Předporodní kurz Znojmo

5
7.10.19 21:06

Předporodní kurz Znojmo

Ahoj, mohl by mi prosím někdo napsat co vše se řeší na kurzu v Znojmě, co pořádá nemocnice? Ptám se, protože už jsem byla na celodenním kurzu šestinedělí (ale ne v Znojmě) kde se řešilo kojení, jak je dýchat při porodu, ulevové polohy při porodu atd. byla jsem na praktické i teoretické lekci. Tak jestli má ještě cenu chodit do Znojma. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6238
7.10.19 21:50

Já osobně bych radši než předporodní kurz šla třeba za Dulou už jen kvůli tomu osobnějšímu kontaktu ;) ale jinak co vím od holek, se probírá na předporodním kurzu shruba to stejné co všude jinde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.10.19 06:49

@Michaela02993 já mám právě domluvenou i soukromou PA, která poskytuje předporodní a porodní péči, tak si taky myslím že kurz už nemá moc cenu, ale děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
8.10.19 09:05

@amelie27 maximálně se v nemocnici domluvit a pozeptat jak to tam funguje atd :) :) já ve Znojmě rodila 2× a nikdy jsem na kurzu nebyla, takže soudit opravdu nemůžu. Ale pokud to máte takhle tak bych se opravdu jen domluvila v nemocnici a prohlédla si vše případně zkonzultovala porodní plán atd :) tak přeji hodně štěstí :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková