Předškolní pedagogika Třebíč 2023 dvouleté studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Předškolní pedagogika Třebíč 2023 dvouleté studium
Dobrý den. Od září začínám dvouleté studium předškolní a mimoškolní pedagogiky v Třebíči. Touto cestou hledám své nové spolužačky a spolubojovnice. 😁 Najde se tu ještě někdo? 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem byla přijata, ale nakonec jsem to odmítla, ale kolegyně z práce nastupuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, tak super! 🙂 A odkud kolegyně je? A Vy nakonec nastupujete jinam nebo jste si to rozmyslela? Já se hlásila i do Jihlavy, ale tam mě nakonec nepřijali, bylo moc uchazečů. Ale Třebíč mám 11km, tak je to asi pro mě lepší varianta. A kde pracujete s kolegyní teď? Já budu úplně měnit obor. Jsem zdravotník. 🙃
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsme obě kousek od Ivančic, kolegyně zvažovala i Obrataň kvůli tomu, že je to pouze jeden víkend v měsíci. Já jsem měla přihlášku i do Brna, tam mě bohužel nevzali, teď jsem pouze domluvená s ředitelkou z Třebíče, že pokud se místo uvolní, tak nastoupím. To, že jsem tak rychle odmítla přijetí do Třebíče mě mrzí, chybama se člověk učí. Buď někdo odpadne nebo nastoupím za rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že Vám to klapne. Kamarádku před pár lety vzali i v říjnu s tím, že může nastoupit do rozjetého ročníku. Obrataň jsem taky zvažovala jako Vy, kvůli výuce jednou za 3-4 týdny. Udělala jsem dnes soukromou stránku na fb s názvem Předškolní pedagogika Třebíč dvouleté 2023, tak jestli s kolegyní chcete, přidejte se. Třeba se nás tam sejde do září víc a můžeme řešit společné školní záležitosti. 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, já taky nastupuji od září do Třebíče a děkuji za přidání do skupiny na FB ☺
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raradka doufám, že Vám to vyjde a vezmou Vás ✊ 🍀 Já bydlím shodou okolností také kousek od Ivančic 😃
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raradka jaká to je prosím škola? Tato? Akademie práva, pedagogiky a podnikání
Střední škola Třebíč
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, také bych se ráda dozvěděla vaši zkušenost. Děkuji. Budu se hlásit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit