Prémie v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5178
23.6.19 15:45
@Monchichik píše:
@histep na to, že to co jí dá do výplaty v hrubém, ona vyplatí kolegyni v čistém…

Uprimne, pokud by byl nekdo tak tupej, aby na tohle pristoupil, jakoze nevi o tom, ze se z vyplaty neco odvadi, tak pak nelze napsat nic jineho nez: dobre mu tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32119
23.6.19 15:47

@histep no nepodezíráš je z toho, že ještě tohle přepočítávají? :mrgreen: já si myslím, že jí řeknou, dali jsme ti do výplaty její tři tisíce, tak jí je dej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
23.6.19 15:50

A to ja bych se kolegyne i sefky schvalne zeptala…kolik to dela po zdaneni, to podle prvni reakce poznas, jestli s tim pocitaji nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
23.6.19 15:54

No tak snad di nemyslí, že ji to dá celé bez zdaneni?
To by byla teda vychcanost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
23.6.19 16:09

@Monchichik Podle sebe soudim tebe? :mrgreen:

Podle tohoto prispevku nikdo tak blbej neni:
@Kikirep píše:
Když před Vánoci jsme dostali prémie z teď 10tis jsem ji davala něco malo teď si nejsem jista jestli 6800 a nebo přes 7000 tis ale vím že jsem měla navíc nějakých 200kc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
23.6.19 16:42

@Monchichik A psala jsem snad nekde, ze s tim souhlasim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32119
23.6.19 17:30

@j.a.n.i1 já neříkám, že s tím souhlasíš…jen říkám, že si všichni nadělají exekuce a pak se diví, že musí splácet a koukají, jak se tomu vyhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32119
23.6.19 17:32

@histep no to těžko, protože já bych s něčím takovým vůbec nesouhlasila…a podle toho, co si vložila ty, nejsem schopná vůbec nic pochopit, protože to není snad ani česky…nicméně nevěřím tomu, že jsou schopné si to propočítat tak, aby to bylo v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
24.6.19 10:00

Nenechávejte to na sebe psát. Slušně šéfové řekněte, ať požádá někoho jiného, že vy nejste zodpovědná za dluhy kolegyně.

Nakonec ať si to dobrosrdečná šéfová napíše na sebe, když je to tak výhodné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
25.6.19 16:16

Odmítnul bych. Zbytečně budeš riskovat, že si třeba půjdeš vyřídit hypotéku nebo jiný úvěr a bance budeš muset předložit daňové přiznání, které nebude pravdivé (protože tvoje reálné příjmy budou uměle navýšené o prémie kolegů). Kdyby pak náhodou někde prasklo, že ty příjmy reálně nemáš, budeš ještě riskovat vlastní problém.

Pokud by se mi zničeho nic objevily ve výplatě cizí peníze, aniž by si to se mnou někdo domluvil, tak bych si je prostě nechal. Už vidím, jak je kolega - dlužník a zaměstnavatel vymáhají, a tím vlastně přiznávají, že poškozovali vědomě věřitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
25.6.19 19:12

@Pribinacek No, odmitla bych, protoze s tim nesouhlasim, ovsem tohle strašení zakladatelky je az trapný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat