Přemrštěné alimenty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Keyllah píše:
Z toho si nic nedělej. takto se zvrhne každá druhá debata o úpravě/zvýšení/snížení výživného, či nějakých problémech s ex/next. Bohužel pak někteří už ani nemají sílu a chuť reagovat, protože s některými se holt diskutovat moc nedá. A nikdo mi nevymluví, že je to důsledek určitého pocitu zrady a zahořklosti…
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.Ivanka píše:
jestli by ta nová chtěla tu dívčinu…já vychovala dceru svého přítele, já vím co to obnáší…
A to jestli by dcera k nim vůbec chtěla je buřt?? celý život žila s maminkou, tak proč ji nedat do výhradní péče otce, ať chce nebo nechce?? Takže o nejlepším zájmu dítěte to až tak najednou není, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:šlo o to, že paní jasně napsala že ji leží v žaludku, to dítě nemůže za to kdo jsou jeho rodiče a zde evidentně kope macecha za svůj tým proti všem…
A to jestli by dcera k nim vůbec chtěla je buřt?? celý život žila s maminkou, tak proč ji nedat do výhradní péče otce, ať chce nebo nechce?? Takže o nejlepším zájmu dítěte to až tak najednou není, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.Ivanka píše: šlo o to, že paní jasně napsala že ji leží v žaludku, to dítě nemůže za to kdo jsou jeho rodiče a zde evidentně kope macecha za svůj tým proti všem…
Nesouhlasím, já ze zakladatelčiných příspěvků získala jiný dojem… jsou to zase jen tvoje dedukce a paušalizování na základě tvých vlastních zkušeností a dojmů bez reálného podkladu aniž by jsi znala tento konkrétní případ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jjarka manželka - ne přítelkyně, ale tehdy manžeka mého ex se taky nacpala do dveří soudní síně a sedala si na lavici, soudkyně ji vyhodila, směla být v místnosti jen na dobu jejího výslechu, takže nejsem debílek co nic neví, a pokud jeho ex ztropila scénu - no asi jsi jí něčím také hnula žlučí, holt dvě co se nemusí. Nevěřím, že jsi anděl co nikomu nic…to určitě ne, vím jak se dokážou takové chuděry přetvařovat. Ale jo, pár stejně postižených těch druhých tady bude kývat s tebou, jinak jsi opravdu JEN ta druhá, takže to je ta hlavní věc co by sis měla uvědomit a pokud ten Tvuj za něco stojí, tak si do vztahu dcera + otec nenechá mluvit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.Ivanka píše:
@Jjarka manželka - ne přítelkyně, ale tehdy manžeka mého ex se taky nacpala do dveří soudní síně a sedala si na lavici, soudkyně ji vyhodila, směla být v místnosti jen na dobu jejího výslechu, takže nejsem debílek co nic neví, a pokud jeho ex ztropila scénu - no asi jsi jí něčím také hnula žlučí, holt dvě co se nemusí. Nevěřím, že jsi anděl co nikomu nic…to určitě ne, vím jak se dokážou takové chuděry přetvařovat. Ale jo, pár stejně postižených těch druhých tady bude kývat s tebou, jinak jsi opravdu JEN ta druhá, takže to je ta hlavní věc co by sis měla uvědomit a pokud ten Tvuj za něco stojí, tak si do vztahu dcera + otec nenechá mluvit.
Holka je načase odpustit, jinak se tou žlučí zalkneš. To už se vážně nedá číst i kdybys měla nakrásně pravdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.Ivanka
Vyvracela jsi mi, že ti emoce brání uvažovat racionálně, ale přitom to čiší z každého tvého příspěvku na posledních x stranách.
Dítě má nárok na životní úroveň rodičů a to každé. Nejen to tvoje prvorozené. To, že jsou s jinou neznamená, že jsou méněcenné. Píše že 4.5K budou platit a nemá s tím zásadní problém. Tak co dál řešíš? Musel ti hodně ublížit (nebo ta jeho nová), když to máš v sobě ještě po 20 letech. Přijde mi, že se úplně stylizuješ do té jeho ex. Proč to tak prožíváš?
Souhlasím s Keyllah, ten dojem na mě zakl. dělá zcela jiný a tvé reakce mi přijdou neadekvátní. A opravdu nejsem ta „stejně postižená druhá“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ctu si tuhle diskuzi od zacatku a moc se mi libi pristup zakladatelky ![]()
@S.Ivanka dlouho jsem necetla tak zahorkle prispevky, ale chapu, ze se musis vybit a prosadit aspon na internetu.
Zakladatelko preji vam, aby se vztah s dcerou podaril zachranit a vrele bych ti doporucila nektere ucastniky diskuze ignorovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Holka je načase odpustit, jinak se tou žlučí zalkneš. To už se vážně nedá číst i kdybys měla nakrásně pravdu.
Musím s Tebou souhlasit, už se to pomalu ani nedá číst, jak je to negativistický ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oba příběhy jsou smutné…já ex odpouštěla 7 let a to jsem si myslela, jak dlouho jsem byla zahořklá…a to s ním neřeším NIC, ani styk s dcerou, ani alimenty…stejně mi to trvalo 7 let. Ta nenávist…a teď? Je mi skvěle…a jemu je doufám taky fajn…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Darth píše:
@S.Ivanka
Vyvracela jsi mi, že ti emoce brání uvažovat racionálně, ale přitom to čiší z každého tvého příspěvku na posledních x stranách.Dítě má nárok na životní úroveň rodičů a to každé. Nejen to tvoje prvorozené. To, že jsou s jinou neznamená, že jsou méněcenné. Píše že 4.5K budou platit a nemá s tím zásadní problém. Tak co dál řešíš? Musel ti hodně ublížit (nebo ta jeho nová), když to máš v sobě ještě po 20 letech. Přijde mi, že se úplně stylizuješ do té jeho ex. Proč to tak prožíváš?
Souhlasím s Keyllah, ten dojem na mě zakl. dělá zcela jiný a tvé reakce mi přijdou neadekvátní. A opravdu nejsem ta „stejně postižená druhá“.
tak opět, mě nikdo neublížil a neubližuje, psala že 4500 je hodně, ale že to budou platit, ona se s tím ještě nesmířila, já naopak psala, že je to výše adekvátní…neumíte číst, zakladatelka poslední příspěvky píše něco jiného než na začátku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli Ti @S.Ivanka nikdo neublížil, tak pak je ta žluč ještě podivnější. Mě 4500Kč nepřijde nijak moc a rozumím naprosto tomu, že ex nadsadila na 6000kč, to jí poradí každý šikovný právník.
Zakladatelko, myslím, že Tvůj manžel doplácí na praktiky ostatních otců. Když jsme se s ex soudili o výživné, tak soudkyně mimo protokol prohlásila :„no český otec platí jen to co musí a co mu prokážeme, jinak byste přišli s dohodou“. Jo a taky to bylo na krev, kontrola účetnictví apod. no jenže to nebylo jako u vás čistý. Zapřel při výslechu nějaké ty pozemky a nemovitosti
, tak pak bylo čoromoro. Soudy většinou vztahy nevylepší, ale časem se to utřepe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mimoza666 píše:
Tak jestli Ti @S.Ivanka nikdo neublížil, tak pak je ta žluč ještě podivnější. Mě 4500Kč nepřijde nijak moc a rozumím naprosto tomu, že ex nadsadila na 6000kč, to jí poradí každý šikovný právník.Zakladatelko, myslím, že Tvůj manžel doplácí na praktiky ostatních otců. Když jsme se s ex soudili o výživné, tak soudkyně mimo protokol prohlásila :„no český otec platí jen to co musí a co mu prokážeme, jinak byste přišli s dohodou“. Jo a taky to bylo na krev, kontrola účetnictví apod. no jenže to nebylo jako u vás čistý. Zapřel při výslechu nějaké ty pozemky a nemovitosti, tak pak bylo čoromoro. Soudy většinou vztahy nevylepší, ale časem se to utřepe.
Já nechápu už nic, zakladatelka založila diskuzi přemrštěné alimenty, ne - nejsou vůbec přemrštěné, od začátku píšu že jsou v pořádku a 4500.-je akorát, pokud k tomu ještě kupuje věci nad rámec výživného, jo, holt nesouhlasím se zakladatelkou co se týče přemrštěnosti požadavků, protože od začátku tvrdím že to první dítě, které s otcem nebydlí má přednost. A pár ukřivděných druhých manželek ze mě dělá zoufalou blbku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuju vám všem ![]()
I já doufám, že se to utřepe, chce to nějaký čas… Přítelova dcera je jedináček, pořád si říkám, že snad bude časem ráda za to, že má sourozence, i když vlastní jen napůl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S.Ivanka
Přemrštěné bylo snad myšleno těch 6000Kč co původně požadovala ex. O 4,5 psala, že jsou to slušný alimenty, ale platit je budou bez problémů, když sám její muž rovnou navrhoval navýšení na 4K.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit