Přehozený režim spánek 1 rok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.1.24 21:58

Přehozený režim spanek 1 rok

Ahoj
Dítě 1 rok
Ještě nadávno byl režim :
8-9 vstávání a snídaně
12:00 oběd
12:30-13:00 odpolední spanek
14-15 probuzení
Potom svacina, 1. večeře a druhá večeře ve 20:00 spat šel ve 20:30 a spal celou noc jak zabitý. Je to fakt velkej jedlík a dostane i ovoce nebo krupky do ruky.
Poslední 3 dny změna. V 7 vstane zkusím dat po obědě spát ale nechce. Únava na nej padá kolem 15h a vstává v 17h a večer mi už proste neusne, teď je 22h a on si chce ještě hrát. Já nevím, poradíte co zkusit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16184
6.1.24 22:02
@Magdalenka Apolenka píše:
Ahoj
Dítě 1 rok
Ještě nadávno byl režim :
8-9 vstávání a snídaně
12:00 oběd
12:30-13:00 odpolední spanek
14-15 probuzení
Potom svacina, 1. večeře a druhá večeře ve 20:00 spat šel ve 20:30 a spal celou noc jak zabitý. Je to fakt velkej jedlík a dostane i ovoce nebo krupky do ruky.
Poslední 3 dny změna. V 7 vstane zkusím dat po obědě spát ale nechce. Únava na nej padá kolem 15h a vstává v 17h a večer mi už proste neusne, teď je 22h a on si chce ještě hrát. Já nevím, poradíte co zkusit? Děkuji

Já chodím denně ven, takže syn spí venku a neexistuje, že by neusnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 22:13

Ven taky chodíme, v kočárku mi neusne 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
6.1.24 22:18
@Magdalenka Apolenka píše:
Ven taky chodíme, v kočárku mi neusne 😅

A co dělá? Potřebuje koukat? U nás je to rychlejší a jednodušší, než řešit spaní doma a jelikož potrebuju pohyb a jsem zvyklá chodit, máme to 2v1 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
6.1.24 22:21

@Dahlia0409 u nás nesnášel kočár a spal pouze doma v posteli. Byli jsme denně 4 hodiny venku a nic. Jestli v kočáre spal 20 minut nejdýl v životě, třeba na celodenním výletě, tak to bylo moc. To raději skoro nespal.

• Citovat
  • Upravit
6.1.24 22:24

Mám to stejně, bud v kočárku kouká a nebo řve protože postel je postel 😂
Nevím proč si to přehodil a jak tomu pomoc víc, když nejdeme kočárkem, jsme na zahradě alespoň na hodinu. Moc ho to nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
6.1.24 22:27

@kocourGarfield @Magdalenka Apolenka Chápu, každé dítě je jiné :D Já jsem ráda, že to vychází venku. A co dělá v posteli, taky blbosti? Ono se těžko spí, když není únava, to známe i my jako dospělí, že to nejde na povel.

Syn je unaveny tak po 3h, co je dopoledne vzhůru a usíná pak kolem 22h nejdřív, i později :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí