Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
mám dotaz, třeba se některé z Vás stalo něco podobného.Mám už asi týden zpoždění, dnes 40.den cyklu. V termínu menstruace jsem špinila asi jen 3dny a pak už vůbec nic. Byla jsem na gyndě a doktorka mi řekla, že měsíčky jsou na spadnutí (posuzovala z vysoké sliznice) a dala mi vyvolávačku.
Děkuji moc
Po měsíčkách ale ani stopa. Bolí mě podbřišek, vaječníky a už víc jak 18dní mám vysokou bazální teplotu. Jsem z toho jelen. Test jsem si dělala už třikrát, ale je pořád negativní. Stalo se Vám něco podobného?
Nechápu, proč ti tak brzo dávala vyvoláčku a nezkoumej se a za 2-3 týdny uvidiš
Já jsem po vyvolávačce dostala ms až za ty dva týdny. Takže se ti to asi taky posune, jestli tedy nejsi těhotná. Počkala bych dva týdny po vyvolávačce a šla zpět na kontrolu, jestli nic nedorazí.
Jo, tak to plánuju. Já to většinou dostanu velmi brzy po injekci. No, uvidíme ![]()
Dávala mi ji brzo, protože mě hodně bolelo břicho, tak aby to urychlila pokud to jsou měsíčky.
Dnes mám již 8 den zpoždění, po porodu jsem mela zatim tři cykly (31,33 a 32 dní) a teď tohle. BT si měřím teprve druhý cyklus a to jen z toho důvodu, že jsem chtěla vědět kdy ovuluji, takže se v tom ještě moc nevyznám, ale minule před MS klesala teplota krásně a teď nic. Test jsem zatím nedělala, ovu mám až pozdě a nevím jestli na něj není brzo, ale těhu bych skoro určitě být neměla..to by se to muselo povést i přes ochranu. Tak nevím co to ma znamenat.. ![]()
@Kubido a jak dlouhou si měla minulý cyklus luteální fázi? (od ovulace do MS)
Já ji mám třeba 15 dní…
@Kubido zatim vyckej, nekdo ma lutealni fazi po ovu 15i vice dni ![]()
@Snilek88 @saphire
Holky, pravě že minule byla ovu 27 den cyklu a ms prišla 32 den, takže 5 dní. ![]()
Já tomu vůbec nerozumím..
@Kubido no tak to doufej, že se natáhla:-) že to minule byla náhoda… říká se, že minimálně má být 10 dní.. kvůli případnému uhnízdění vajíčka
Jsem pořád zneklidněna. Vysoká teplota bazální, spoždění 4 dny ( dneska 4 den) a dopoledne špinění a teď po vycurani nic. Může jít o uhnízdění či dvojčata a jedno umírá ? Četla jsem že krvácení v těhotenství může být cokoliv divného a nebezpečného
tak nevím a jizva pobolívá. Je tu někdo kdo otěhotněl v 8 měsíci po císaři a já totiž ani v jednom těhotenství nekrvacela
Ahoj holky,
mám dotaz, třeba se některé z Vás stalo něco podobného.
Mám už asi týden zpoždění, dnes 40.den cyklu. V termínu menstruace jsem špinila asi jen 3dny a pak už vůbec nic. Byla jsem na gyndě a doktorka mi řekla, že měsíčky jsou na spadnutí (posuzovala z vysoké sliznice) a dala mi vyvolávačku.
Po měsíčkách ale ani stopa. Bolí mě podbřišek, vaječníky a už víc jak 18dní mám vysokou bazální teplotu. Jsem z toho jelen. Test jsem si dělala už třikrát, ale je pořád negativní. Stalo se Vám něco podobného?
Děkuji moc