Pregnyl a těhotenský test – jak dlouho ho ovlivňuje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2199
26.1.12 09:17

Riperko, tak to snad vyšlo! DO soboty jsou to jenom dva dny - tak by Ti to mohlo vyjít…Verče jsem to psala proto, že mně se 7 dní po Pregynlu neukázalo nic, takže už jsem to v těle neměla…teda případný výsledek po jejím testování by nebyl zkreslený…
Já jsem taky 13DPO a chci vydržet alespoň do soboty, jestli ovšem nepřijde ta mrcha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verča 28
26.1.12 09:25

:,( ty jo to čekaní je desny tak vydržím no :-) děkuji Riperko držím palečky at to klapne :-)

• Citovat
  • Upravit
992
26.1.12 09:54

Jj, díky moc. Optima: tak uvidíme v tu sobotu :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verča 28
26.1.12 10:33

Holky ja to zkusila :-) a mám tam dvě tak snad tam bude i v neděly zkusím to jeste v neděly snad už to pregnyl není :-) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
992
26.1.12 10:43

verčo to je strašně brzo, opravdu. Ale určitě ti přeji, ať tam v neděli najdeš //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verča 28
29.1.12 11:22

Zdravím holky maminky tak jsem dneska testovala 13 den od Pregnylu a je tam ale teda slaba no :-( tak nevím :-(

• Citovat
  • Upravit
992
29.1.12 12:51

tak verčo určitě je to tam. Jinak já to dnes dostala… Takže zase čekání na příští měsíc :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verča 28
29.1.12 16:27

:kytka: ale ne kytičku pro štěstí tak snad příště budu na vás myslet..no u mě nevím no je to fakt duch dostat to mám 1.2 uvidíme udělam v utery rano další ale už by to tam mohlo bejt dva a pul roku čekaní už je fakt dlouhy.:-(

• Citovat
  • Upravit
992
29.1.12 19:32

Tak testni a hned pak napiš!!! Taky hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verča 28
29.1.12 19:52

Jasně jsem zvědavá no doufam že to nebyla odezva jestě pregnylu :-( no uvidíme no

• Citovat
  • Upravit
verča 28
31.1.12 12:14

Ahoj holky tak nic :-( a v březnu nas čeka umělí opodnení.nevíte kolik si teda mame začít šetřit?naštěstí manžel je v pořadku jen já nemam ovulaci

• Citovat
  • Upravit
2199
31.1.12 15:02

Ahoj Verčo, Riperko

taky mám za sebou sklamání, ale už na to nebudu myslet - fandila jsem vám - aby se to povedlo aspoň někomu…
Verčo, nevím kolik umělko stojí, záleží asi na CARu a metodě jakou si vybereš, připlácí se za mražení, lepší léky a pod. myslím 10-15 táců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verča 28
31.1.12 15:05

Ahojky nesmutni výjde nám to všem neboj :-) ja taky si dneska zabračela :-) no to bude drahy mimčo hihihi :-)uvidíme co nas čeka

• Citovat
  • Upravit
992
31.1.12 15:20

Ahoj holky. No já myslím že si spíš nachystat tak kolem 20-ti tisíc… Chjo. Mě čeká třetí IUI příští týden takže uvidíme. Jestli se nechytí, tak budu šetřit taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
31.1.12 15:30

No, co vám budu povídat - čekám na výsledky imuno, do týdne půjdu i na průchodnost vejcovodů a pak se uvidí co bude se mnou - možná hned na umělko…a já se tak těšila že se to povede přirozeně!
No, jak píše Verča, uvidíme co bude…to IUI se mi líbilo od začátku co o něm vím, takový neinvazivní - moc Ti riperko přeji aby Ti to vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí