Přejídání se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7758
7.12.13 22:49

@Melody 4
o tom snad diskuze jsou, ne? no nic, chtěla jsme poradit, stačí jíst normálně, nedržet diety a nehledat traumata z dětsví, většinou něco najdem:-)Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.12.13 22:49

@pannda no ja ted taky hresim jak diva… ty vanoce jsou za trest :cert: ale po novym rice se zase uklidnim. Rada bych v lete mela postavu do plavek. Prece jen haranťata moji postavu nevylepsili :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
7.12.13 22:52
@pannda píše:
Blbost, to bych asi zblbla, kdybych se musela kostýrovat na svátky, všem napéct, navařit a sama si dělat vše zvlášt…znám to

proč zvlášť? zas nerozumim, tak já taky peču apod, vezmu si kousek-po tom opravdu neztloustnu, proč bych němala jíst to co jí ostatní-tedy normálně, jen toho snim míň, hlavní je jíst normálně, nepřemejšlet, jestli si můžu dát tamhleto nebo tamhleto, štíhlí lidi většinou jí všechno, ale střídmě

Příspěvek upraven 07.12.13 v 22:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
7.12.13 22:54
@paola white píše:
@pannda no ja ted taky hresim jak diva… ty vanoce jsou za trest :cert: ale po novym rice se zase uklidnim. Rada bych v lete mela postavu do plavek. Prece jen haranťata moji postavu nevylepsili :evil:

to je ten začarovanej kruh, teď si budu dopřávat, pak hladovět, většinou to tak dělají ženy, které nikdy nezhubnou a nikdy nejsou spokojený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
7.12.13 22:57
@petulagabi píše:
@Melody 4
o tom snad diskuze jsou, ne? no nic, chtěla jsme poradit, stačí jíst normálně, nedržet diety a nehledat traumata z dětsví, většinou něco najdem:-)Dobrou

tak diskutuj, ale proc porad reagujes na me? Vím, že se mnou nesouhlasíš ok beru na vědomí, víc s tím asi neudělám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
7.12.13 22:58

Asi je pravda, že v dnešní době tim jídlem lidi řešej svoje problémy, nakupujou brambůrky atd a věci, který jsou úplně zbytečný, nejí protože maj hlad, ale nudí se, maj chutě, ztěžujou si, že nemaj peníze, berou si půjčky a pořád maj plný košíky jídla, který je k ničemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.12.13 22:58

@petulagabi mozna kdyby si lepe cetla tak se dozvis ze jsem shodila skoro 10 kilo za 3 mesice a navic jako tehotna…
Spokojena jsem a zhubnu taky v pohode. Proste si udělám fajn vanoce. Nepripada mi na tom nic spatneho. Myslim ze par dni v roce se to klidne snese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.13 23:02

Hele, zamysli se jestli ti jídlo a to jak jíš zasahuje do života, myslíš neustále na jídlo? na to co jíš? jak vypadáš?
překáží ti to v životě?
potom vyhledej odborníka - psychologa, psychiatra

pokud je to takové že se prostě nedostatečně stravuješ a pak se přejíš tak si najdi výživovou poradkyni a mělo by ti to pomoct ;)

• Citovat
  • Upravit
7758
7.12.13 23:11
@Melody 4 píše:
tak diskutuj, ale proc porad reagujes na me? Vím, že se mnou nesouhlasíš ok beru na vědomí, víc s tím asi neudělám :)

Snad můžu reagovat na koho chci a kolikrát chci, ne? Nenapsala jsem, že s tebou nesouhlasim, ale že ve většině případů ten problém a důvod není tak složitej, že by potřeboval psychologickej rozbor a psychoterapeuta, já jsem vystudovaná psychoterapeutka, sice jako psych. nepracuji, ale mám praxi, takže jsem chtěla jen poradit na základě své praxe. Já problém s přejídáním nemám, mám 3 kila navíc po porodu, nedělám si zásoby, jim normálně jako normální člověk, jídlo nemá bejt problém, nebo něco co musíte řešit, jídlo je na to, abysme neměli hlad, nebo si pochutnali, nikoliv stresovali, pokud se tim stresujem, už je to špatně a většinou lidé s tímto přístupem řeší, že potřebují zhubnout, ale asi se Vám můj názor nelíbí, chápu a respektuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
7.12.13 23:12
@paola white píše:
@petulagabi mozna kdyby si lepe cetla tak se dozvis ze jsem shodila skoro 10 kilo za 3 mesice a navic jako tehotna…
Spokojena jsem a zhubnu taky v pohode. Proste si udělám fajn vanoce. Nepripada mi na tom nic spatneho. Myslim ze par dni v roce se to klidne snese

mně to příjde divný nezlob se, já si udělám fajn Vánoce taky a budu jíst normálně, přece se nebudu přejídat, abych vesele od ledna začla držet stou dietu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
7.12.13 23:30
@petulagabi píše:
Snad můžu reagovat na koho chci a kolikrát chci, ne? Nenapsala jsem, že s tebou nesouhlasim, ale že ve většině případů ten problém a důvod není tak složitej, že by potřeboval psychologickej rozbor a psychoterapeuta, já jsem vystudovaná psychoterapeutka, sice jako psych. nepracuji, ale mám praxi, takže jsem chtěla jen poradit na základě své praxe. Já problém s přejídáním nemám, mám 3 kila navíc po porodu, nedělám si zásoby, jim normálně jako normální člověk, jídlo nemá bejt problém, nebo něco co musíte řešit, jídlo je na to, abysme neměli hlad, nebo si pochutnali, nikoliv stresovali, pokud se tim stresujem, už je to špatně a většinou lidé s tímto přístupem řeší, že potřebují zhubnout, ale asi se Vám můj názor nelíbí, chápu a respektuju

vystudovana psychoterapeutka ano už několikrát jsi mě upozornila KDO JSI, gratuluji :lol: :lol: opěť ti děkuji za vysvětlení něčeho co už dávno vím ale změnila jsem na to svuj pohled :lol: kdyby jsi chapala a respektovala, nereaguješ neustale negací na moje příspěvky, ale ignorovala by jsi je ;) mimochodem ja tu doporučuji knížku ne psychoterapii jestli jsi si nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
8.12.13 07:17

Já ale nic neneguju:-)prostě jen chci upozornit na to, že opravdu se může jednat jen o problém s jídlem, knížku ať si zakladatelka samozřejmě přečte, jediná kdo tady útočí jste Vy, psala jsem-že většinou se nejedná o nějaký problém z dětství - většinou, protože většinou najdem nějakej problém u každýho:-)(nadsázka)spouštěcí mechanismus může být jinde a daleko jednodušší :-)není to samozřejmě dogma:-)

Příspěvek upraven 08.12.13 v 07:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21577
8.12.13 07:21

Zakladatelko, jis straslive málo. Zkzs si najít nějaké vzorové nehubnouci jidelnivky. Ta výživová poradna by asi taky nebyla od věci. Já se fakt nedivím, ze te přepadají zachvaty zravosti. Pri tvém jídelníčku bych je mela už druhy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
8.12.13 07:22

A smysl diskuzí je diskutovat a argumentovat, nikoliv jen chápat a respektovat, na to máte kamarádky:-)že nesouhlasim s dietama apod, protože vim, že to je většinou cesta tam kam nechcem, proto snad nejsem nějak mimo, chtěla jsem jen poradit zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
8.12.13 07:23
@nozu píše:
Zakladatelko, jis straslive málo. Zkzs si najít nějaké vzorové nehubnouci jidelnivky. Ta výživová poradna by asi taky nebyla od věci. Já se fakt nedivím, ze te přepadají zachvaty zravosti. Pri tvém jídelníčku bych je mela už druhy den.

Taky si myslim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast