Pregnyl a těhotenský test – jak dlouho ho ovlivňuje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
19.11.14 21:01

@Kaczus jsi 10dni po ovu ne? To ja uz slabou druhou mela teda. Nebo pockej do patku a mas to ;).jo a u mimodelozniho roste pomalinku hcg. Mas oba vejcovody po nem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
19.11.14 22:44

@Vrk nene, 10dní od pregnylu. 9dní od ovu. v pátek si udělám další test a to už snad bude něco vidět ;) no a 100% se uvidí v pondělí jestli přijde MS nebo ne..doufám, že už ne..aha, tak to jsem nevěděla že u mimoděložního roste hcg pomalu. Jj, naštěstí mi vejcovod Dr. zachránil a nepřišla jsem o něj ;) a je plně funkční ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
20.11.14 10:35

@Kaczus ty jo zak to je super dr.:) drzim pesti at je to tehu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
20.11.14 11:45

@Vrk Jj, to je supr Dr (dokonce primář ;) )..taky jsem se bála jak čert, že o něj přijdu..no dneska jsem to ráno vydržela netestovat, tak zkusím zase zítra. To budu 26dc.Tak pokud to spěje k těhu, tak už by tam mohl být vidět viditelný rozdíl ;) Tobě se hned na poprvé zadařilo po pregnylu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
20.11.14 15:46

@Kaczus ne ne kdeze na poprve :). Ale zadarilo ;). Drzim palce a tesim se na zitrejsi testik;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
20.11.14 17:06

@Vrk To je důležité, že se nakonec zadařilo ;) no já snad nebudu moct dospat a budu se těšit až si ho hned po ránu udělám ;) doufám, že mě nebude čekat zklamání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
20.11.14 17:30

@Kaczus ten pocit znam :-)) budila jsem se vzdy hrozne brzy, jak jsem se těšila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
20.11.14 17:54

@Vrk Jo,to mi povídej :D
A tys měla nějaké zdravotní problémy, že Vám to trvalo než jste se dočkali mimča? Ale ono kolikrát je úplně jedno jestli je zdravý či ne..já jsem a stejnak to není hned..hold příroda je mocná čarodějka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
21.11.14 10:21

@Vrk Tak jsem si dnes ráno dělala test a čárka je stejná jako před dvěma dny, možná decentně slabší, ale to je možná tím, že byla ještě mokrá a nebylo to tak srovnatelné s dva dny starým suchým testem, ale těžko říct :( stejnak mi nic jiného nezbyde než počkat do pondělí zda MS dorazí či ne..ale prsa stále bolí :( tak jsem z toho jelen :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
21.11.14 12:22

@Kaczus jj, neměla jsem vubec ms, tím pádem ani ovulaci po vysazení HA. Ted v červenci se to srovnalo a v září jsem otěhotněla :-)
Tak počkej do pondělí, ono to mohla být ještě pregnylová čárka a ted se muze hcg vyrovnávat a zvyšovat teprv…takže z tech testů z moci nic moc nepoznáme :-) :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
21.11.14 15:36

@Vrk to já po vysazení měla jakš takš pravidelnou MS, ale po roce se mi to rozházelo a Dr.mi nasadil Duphaston. A v dubnu 2014 jsme se začali snažit. v červenci se povedlo mimoděložní..a už je to opět třetí cyklus, tak tajně doufám že by to mohlo vyjít :/ jj, taky si říkám, přeci jen jsem dostala 15000j.tak to asi ve mě bude dýl a habruje to nahoru a dolů (doufám tedy že se mění pregnyl za těhu hcg)…no víkend bude dlouhý :/ uvidím jestli zítra testnu nebo vydržím až do pondělí..díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
22.11.14 11:52

@Vrk Tak jsem dnes udělala další test (dnes jsem 27dc) a na testu jen duch :( tak jsem na to zvědavá jak to dopadne ale už moc šancí tomu nedávám, že by čárka začla sílit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
22.11.14 13:45

@Kaczus jeste neves hlavu. Dle meho porad vyprchava pregnyl. Bude se ti drzet dle meho min 15dni. Dnes jsi kolik od pregnylu? Ja mela 5000j a jeste 11dpp jsem myslela ze to je pregnyl. Pak uz silila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
23.11.14 14:19

@Vrk koukám, že tobě taky jeden zesílila a druhý den byla slabší a pak zase začala sílit ;) no ale u mě už je to jisté..dnes v noci mrcha dorazila :( vzbudili mě šílené bolesti břicha a to už mi bylo jasné :( tak nevim jestli tomu mám nechat volný průběh nebo si píchnout zase pregnyl..zítra budu mluvit s Dr..tak uvidíme co mi řekne (i když nejspíš řekne že by tomu nechal volný průběh páč jsem naprosto zdravá)…ale to čekání je šílené..každý říká: nemysli na to, ono to přijde..ale ono se to lechce řekne :( nevim jak se tomu mám ubránit a neřešit to :( ty si po kolikátém pregnylu otěhotněla? díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
23.11.14 22:52

@Kaczus pregnyl zi k tehu nepomuze. Pokud vis kdy mivas cca ovu tak 3dny pred a 3 po se venujte sexu a bude…uvidis. kor kdyz jsi zdrava ;) ten silnejsi a slabsi testik je ze stejneho dne jen druha ranni moc :) zajimave ze. Vzdy byl z te druhe silnejsi. Mocove testy jsou na prd, nej je krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí