Přejít od ČEZ k Bohemia Energy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
2.2.18 14:12

Mám zkušenosti s oběma firmami, u první zmiňované jsem byla dlouholetou zákaznicí, ale pak jsem se na ně vykašlala, když jsem je slušně požádala zda by u mého odběrného místa mohli přehodnotit tarif a dát mi za ty roky nějaký levnější, že by se mi to jako samoživitelce hodilo. Asi to pro ně nebylo dost zajímavé a vykašlali si na mě. Proto asi pochopíte, že když u mě u dveří zazvonil týpek od Bohemia Energy nejen že jsem ho k nám pustila a dala se s ním ohledně energií do řeči, ale ty smlouvy o sdružené dodávce s ním i potvrdila. Když jsem slevu nenašla jinde, tak tady se mi to hned po prvním roce podařilo a nebylo to málo. Za rok 930Kč. Takže moje preference jsou nyní tady u Bohemia Energy, kde mi slovo dodrželi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
26.3.18 14:39

Můj manžel byl hodně ochotný si vyhledat sám veškeré informace, vždycky to tak dělal. Dlouhá léta byl tolerantní a taky jsme si nechávali distributorské firmy, ale pak nějak přošel s tím, že si můžeme firmu vybrat co nám to bude účtovat a ukázal mi Bohemia Energy nabídku, kde mu spočítali, že budeme platit skoro ročně o 4tisíce míň. Tak to jim to hned vrátil s tím, že to pro nás bere a máme to levnější do dneška..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.5.18 12:24

Je to trochu poděl, ale ještě že ty chlapy máme. My teď narychlo taky měníme dodavatele. Manžel přišel s tím, že náš dodavatel ohlásil zdražování, takže je teďka prý možnost odstoupit od smlouvy, abychom se tomu vyhnuli a zároveň neplatili penále za změnu dodavatele, protože si vybral bohemiu energy. A to je prý jiná levnější firma než klasická, co má na starosti i distribuci, takže u nich to prý budeme mít v klidu, že si to zjišťoval všude možně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný