Prémie v práci

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65015
23.6.19 11:18

V zadnem pripade bych do toho nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27254
23.6.19 11:19

Její dluhy, její exekuce, její problém. Pokud to není nejlepší kamarádka pod sluncem, tak sorry jako, ale ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14867
23.6.19 11:19

@Kikirep Nešla bych do toho už z laického pohledu. Z pohledu ekonomického to třeba osvětlí nějaká účetní. A myslím, že by vám na to nepřistoupil ani zaměstnavatel, u nás by tyhle rošády rozhodně nebyly možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
23.6.19 11:22

Ať si dojde za šéfem, jestli by jí to nedal na ruku. Je to taky podvod, ale alespoň v tom nebudeš mít prsty ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.6.19 11:22

No právě že mě přemlouvala i Šéfka a dělá to tak pár lidí v práci prej bych na tom byla lépe ve všem 😕ale taky se mi do toho úplně nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.6.19 11:24

@Kfětoslava právě že u nas to jde i šéfka chodí a ptá se jestli by nám nevadilo přepsat prémie od někoho na nas a nebo když mají hodiny navíc aby jim to nestrhli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12870
23.6.19 11:25

Jasně a když náhodu budeš žádat o přídavky nebo bys třeba potřebovala příspěvek na bydlení, tak ti budou muset potvrdit ten vyšší příjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14867
23.6.19 11:26
@Kikirep píše:
@Kfětoslava právě že u nas to jde i šéfka chodí a ptá se jestli by nám nevadilo přepsat prémie od někoho na nas a nebo když mají hodiny navíc aby jim to nestrhli

Tak to je teda divné, ještě nátlak od šéfky, aby se člověk cítil, pokud odmítne, úplně jak nepřejícná hyena :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.6.19 11:26

No tedkom čekáme mimčo takže to není dobrý nápad? @Sany80s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59371
23.6.19 11:29

@Kikirep v čem lépe :lol:, když je to tak super at si to napíše šéfová sama na sebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
23.6.19 11:31
@Markéta80 píše:
@Kikirep v čem lépe :lol:, když je to tak super at si to napíše šéfová sama na sebe :palec:
:palec: tak nějak, pokud to je pravda. Ptá se nováček a celá ta story je dost nepravděpodobná
  • Citovat
  • Upravit
24992
23.6.19 11:33

Mozna bych si vymyslela, ze treba berete nejaky prsipevek na bydleni nebo tak neco a že když ti to daji do vyplaty, tak o to prijdes… ale zalezi, jak moc znaji tvoji financni situaci, jestli beres 20tis. nebo 40tis. a jestli mate hypoteku, jestli ví co dela tvuj manzel/pritel…kazdopadne bych si to na sebe napsat nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59371
23.6.19 11:34

@Lalelale :lol:. Jo je to zvláštní, aby šéfová někoho nutila si napsat cizí příjem na sebe :jazyk: Odmítla bych a víc bych to neřešila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14867
23.6.19 11:37
@debra.morgan píše:
Mozna bych si vymyslela, ze treba berete nejaky prsipevek na bydleni nebo tak neco a že když ti to daji do vyplaty, tak o to prijdes… ale zalezi, jak moc znaji tvoji financni situaci, jestli beres 20tis. nebo 40tis. a jestli mate hypoteku, jestli ví co dela tvuj manzel/pritel…kazdopadne bych si to na sebe napsat nenechala.

Já bych si nevymýšlela nic. Je to výzva na to, aby se člověk naučil asertivitě. Zakladatelka má právo odmítnout takovou supr nabídku :), aniž by se musela cítit jakkoli provinile nebo si musela vymýšlet pohádky, do kterých by se mohla sama zamotat a naprosto zbytečně. jediné, co bych možná použila - bavila jsem se o tom doma s manželem a ten mi tohle rozhodně nedoporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.6.19 11:38

Nešla bych do toho, ale šéfka Tě tedy staví do hodně nepříjemné situace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat