Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím děvčata
chtěla bych požádat o radu. Před dvěma měsíci jsem prodělala ZT.
Teď mám asi den zpoždění (jinak mám ms pravidelnou vždy i po ZT se dostavila po 29 dnech )už více jak týden teploty nad 37 a na testu slabý stínek dva dny před očekávanou ms i teď po zmeškání. Čárka nesílí, je téměř neviditelná, ale vykoukne v limitu. Špinila jsem asi dva dny a měla bolesti jako při nadcházející ms, kdy jsem pořád lítala na záchod, že už jsem to dostala. Bojím se mimoděložního…stalo se to taky někomu? Kdybych byla těhu, test by už sílil, tak nechápu, co to může být.
Děkuji za všechny reakce. ![]()
Myslím, že bych s testem počkala dost žen mělo pozitivní test až několik dní po vynechání ms.
Jak dlouho testuješ?
Jinak může být jiná barva v testu nebo více naředěná moč.
Můžeš si dojít na HCG odber. Špinění prý na začátku je časté dost holek to tady popisuje.
Proč mimoděložní zrovna?
@luciekal
Testuju už několik dní před MS
Při minulém těhotenství jsem měla test viditelně pozitivní už 3 dny před ms tak dělám podle toho.
Jenže já ten stín mám už od poloviny cyklu, byla jsem u dr ten mi řekl, že je to zbytkové hcg ale viděl nějakou dutinku uvnitř, prej to nic není. No a snad hcg už v sobě nemám měla jsem asi 7 jednotek. Mimoděložní proto, že čárka nesílí a ms nikde.
@ThinkTwice co je to za test? Mam dobrou zkusenost s Dr Max, nedela falesne duchy.
Já to teď mám podobné. Už mám teda zpoždění 9 dní, od styku je to 25 dní, BT je pořád nahoře na 37, MS stále nikde a testy mám v podstatě negativní. Není na nich vidět nic, jen když se zadívám z určitého úhlu, tak mi přijde, že je tam nějaký slabý stín. Zkusila jsem to vyfotit a ztmavit na PC a je tam ta druhá slaboulinká čárka vidět. Včera jsem zkusila jiný test a nevidím tam nic. Ztmavovat na PC se mi to nechce, víc to nezkoumám. Čekám, zda dorazí MS nebo zkusím další test třeba za týden. Ale jsem z toho jelen, to jako zase jo.
Při prvním dítěti jsem měla hned dvě zřetelné čárky dva dny po vynechání.
Prosím o zachování anonymity.
@Anonymní píše:
Já to teď mám podobné. Už mám teda zpoždění 9 dní, od styku je to 25 dní, BT je pořád nahoře na 37, MS stále nikde a testy mám v podstatě negativní. Není na nich vidět nic, jen když se zadívám z určitého úhlu, tak mi přijde, že je tam nějaký slabý stín. Zkusila jsem to vyfotit a ztmavit na PC a je tam ta druhá slaboulinká čárka vidět. Včera jsem zkusila jiný test a nevidím tam nic. Ztmavovat na PC se mi to nechce, víc to nezkoumám. Čekám, zda dorazí MS nebo zkusím další test třeba za týden. Ale jsem z toho jelen, to jako zase jo.Při prvním dítěti jsem měla hned dvě zřetelné čárky dva dny po vynechání.Prosím o zachování anonymity.
To je zvláštní…9 dní je už docela dost..u dr jsi byla? A co krev? Mně, pokud se MS nedostaví do týdne a testy budou pořád negativní, jdu k dr.
Jinak psalo tu dost holek co měly negativní testy a přesto těhu byly, což zrovna nějak nechápu, jak je to možné ![]()
Příspěvek upraven 28.08.14 v 12:13
Tak třeba já u prvního měla silnou čárku hned v den vynechané MS, teď jsem podruhé těhotná, testy jsem si dělala od zpoždění každý dva dny, v pátek, neděli a pak v úterý a ani jednou tam nebyla silná druhá čárka, sice pokaždé trochu silnější, ale stejně
ještě to nemám potvrzený od doktora a nikdo to neví, proto anonym třeba H ![]()
Tak ono asi každé těhotenství je trochu jiné. A pokud máš čárku o něco silnější, myslím, že naděje tu je, kdežto já ji mám pořád stejnou několik dní ![]()
@Anonymní píše:
Tak třeba já u prvního měla silnou čárku hned v den vynechané MS, teď jsem podruhé těhotná, testy jsem si dělala od zpoždění každý dva dny, v pátek, neděli a pak v úterý a ani jednou tam nebyla silná druhá čárka, sice pokaždé trochu silnější, ale stejněještě to nemám potvrzený od doktora a nikdo to neví, proto anonym třeba H
Hlavne, ze sili. Stejnou jako kontrolni jsem mela po 14 dnech vynechani MS
a jsem 18.tt.
@blumen tak já už netestuju, jsem celkem v klidu, sice je mi pořád blbě, ale to mi bylo i u prvního (rychle se zapomíná
) k doktorce jdu zítra, to už by mělo být něco vidět, tak uvidíme co mi řekne, abych ještě nedostala vynadáno, že jdu až teď ![]()
@ThinkTwice třeba jedna moje známá neměla pozitivní těhotenský test nikdy a doma má 16 měsíčního chlapečka
nevim, neházela bych flintu do žita, každý tělo je jiný a jinak reaguje, tak držím pěsti ![]()
Anonym H
@Anonymní píše:
@blumen tak já už netestuju, jsem celkem v klidu, sice je mi pořád blbě, ale to mi bylo i u prvního (rychle se zapomíná) k doktorce jdu zítra, to už by mělo být něco vidět, tak uvidíme co mi řekne, abych ještě nedostala vynadáno, že jdu až teď
![]()
@ThinkTwice třeba jedna moje známá neměla pozitivní těhotenský test nikdy a doma má 16 měsíčního chlapečka
Anonym Hnevim, neházela bych flintu do žita, každý tělo je jiný a jinak reaguje, tak držím pěsti
Tak hodne stesti
ja sla na prvni KO 6+1 myslim.
@blumen dík
no já jsem nechtěla, aby to tam zase hledala a průkazku stejně dávají až později, navíc jsem neměla ani hlídání
H
nevim, neházela bych flintu do žita, každý tělo je jiný a jinak reaguje, tak držím pěsti ![]()
při mém štěstí to můj případ určitě nebude ![]()