Prosím o radu s výsledkem kontroly v porodnici

554
28.8.14 12:05

prosim o radu s vysledkem KO v porodnici

Ahoj holky,
Dnes jsem byla poprve na celkovo KO v nemocnici, jsem v 39tt.
Doktor se me pri vysetreni ptal kde nejvic me malej kope a rikal, ze mam velke bricho abnorm. tvaru. A do zpravy mi napsal dg. 0348 Pece o matku pri jinych abnormalnich tvarech panevnich organu. Ale to sem si precetla az venku. Jinak nic nerikal, jen ze je vse v poradku. Mate s tim prosim nektera zkusenosti? Je neco s mimi? Mam ted docela strach :(..predem dekuju za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
28.8.14 12:10

Zkušenost nemám, ale proč nezavoláš tomu doktorovi a nezeptáš se jeho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
28.8.14 12:15

Protoze nechci zbytecne plasit..a taky jsem vzdycky ze vseho vyjukana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
28.8.14 12:19

@kacenka.sks

Pokud ekl že je vše v pořádku, vůbec bych nepřemýšlela nad tím co mám ve zprávě, zbytečnej stres. Kdyby se něco dělo, věř tomu že už to víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
28.8.14 12:25

@kacenka.sks no prvně píšeš že coto je, protože tě to evidentně trápí, ale doktorovi volat nebudeš ať neplašíš. To fakt dává smysl :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
28.8.14 12:29

At neplasim v porodnici, doma plasim celejch devet mesicu porad s necim tak jsou na to zvykly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
28.8.14 12:32

Pochybuju, že se na tvaru břicha dá stavět seriozní diagnoza, a proč by to někdo v době ultrazvuku dělal, že? :mrgreen: Pokud řekl, že je vše v pořádku, tak je vše v pořádku, tvar břicha má každá nějaký, velký má taky každá jinak, číselnou diagnozu bych vůbec nebrala v potaz, každé vyšetření se musí zakodovat nějakou číselnou diagnozou a někdy je prekérka vybrat z daných tu nejpřiléhavější. A někdy se to vystřelí přibližně od boku, páč není čas či chuť listovat v knížce a hledat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
28.8.14 12:34

Tak se podívej do MKN - mezinárodní klasifikaci nemocí, co ta dg. znamená, jistě to vygooglíš, podle mne to nebude nic světoborného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
28.8.14 12:38

Jo a nebude to 0348 (nula 348), ale O jako Olina 348:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
28.8.14 12:39

O348 Péče o matku při jiných abnormalitách pánevních orgánů

ale nijak bych se tím nestresovala, prostě budou muset být při porodu třeba opatrnější, víc tě hlídat, ev. víc myslet na ukončení sekcí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
28.8.14 12:57

Dekuju holky:)…manzel je jeste vetsi blazen nez ja a kdyz si to v te zprave precetl tak hned koukal co mam se zadkem a premyslel jestli se mi tam teda prcek vejde, protoze Dr.rekl,ze bude mimco i vetsi, ale vse jen podle pohledu na me :D…takze si pockam na pristi tyden co mi reknou, ale i tak moc dekuju. Hlavne, ze to nesouvisi s miminkem, se mnou at se deje co chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
28.8.14 14:03

@kacenka.sks šmarijá, ty si budeš strkat mimino do zadku, že to manžel kontroloval? Dík za prodloužený život, já tu hýkám smíchy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
28.8.14 14:29

Ty chceš být v klidu, ale do porodnice nezavoláš. Místo toho se nervíš, že víš kulový, s manželem vymejšlíte kraviny a místo doktora, se ptáš lidí, který o tom ví stejný prdlajs, takže ať řekneme cokoliv, informační hodnota nula. To mi hlava nebere… :potlesk: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
28.8.14 14:30
@Samamama píše:
@kacenka.sks šmarijá, ty si budeš strkat mimino do zadku, že to manžel kontroloval? Dík za prodloužený život, já tu hýkám smíchy… :mrgreen:

Mimino ne, ale manžela už to nebavilo poslouchat, tak chtěl po vzoru pštrosa nstrčit hlavu…někam… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
28.8.14 17:56

Myslim, ze neni nutny bejt neprijemne…diskuze je od toho abych se zeptala jestli s tim ma nekdo zkusenost…vim, ze muzu zavolat do porodnice ale jen jsem se tu zeptala :nevim:..takze dekuju za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí