Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, mohl by mi prosím někdo napsat co vše se řeší na kurzu v Znojmě, co pořádá nemocnice? Ptám se, protože už jsem byla na celodenním kurzu šestinedělí (ale ne v Znojmě) kde se řešilo kojení, jak je dýchat při porodu, ulevové polohy při porodu atd. byla jsem na praktické i teoretické lekci. Tak jestli má ještě cenu chodit do Znojma. Díky
Já osobně bych radši než předporodní kurz šla třeba za Dulou už jen kvůli tomu osobnějšímu kontaktu
ale jinak co vím od holek, se probírá na předporodním kurzu shruba to stejné co všude jinde ![]()
@Michaela02993 já mám právě domluvenou i soukromou PA, která poskytuje předporodní a porodní péči, tak si taky myslím že kurz už nemá moc cenu, ale děkuju
@amelie27 maximálně se v nemocnici domluvit a pozeptat jak to tam funguje atd
já ve Znojmě rodila 2× a nikdy jsem na kurzu nebyla, takže soudit opravdu nemůžu. Ale pokud to máte takhle tak bych se opravdu jen domluvila v nemocnici a prohlédla si vše případně zkonzultovala porodní plán atd
tak přeji hodně štěstí
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.