Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Riperko, tak to snad vyšlo! DO soboty jsou to jenom dva dny - tak by Ti to mohlo vyjít…Verče jsem to psala proto, že mně se 7 dní po Pregynlu neukázalo nic, takže už jsem to v těle neměla…teda případný výsledek po jejím testování by nebyl zkreslený…
Já jsem taky 13DPO a chci vydržet alespoň do soboty, jestli ovšem nepřijde ta mrcha…
ty jo to čekaní je desny tak vydržím no
děkuji Riperko držím palečky at to klapne ![]()
Holky ja to zkusila
a mám tam dvě tak snad tam bude i v neděly zkusím to jeste v neděly snad už to pregnyl není
![]()
verčo to je strašně brzo, opravdu. Ale určitě ti přeji, ať tam v neděli najdeš //
Zdravím holky maminky tak jsem dneska testovala 13 den od Pregnylu a je tam ale teda slaba no
tak nevím ![]()
tak verčo určitě je to tam. Jinak já to dnes dostala… Takže zase čekání na příští měsíc ![]()
ale ne kytičku pro štěstí tak snad příště budu na vás myslet..no u mě nevím no je to fakt duch dostat to mám 1.2 uvidíme udělam v utery rano další ale už by to tam mohlo bejt dva a pul roku čekaní už je fakt dlouhy.:-(
Jasně jsem zvědavá no doufam že to nebyla odezva jestě pregnylu
no uvidíme no
Ahoj holky tak nic
a v březnu nas čeka umělí opodnení.nevíte kolik si teda mame začít šetřit?naštěstí manžel je v pořadku jen já nemam ovulaci
Ahoj Verčo, Riperko
taky mám za sebou sklamání, ale už na to nebudu myslet - fandila jsem vám - aby se to povedlo aspoň někomu…
Verčo, nevím kolik umělko stojí, záleží asi na CARu a metodě jakou si vybereš, připlácí se za mražení, lepší léky a pod. myslím 10-15 táců…
Ahojky nesmutni výjde nám to všem neboj
ja taky si dneska zabračela
no to bude drahy mimčo hihihi
uvidíme co nas čeka
Ahoj holky. No já myslím že si spíš nachystat tak kolem 20-ti tisíc… Chjo. Mě čeká třetí IUI příští týden takže uvidíme. Jestli se nechytí, tak budu šetřit taky…
No, co vám budu povídat - čekám na výsledky imuno, do týdne půjdu i na průchodnost vejcovodů a pak se uvidí co bude se mnou - možná hned na umělko…a já se tak těšila že se to povede přirozeně!
No, jak píše Verča, uvidíme co bude…to IUI se mi líbilo od začátku co o něm vím, takový neinvazivní - moc Ti riperko přeji aby Ti to vyšlo…