Přejídá se
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Gina108 píše:
Tak málo zase neváží - normální menší mimino. Koukni do tabulek ve zdravotní knížce - drží se furt na stejným percentilu? Nijak výrazně asi nevybočuje, že? Tak to neřeš, zkus mu dát méně a uvidíš. To, že se má dávat dokud má hlad, platí spíš pro kojení než pro příkrmy.
je pod posledním percentilem už od narození. Já měla za to že to platí i pro příkrmy. Tak děkuju jsem zase o něco chytřejší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky za rady, já jsem z toho úplně paf, co zase vyvádí. Oběd uberu, víc jak 200 gramů mu nedám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@byron píše:
@ivana-domca a zařad i kojení třeba navíc pokud by nějak vyváděl
jasný, to mléko je přeci jenom líp stravitelný, než zelenina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera od sestřenice by v roce snědla i dva velký pribináky kdyby jí nechali. Zkus dát jogurt s piškotem nebo ovoce s piškotem/sušenkou na sváču. Tvůj malý je pěkný jedlík, dcera zvládne na oběd kolem 100g masozeleniny v 7mi měsících a jsem ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcere je taky velký jedlík. Jenže já jí jídlo hlídala nekojila jsem a dávala jsem jí v 8m
180UM
150g ovoce
200g maso zelenina
150g jogurt
150g kaše
180UM
za den tak 500 - 600ml čaje
dnes je jí 3,5 roku a klidně by snedla půlku kuřete,kdybych jí ho dala. Nikdy nezvaracela, prostě má apetit. Vždycky všechno snědla (sní).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@prudusinka píše:
Dcera od sestřenice by v roce snědla i dva velký pribináky kdyby jí nechali. Zkus dát jogurt s piškotem nebo ovoce s piškotem/sušenkou na sváču. Tvůj malý je pěkný jedlík, dcera zvládne na oběd kolem 100g masozeleniny v 7mi měsících a jsem ráda.
piškoty nechce
když jsem mu ho nastrouhala a zamíchal do jídla, tak nejedl a dělal scény, sušenky jsem zatím nezkousela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyzkousej ty susenky a uvidis a vic ovo prednidavek, nebo ty johurtkx,je to jen ovoce.to bude dobry uvodis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
ja to teda nejak nechapu…proc nechces, aby jedl povarene ovoce? A kdyz to ovoce nechce, tak mu ho nedavej (syn nejedl ovoce jako batole a ani ted tomu moc neda). Rozhodne bych do nej necpala susenky a piskoty (pro me zbytecne sladke).
Ubrala bych tu porci v poledne. A pak by se videlo. Jako svacu jsem nosila suchy chleba (zapijel to vodou - teticky na me pomalu chtely volat socialku), kukuricny krupky. Vzdycky po case jsem zkousela ovocne presnidavky (vetsinou nechtel). Nehrotila jsem to.
Vecer dostaval bud zbytek od obeda, nebo pecivo s lucinou, sunkou a pred spanim UM.
Pokud je to dite spokojeny, aspon trochu pribira, tak bych neplasila ![]()
j
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjanekk píše:
Ahoj,
ja to teda nejak nechapu…proc nechces, aby jedl povarene ovoce? A kdyz to ovoce nechce, tak mu ho nedavej (syn nejedl ovoce jako batole a ani ted tomu moc neda). Rozhodne bych do nej necpala susenky a piskoty (pro me zbytecne sladke).
Ubrala bych tu porci v poledne. A pak by se videlo. Jako svacu jsem nosila suchy chleba (zapijel to vodou - teticky na me pomalu chtely volat socialku), kukuricny krupky. Vzdycky po case jsem zkousela ovocne presnidavky (vetsinou nechtel). Nehrotila jsem to.
Vecer dostaval bud zbytek od obeda, nebo pecivo s lucinou, sunkou a pred spanim UM.
Pokud je to dite spokojeny, aspon trochu pribira, tak bych neplasila
j
já ale chci aby ho jedl
jenomže se prostě nacpal obědu a pak jsem byla ráda, že si dal okolo 17.hod. mléko. Chleba ani rohlík nechce, kukuřičný křupky má rád
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak to jsem nepochopila
. Tak v tom pripade by mohlo stacit zmensit poledni porci
, a je.
j
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjanekk píše:
Aha, tak to jsem nepochopila. Tak v tom pripade by mohlo stacit zmensit poledni porci
, a je.j
nevadí
dneska se na to chystám, jsem zvědavá co bude vyvádět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit