktoru to bylo v terminu, nebylo prenasene a vse ok. Jenze ma tmave vlasky a Pepa si nechce pripustit, ze neni jeho a ja nevim, jak mu vysvetlit, ze to neni mozne. 

Takze Pepa si mysli, ze i pres to, ze mela negativni testy, menstruaci, veskera potvrzeni od dr, ze mimi muze byt jeho. Jeste nutno podotknout, ze tesmin porodu dle posledni ms a ultrazvuku se lisil jen asi o 3dny.

Testy otcovstvi si asi udela, ale je stale v cizine. 

Jaky na to mate nazor vy?

Prosim, nereste moralku a perspektivu toho vztahu. Vsichni o vsem vedi a jsou smireni s cimkoliv. Jen si vsichni krom Pepka maji jasno.
diky za nazory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32914
28.8.14 10:11

Miminko je současného přítele. Test víc jak 4 týdny od sexu (1.11. a 6.12.) by byl pozitivní hodně silně, úplné dálnice a v tu dobu by byla už v 6tt minimálně. Další průběh těhotenství a utz jsou úplně v normě.
Pepek bude zklamán, ale dala bych udělat testy otcovství ať je jednou provždy jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.8.14 10:13

A on potřebuje, aby dítě bylo jeho? Jeho teda určitě není. A nechápu, proč si slečna pořád dělala těhotenský testy, a jak víte, kdy měla menstruaci 8o

• Citovat
  • Upravit
1201

Tak já myslím, že to je jasný..a jestli si to nedá vysvětlit tak ať si prostě udělá testy otcovství teď už to stojí pár tisíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
@andelka83 píše:
Miminko je současného přítele. Test víc jak 4 týdny od sexu (1.11. a 6.12.) by byl pozitivní hodně silně, úplné dálnice a v tu dobu by byla už v 6tt minimálně. Další průběh těhotenství a utz jsou úplně v normě.
Pepek bude zklamán, ale dala bych udělat testy otcovství ať je jednou provždy jasno.

Plný souhlas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
28.8.14 10:15

Já bych toho kokota přizabila. Logicky dítě jeho není, nechápu proč musí svými výplody všechny kolem stresovat. Lituju slečnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.14 10:19
@RadkaCh píše:
A on potřebuje, aby dítě bylo jeho? Jeho teda určitě není. A nechápu, proč si slečna pořád dělala těhotenský testy, a jak víte, kdy měla menstruaci 8o

To vsechno vime proto, ze mu to psala. Ona uz asi nevi, jak mu vysvetlit, ze neni otcem. Oo to dite bud tak moc chce, nebo se tak moc boji pripadnzho otcovstvi

• Citovat
  • Upravit
13714
28.8.14 10:21
@andelka83 píše:
Já bych toho kokota přizabila. Logicky dítě jeho není, nechápu proč musí svými výplody všechny kolem stresovat. Lituju slečnu.

A proč? Ona sama má největší podíl na této situaci. (ne, neřeším morálku, jen reaguju na tento příspěvek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.8.14 10:22

Dítě jeho není. Na 100% a na to nepotřebuju znát testy otcovství.
Navíc, spousty dětí se rodí s tmavými vlasy, které jim pak světlají - viz my - obě děti po porodu černovlasé, ted oba blonďáci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
28.8.14 10:26

Pepi teda podle mě není otcem, nicméně pro,,klid,, všem bych udělala testy :nevim:

no jen k těm vláskům..Já přírodní zrzka a přítel blond až světle hnědá. Malá se narodila s černými vlasy jak uhel. začalo jí to světlat až kolem 6. měsíce. Ted 8,5měsíce je to modrooká blondýnka..takže ty vlasy hloupost největší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.8.14 10:31

Smarja pano, ješta aby mě tak kontaktovali chlapi co jsem s nima chodila v 15 jestli nejsou moje děti jejich. Ať milej Pepek přestane vypruzovat, otcem není.
Navíc 90% dětí se rodí tmavovlasých to nic neznamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
28.8.14 10:31

Tak na 99.9% jeho není (pokud to bylo tak jak je napsáno) a pokud si to nechce nechat vysvětlit tak udělat testy otcovství, ty „soukromě udělané“ jsou prý něco levnější než „soudní“. Pokud slečna nebude souhlasit, tak to hnát přes soud a pokud se ukáže, že otec není tak ho to bude stát plno peněz, času a ještě bude za blbečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.8.14 10:36

Řekni Pepkovi, že je vůl a ať je nechá na pokoji. Jestli chce děti, tak ať si je udělá a nedělá si svoje děti z cizích. Si úplně dokážu představit, jak je bio otec nadšený z toho, že se někdo prohlašuje za tátu jeho dítěte. Bych mu normálka dala přes držku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.14 10:36

Ona s testama problem nema. Sama mu je navrhla, ale ja si myslim, ze on snad ani tomu neuveri :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15103
28.8.14 10:37
@Anonymní píše:
Ona s testama problem nema. Sama mu je navrhla, ale ja si myslim, ze on snad ani tomu neuveri :mrgreen:

Páni, to měla slečna smůlu na jakého narazila cvoka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí