Predškolní a mimoškolní pedagogika-sš
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Predškolní a mimoškolní pedagogika-sš
Zdravím…
Jsem v deváte třídě a vybíram si stredni skolu. Mam zajem o predskolni a minoskolni pedagogiku. Proste chci pracovat s malyma detma.je to muj sen s opravdu to chci. Akorat je tu ten problem -talentove zkousky… telocvik je jeste docela v pohode sle horsi je hudebni vychova. Jako rytmus urcite zvaldnu zaspivat ale bohuzek nemam pevecky hlas. Kdyz vecer usinam porad mam z toho divny pocit s odrazuje me to.. nebyl by tu prosim nekdo kdo by mi mohl pomoct z hidebni vychovou, poradil by mi jak zpivat, pokud mam sanci udelat takentove zkousky nebo se uplne vzdat? Mam trileteho brasku kteremu rada vymyslim aktivity a proste mam vztah k malym detem. Nebo popripade jine obory kde bych mohla pracovat s malyma detma? Popripade prosim na vas nejakou informaci jak bych se s vama mohla spojit… moc dekuju za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co si zaplatit učitele/učitelku zpěvu? Nebo nějaké hodiny zpěvu v zuš? A to mate jen zpěv nebo i hru na hudební nástroj?
A z výtvarky talentovky nemáte?
Já jsem studovala pedagogický lyceum, ale z neho nejsi nic, takže jsem pak šla dál na VŠ Učitelství pro MŠ… ale prijimacky na SŠ tenkrát byly čeština+matika, bez talentovek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annna12 píše:
Zdravím…
Jsem v deváte třídě a vybíram si stredni skolu. Mam zajem o predskolni a minoskolni pedagogiku. Proste chci pracovat s malyma detma.je to muj sen s opravdu to chci. Akorat je tu ten problem -talentove zkousky… telocvik je jeste docela v pohode sle horsi je hudebni vychova. Jako rytmus urcite zvaldnu zaspivat ale bohuzek nemam pevecky hlas. Kdyz vecer usinam porad mam z toho divny pocit s odrazuje me to.. nebyl by tu prosim nekdo kdo by mi mohl pomoct z hidebni vychovou, poradil by mi jak zpivat, pokud mam sanci udelat takentove zkousky nebo se uplne vzdat? Mam trileteho brasku kteremu rada vymyslim aktivity a proste mam vztah k malym detem. Nebo popripade jine obory kde bych mohla pracovat s malyma detma? Popripade prosim na vas nejakou informaci jak bych se s vama mohla spojit… moc dekuju za rady
Ahoj zakladatelko,
dělají se na škole kam se chceš hlásit talentovky ze všeho? Já jsem dělala přijímačky před 10 lety a součástí přijímaček bylo samozřejmě test všeobecných znalostí, ústní pohovor (tam jsem musela i přečíst úryvek s knížky) a pak si každý mohl vybrat jestli bude dělat přijímačky z hudebky, vytvarky nebo tělocviku. Já jsem na hru na cokoli poleno, takže jsem zvolila tu vytvarku.
Pokud si vybrat nemůžete a musíte dělat přijímačky ze všeho, tak bych doporučila učitelku zpěvu a zpívat a zpívat. A zaměřila bych se hlavně na to, aby pokud zpěv víš, že nebude 100% tak, aby vše ostatní bylo. Všechno se boduje a pokud v ostatních bodech budeš úspěšná a ze základky jdeš s pěknými známkami, tak máš velkou šanci, že dostaneš hodně bodů a na školu se dostaneš. No a zpěv postupně doladiš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co vím, tak talentovky už na plno školách nejsou. Jen ČJ, M a někde pohovor. Zjisti si jak je to na konkrétních školách, buď v klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daisyy1995 píše:
Co vím, tak talentovky už na plno školách nejsou. Jen ČJ, M a někde pohovor. Zjisti si jak je to na konkrétních školách, buď v klidu.
to máš odkud, třeba Krnov, který je docela známý, má na stránkách tohle:
Ve všech otevíraných oborech budou konány jednotné testy. V oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika, denní forma bude dále konaná školní přijímací zkouška (ověření talentu z jazykové, hudební a tělesné výchovy). V oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika, dálková forma bude dále konaná školní přijímací zkouška (ověření talentu z jazykové a hudební výchovy).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit