Předporodní hysterky!

Niky7
17.10.10 15:45

Předporodní hysterky!

Ahoj holky!
Jeste mam sice doost casu na porod, ale uz ted mam obavy. Rikam si, zvladnu porod, jsem na to pripravena, budu mit psychiku v pohode az mimi prijde? Budu se umet o nej starat? A dalsi ruzne otazky. Jak to zvladate vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2081
17.10.10 16:25

Ahoj, už je tady dskuze hysterické tehule, zda se mi, ze dost podobneho zamereni…i kdyz holky se spis baly, zda vubec tehotenstvi vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
17.10.10 17:57

No jojenze to uz je rozsahlejsi diskuze a mysli,m, ze se bavi uz i o necem jinem a nechci jim do toho zasahovat.

• Citovat
  • Upravit
2806
17.10.10 18:36

Ahojky, tak já mám taky poměrně dost času před porodem, ale mám úplně stejné obavy jako ty Niky. Na miminko se strašně těším a nemůžu se dočkat až tu bude s náma, ale co až to přijde.....no raději nemyslet,ale zvládly to i jiný před náma, tak proč né my :wink: Myslim, že strach z toho, že něco nepoznáme má asi každej… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
17.10.10 18:41

Tak ja mam tyden do terminu a nemyslim na nic jineho.Uz bych to chtela mit za sebou.Delam snad vsechno,aby sla mala na svet,uklizim,chodim do schodu,zkusila jsem i zazracny lektvar a nic.Taky mam strach,spis,aby byla mala v poradku a aby nenastaly komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
17.10.10 19:03

Ja jsem i hrozne nervozni kdyz se chvily nehybe. Ale pak se hybe a mam velkou radost, prijdemi ze jsem trochu pesimista :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky