Prémie v práci
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Její dluhy, její exekuce, její problém. Pokud to není nejlepší kamarádka pod sluncem, tak sorry jako, ale ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikirep Nešla bych do toho už z laického pohledu. Z pohledu ekonomického to třeba osvětlí nějaká účetní. A myslím, že by vám na to nepřistoupil ani zaměstnavatel, u nás by tyhle rošády rozhodně nebyly možné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ať si dojde za šéfem, jestli by jí to nedal na ruku. Je to taky podvod, ale alespoň v tom nebudeš mít prsty ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě že mě přemlouvala i Šéfka a dělá to tak pár lidí v práci prej bych na tom byla lépe ve všem 😕ale taky se mi do toho úplně nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava právě že u nas to jde i šéfka chodí a ptá se jestli by nám nevadilo přepsat prémie od někoho na nas a nebo když mají hodiny navíc aby jim to nestrhli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně a když náhodu budeš žádat o přídavky nebo bys třeba potřebovala příspěvek na bydlení, tak ti budou muset potvrdit ten vyšší příjem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikirep píše:
@Kfětoslava právě že u nas to jde i šéfka chodí a ptá se jestli by nám nevadilo přepsat prémie od někoho na nas a nebo když mají hodiny navíc aby jim to nestrhli
Tak to je teda divné, ještě nátlak od šéfky, aby se člověk cítil, pokud odmítne, úplně jak nepřejícná hyena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikirep v čem lépe
, když je to tak super at si to napíše šéfová sama na sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
@Kikirep v čem lépe, když je to tak super at si to napíše šéfová sama na sebe
- Citovat
- Upravit
Mozna bych si vymyslela, ze treba berete nejaky prsipevek na bydleni nebo tak neco a že když ti to daji do vyplaty, tak o to prijdes… ale zalezi, jak moc znaji tvoji financni situaci, jestli beres 20tis. nebo 40tis. a jestli mate hypoteku, jestli ví co dela tvuj manzel/pritel…kazdopadne bych si to na sebe napsat nenechala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale
. Jo je to zvláštní, aby šéfová někoho nutila si napsat cizí příjem na sebe
Odmítla bych a víc bych to neřešila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Mozna bych si vymyslela, ze treba berete nejaky prsipevek na bydleni nebo tak neco a že když ti to daji do vyplaty, tak o to prijdes… ale zalezi, jak moc znaji tvoji financni situaci, jestli beres 20tis. nebo 40tis. a jestli mate hypoteku, jestli ví co dela tvuj manzel/pritel…kazdopadne bych si to na sebe napsat nenechala.
Já bych si nevymýšlela nic. Je to výzva na to, aby se člověk naučil asertivitě. Zakladatelka má právo odmítnout takovou supr nabídku
, aniž by se musela cítit jakkoli provinile nebo si musela vymýšlet pohádky, do kterých by se mohla sama zamotat a naprosto zbytečně. jediné, co bych možná použila - bavila jsem se o tom doma s manželem a ten mi tohle rozhodně nedoporučuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nešla bych do toho, ale šéfka Tě tedy staví do hodně nepříjemné situace…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit