Prémie v práci
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak případné plus by bylo, že ti to trochu zvedne PPM, mínus při dokládání příjmů u příspěvků na děti, bydlení, porodné. A pak samozřejmě dobře spočítat, kolik jí máš dát po odečtení daně a pojištění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale žádný nováček nejsem.. Kdyby to nebyla pravda tak se přece neptám..A navíc před Vánocemi už to na mě měla jednou napsané..protože jsem tomu moc nerozuměla. a pak to začínala paní šefka přehánět a už se mi to nelíbilo protože mi tam začala přepisovat hodiny co měli navíc a už to nebyla ta jedna které jsem to jednou dovolila ale každý měsíc jiná ženská 2× se to stalo aniž bych o tom vedela pak mi jen oznámila že ty paní mám dát např; 3500kc ještě mi to napsala tuškou na vyplatnici.. třeba tak jsem jí řekla ze si to nepřejí ale tedkom do mě valí ta první co jsem ji to jednou dovolila tak a tak se ptám co z toho budu mít já ale asi nic tak ji řeknu ze to neklapne..nemám důvod si vymýšlet jen jsem se ptala na názor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikirep no nebudeš z toho mít nic, maximálně problémy…tohle bych postě nedovolila…a zajímalo by mě, co je to za firmu, že i šéfová podporuje podvody…řekni jí, ať si to teda napíše do svojí výplaty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikirep nedělej to a ta šéfová je magor ne? Nezeptá se a dělá přesuny? To je hnus
Prostě řekni že si to nepřeješ a hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikirep píše:
@Lalelale žádný nováček nejsem.. Kdyby to nebyla pravda tak se přece neptám..A navíc před Vánocemi už to na mě měla jednou napsané..protože jsem tomu moc nerozuměla. a pak to začínala paní šefka přehánět a už se mi to nelíbilo protože mi tam začala přepisovat hodiny co měli navíc a už to nebyla ta jedna které jsem to jednou dovolila ale každý měsíc jiná ženská 2× se to stalo aniž bych o tom vedela pak mi jen oznámila že ty paní mám dát např; 3500kc ještě mi to napsala tuškou na vyplatnici.. třeba tak jsem jí řekla ze si to nepřejí ale tedkom do mě valí ta první co jsem ji to jednou dovolila tak a tak se ptám co z toho budu mít já ale asi nic tak ji řeknu ze to neklapne..nemám důvod si vymýšlet jen jsem se ptala na názor
Koukám, že tam se porušují pravidla ve velkém. Jak jako přepisovat hodiny? S tím bych nesouhlasila a rázně to vysvětlila vedoucí i účetní, co to jako je???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava Máme ukolak tam si napíšeme co mame za každý den kolik hodin a tak a na konci měsíce to všechno spočítali a když třeba jedna z těch ženských měli třeba 200hodin a mame mít třeba 160h jako základ tak těch 40h napíše na někoho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zrovna prémie jsou bonus na víc, který je ideální ke splátce dluhu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale píše:
Ptá se nováček a celá ta story je dost nepravděpodobná
Proč nepravděpodobné? Mám dceru, studentku, brigádničí. Je jí krátce 18, a před časem jsem taky náhodně zjistila, že část výplaty přeposílala svojí šéfové, protože ta si na ní napsala odměny, které by si nemohla z nějakého důvodu napsat na sebe. Snažila jsem se tehdy holce vysvětlit, že takhle by to probíhat nemělo, ale tak je dospělá, na její účet jí nelezu, můžu jen doufat, že si to vzala k srdci ![]()
- Citovat
- Upravit
No řekla bych šéfové, že tohohle se účastnit nebudu a jestli mi tam přistanou peníze navíc, tak si je nechám…jako co tohle je? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikirep píše:
@Kfětoslava Máme ukolak tam si napíšeme co mame za každý den kolik hodin a tak a na konci měsíce to všechno spočítali a když třeba jedna z těch ženských měli třeba 200hodin a mame mít třeba 160h jako základ tak těch 40h napíše na někoho
To si nenech líbit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikirep píše:
No tedkom čekáme mimčo takže to není dobrý nápad? @Sany80s
Naopak, vyšší příjem = vyšší mateřská. Pokud nejedete na přídavky na bydlení, nebo cokoliv, kde se požaduje nižší příjem (nevím, jak je to momentálně s porodným), tak by ti to nemělo jak ublížit… alespoň mě momentálně nic nenapadá..
Ale obecně - máte teda divnou firmu, a v ní divné zvyky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@J_Doe píše:
Naopak, vyšší příjem = vyšší mateřská. Pokud nejedete na přídavky na bydlení, nebo cokoliv, kde se požaduje nižší příjem (nevím, jak je to momentálně s porodným), tak by ti to nemělo jak ublížit… alespoň mě momentálně nic nenapadá..Ale obecně - máte teda divnou firmu, a v ní divné zvyky…
Jenaby to nebylo tak, ze odevzda celou sumu, co napsali na nekoho jineho a zakladatelja ze sveho plati dane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Jenaby to nebylo tak, ze odevzda celou sumu, co napsali na nekoho jineho a zakladatelja ze sveho plati dane.
No to ne, z odměn se platí normálně daně i odvody… to jsem předpokládala, že si to normálně spočítají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit