Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, už je tady dskuze hysterické tehule, zda se mi, ze dost podobneho zamereni…i kdyz holky se spis baly, zda vubec tehotenstvi vydrzi.
No jojenze to uz je rozsahlejsi diskuze a mysli,m, ze se bavi uz i o necem jinem a nechci jim do toho zasahovat.
Ahojky, tak já mám taky poměrně dost času před porodem, ale mám úplně stejné obavy jako ty Niky. Na miminko se strašně těším a nemůžu se dočkat až tu bude s náma, ale co až to přijde.....no raději nemyslet,ale zvládly to i jiný před náma, tak proč né my
Myslim, že strach z toho, že něco nepoznáme má asi každej… ![]()
Tak ja mam tyden do terminu a nemyslim na nic jineho.Uz bych to chtela mit za sebou.Delam snad vsechno,aby sla mala na svet,uklizim,chodim do schodu,zkusila jsem i zazracny lektvar a nic.Taky mam strach,spis,aby byla mala v poradku a aby nenastaly komplikace.
Ja jsem i hrozne nervozni kdyz se chvily nehybe. Ale pak se hybe a mam velkou radost, prijdemi ze jsem trochu pesimista ![]()
Ahoj holky!
Jeste mam sice doost casu na porod, ale uz ted mam obavy. Rikam si, zvladnu porod, jsem na to pripravena, budu mit psychiku v pohode az mimi prijde? Budu se umet o nej starat? A dalsi ruzne otazky. Jak to zvladate vy?