Přemýšlím nad sebevraždou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.7.13 10:53
  • Citovat
  • Upravit
14112
25.7.13 10:53
@Anonymní píše:
@jannina1 no manžel je starší, vydělává, a me to nějak svým zpusobem zakázal, respektive jsem praci ukončila kvuli nemu. Aby byl v klidu, ze jsem doma. V utery kdxz jsem se zeptala jestli mohu jet na vodu, podotýkám sama, řekl ze mohu, přijela jsem domu a dostala jsem šíleného servaka…ze co si to dovoluji. A… No je mi z toho zle.

ježiši holka to je mi líto co prožíváš, ale rychle pryč od něj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.7.13 10:54

A na té psychiatrii jsi řekla, že jsi týraná? Předpokládám, že ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
@Anonymní píše:
Omlouvám se a prosím za udržení anonymity. Už několik měsíců jím antidepresiva, docházím k psychiatrovi a do krizových center, ale nic nepomáhá. Zničila jsem si rodiny, škola-dodelala alespon vyucni list, karieru jsem si zničila a co z toho? Deprese, prášky, návaly tlaku a váha z 64 kg na 44 kg. Uz proste nemůžu, vcera kdyz jsem si brala prášek na útlum tlaku a nervu, přemýšlela jsem, ze s nim cele balení najednou. Coz by mi zajistilo klid. Nevím co dělat.. Všechno kvuli manželovi. Omlouvám se jen nevím uz kde a s kým to probrat. Potrebuji něco slyšet od cizích.

Neblázni… život je ohromný dar. Jsou na tom lidé mnohem hůž než ty :hug: Všechnos e dá zvládnout. Co děti? Máš? Co rodiče? Píšeš, že jsi zničila rodinu, ale jak?
myslíš, že kdyby jsi se objevila mezi dveřma u své mamky a řekla: „Mami pomoc, už nevím jak dál.“ myslíš, že by ti nepomohla? Určitě ano, vždycky budeš její dítě…

Rozhodně bys to měla zkusit :hug:
Nechceš napsat něco víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@jannina1 bohužel, rozhodne ne, ze fyzicky, ale kdxz jsem tam šla uz jsem měla spousty podlitin..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.13 10:56

@Cmochy máma ne, nikdy neviděla jsem ji několik let. A naposled mi řekla, ze me nikdy nechtěla…

• Citovat
  • Upravit
31594
25.7.13 10:56
@Anonymní píše:
@Gladys defakto nic normálního, ze vnitrne jsem pry udělala pokrok, a muzu jít domu, docházet k tomu psychiatrovi dále… Jenže ja mám nejaky vnitrni blok odejít, mám pocit, ze uz jsem vnitrne natolik zničena, ze bych si nerozjwla ani karieru…nic.

jsi vnitřně zničená, protože žiješ s násilnickým debilem. Když budeš sama, tak se budeš moct nadechnout. Děti máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
25.7.13 10:58
@Anonymní píše:
@Cmochy máma ne, nikdy neviděla jsem ji několik let. A naposled mi řekla, ze me nikdy nechtěla…

Tak jiný člen rodiny, kamarádka… :think:
Každopádně odejdi od tyrana… přece mu neuděláš tu radost a neublížíš si kvůli němu. Hlavně to s ním nekonzultuj… odejdi rozhodně tajně a HNED! Uvidíš, že bude zase dobře… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.7.13 10:59

@nejvíczoufalá zadat do googlu „dobrovolník“? :mrgreen: Existuje spousta neziskovek, které toto organizují. Já už ani nevím, jak jsem kdysi přišla na to svoje místo. Už je to víc jak 10let. Jedny prázdniny a udělalo to ze mě jiného člověka, byla jsem uťáplá husička, která se styděla promluvit nahlas, teprve tam mi došlo, jaký ptákoviny řeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.13 11:00

Deti nemáme, jenže holky, nejhorší je pocit, ze si všechno uvědomuji, ale ja se tak vnitrne bojím, ze si i debilne říkám, ze ho miluji. A ze za vse mohu ja. A jak nejdriv potrebu tuhle myšlenku rozeznat, jinak se nehnu :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.13 11:01

A on deti chce, takže se jeste bojim, aby si to nezaridil

• Citovat
  • Upravit
6569
25.7.13 11:02

Kde jsi byla na psychiatrii? Píšeš, že chodíš do krizových center, více jich je jen v Praze, tak předpokládám, že jsi z Prahy či jejího okolí. Je skvělé, že sis už přiznala, že Tě manžel týrá. Obrovský krok a zasloužíš si za něj obrovskou pochvalu, opravdu.
Tak a teď vymyslet, co dál. Máš už sílu od něj odejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

Tohle je klasicky pripad domaciho nasili, to te nici, pokud zustenes, nezlepsi se to. Co bílý kruh bezpečí? Tam by ti mohli pomoct odejít.

Čeho se nejvíc bojíš?

Takhle po netu se strasne spatne pomáhá a radí, kontaktovala bych nejake krizove centrum pro tyrane zeny a nejakeho socialniho pracovnika, ktery ti konkrétně pomůže.

dobrovolnictí v tomto pripade neni dobrý nápad, clovek musí sám být psychicky odolný, aby mohl pomáhat, mnohde se delají psychotesty.

jinak vetsina neziskových organizací hledá dobrovolníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
@Anonymní píše:
Deti nemáme, jenže holky, nejhorší je pocit, ze si všechno uvědomuji, ale ja se tak vnitrne bojím, ze si i debilne říkám, ze ho miluji. A ze za vse mohu ja. A jak nejdriv potrebu tuhle myšlenku rozeznat, jinak se nehnu :,(

A na co čekáš??? Odejdi hned. Dneska! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.7.13 11:03
@Anonymní píše:
@jannina1 bohužel, rozhodne ne, ze fyzicky, ale kdxz jsem tam šla uz jsem měla spousty podlitin..

To Tvoje trápení má jedno řešení-odprostit se od tyrana. Víš to určitě sama, jen sebrat sílu. Holka, život je krásný, na světě jsou skvělí chlapi, přece se nenecháš deptat a ničit nějakým psychopatem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí