Přemýšlím nad sebevraždou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zrzana2
4.12.12 17:15

A v Praze nesezenes praci? :think:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
4.12.12 17:16
@nep.Hotaru píše:
@1simona1 No, pokud se v té situaci nachází dlouho, tak asi nevidí jiné východisko. Jestli je v depresi, tak se ani nedivím, že na tohle myslí.
Každopádně se vážně raději přestěhujte, už to bude maličký krůček k lepšímu.. a pokud sourozenci neprispívají a fakt se nechávají jen živt, vyhodit je! Co s takovýma? Zvyknou si na to a budou to požadovat po celý zbytek života nejen po rodičích, ale pak po svých partnerech..a bude se to s nimá vézt celý život.. Neštěstí nechodí po horách, je pravda, že jsou horší věci, ale i tohle není vůbec příjemná zkušenost.. Začni jednat, než bude pozdě! :kytka:

jasně, neplatí tak ať táhnou, já bych to udělala i vlastním dětem. Peníze od nich nepotřebuju, ale až budou vydělávat tak budou měsíčně dávat určitou částku a hotovo. Mám v plánu jim ty peníze ukládat ale to oni nemusí vědět že? ;)

• Citovat
  • Upravit
967
4.12.12 17:29

Prosím tě neblázni a zajdi si k doktorovi - klidně i obvodnímu - at ti dá antidepresiva - když mu to vysvětlíš, tak ti pomůžou od toho tu jsou a stydět se nemusíš dneska je to normál, držím palečky v lepší zítřky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5515
4.12.12 17:33
@Anonymní píše:
Tenhle život mě opravdu nebaví…Žiju s mámou, nevlastním otcem, sestrou 23let a bratrem 19 let a me je 20 let.. vždy to u nás bylo dobrý, otec pracoval u policie a máma v menším krámku s potravinama.. vždycky peníze byly nikdy to nebylo až takhle zlý jako je to teď..jenže otec se strašně zadlužil, máma má také půjčky ale menší než on..oba vymněnily práci, táta pracuje na kriminálce a peníze jsou menší a kord když splácí milion půjček, máma pracuje v utulku s kočkama a přividělává si pár korun na nočním vybalování v globusu..Sestra celý dva roky po škole byla doma neplatila ani korunu..teď konečně první měsíc maká a tak doufám že už přispěje na nájem tak jako jsme se dohodly že já bratr a sestra budeme dávat 3.000 kč..Bratr ani střední nedodělal.. a půl roku pracoval v mekáči brigádně a další pul roku na poloviční uvazek, takže 3000 přispíval.. já pracovala v albertu a vždy jsem přispívala,,,nebyl měsíc kdybych nedala..jenže ted už jsem skoro rok doma, nemám štěstí si najít práci..a proto jsem se donutila k tomu že chodím s chlapama za peníze už delší dobu, hnusí se mi to, ale jinak se nedá nic dělat, když zatím práce není, bratr ted o práci prisel, takže nebude přispívat nic a představa ze máma bude zase o 3000 chudší to mě ubíjí.. platíme nájemné okolo 20 ti tisíc ..furt se doma hádají ohledně peněz, už vážně nemůžu koukat na to jak se máma trápý..přála bych si aby to všechno bylo jako dřív,,otec na mámu udělal podvod že si zažádal o pul milionovou pujcku a podepsal se tam za mámu jako jeho ručitel a tak si ted máma nemuze vzít zadnou pujčku.. :,( :,( :,( a proto už nechci žít, vím že to bude eště horší a představa že zkončíme na ulici nebo si máma sahne na život to je šílený..nevím jak dál…

A tvoji rodiče vědí že chodíš s chlapama za peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
4.12.12 17:36
@boball píše:
Platíte nájemné 20 tisíc? Kde to bydlíte proboha? 8o 8o

Taky jsem si říkala, kde to asi tak bydlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.12.12 17:44

V Praze normální nájem(s energiemi)za 3+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.12.12 17:46
@jannina1 píše:

No, tak promin, ale vykopu zdrave deti, ktere makat nebudou a jdu do mensiho… a nebo pokud jsem na tom tak spatne, vezmu si 2+1, jeden pokoj deti, jeden dospeli… at mi nikdo netvrdi, ze to nejde!
Pokud je to tedy najem nebo podnajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
4.12.12 17:46
@jannina1 píše:

3+1 se dá sehnat za 15tis. se vším všudy, ovšem záleží na tom, kde ten byt je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.12.12 17:49

Nehlede na to, ze ted jsem otevrela sreality a je jich tam okolo patnacti tisic se vsim vice nez dost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
4.12.12 17:49

@Barca12345 ono to jde, jen to chce přemýšlet.
Jenže mi neznáme celou situaci jejich rodičů, jak bydlí, za co platí, kolik dluží atd.
A taky si začínám myslet, že je to spíš vtípek než skutečnost a nebo že nejsou všechny informace pravidvé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
4.12.12 17:51

Ono to prodavání těla je mnohem jednodussi, jak sedet za kasou 12hodin v albertu, že? ;)

Myslim, ze by ses mela zvbrchat a vzit prvni praci, ktera se ti namane, klidne ve fabrice.Mmch me by zajimal nazor maminky, jestli ona taky tak trochu nevi co s vami. Mozna to s tema financema az tak ruzove nebude, tri dospele deti v dom+,zadna slava.

• Citovat
  • Upravit
9649
4.12.12 17:52
@Laaja píše:
@Barca12345 ono to jde, jen to chce přemýšlet.
Jenže mi neznáme celou situaci jejich rodičů, jak bydlí, za co platí, kolik dluží atd.
A taky si začínám myslet, že je to spíš vtípek než skutečnost a nebo že nejsou všechny informace pravidvé. :nevim:

Jo, ja taky a zase jsem se beztak „nastvala“ zbytecne!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.12.12 17:54
@blorchi píše:
Ono to prodavání těla je mnohem jednodussi, jak sedet za kasou 12hodin v albertu, že? ;)Myslim, ze by ses mela zvbrchat a vzit prvni praci, ktera se ti namane, klidne ve fabrice.Mmch me by zajimal nazor maminky, jestli ona taky tak trochu nevi co s vami. Mozna to s tema financema az tak ruzove nebude, tri dospele deti v dom+,zadna slava.

A proto rikam - bud pujdes makat, nebo z domu… a nejsou to jen plane kecy, je to fakt.
Delala jsem s exekucemi a drazbami, vim, kam takovi lide mohou privest nejen partnera, ale celou rodinu, a pres to u me vlak opravdu nejede!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
4.12.12 17:55

@blorchi no já třeba chodila na brigádu do pekárny, Odkolek, pakárna neskutečná. Celá noc u pásu a otáčet toustový chleba, dostala jsem 60kč/hod a ty ženské braly 40kč. Takže asi je jednodušší se prodávat než skutečně pracovat. Pak jsi totiž za chudáka, kterému není pomoci a čekáš na zázrak a že se někdo postará. Nevím no, mě to myšlení celé rodiny přijde docela mimo. Možná je to náhoda a oni si fakt neví rady nebo je to lenost a oni čekají, že se stane zázrak. Jenže takhle to nefunguje a nikdy nefungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.12.12 17:56

Hej, a co Pretty woman??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie