Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@suik děkuju, určitě si to půjdu napsat
snad to pomuze…zkus se zamerit na nejak ciny, pomuze ti to zamestnat mozek. Držím palce.
@nejvíczoufalá - pracovala jsem v takových zařízeních. Normálně zajdi do jakéhokoliv Penzionu pro seniory, Domovů s chráněným bydlením, Domovů pro osoby se zdravotním postižením, atp. (podle toho co v okolí máte) domluv se s vedoucím, budou rádi, když jim vezmeš (i když jedenkrát týdně) někoho na procházky, hlavně ti na vozíčkách se málokdy dostanou ven, personálu je malinkato, tak to nestíhají. A klidně si můžeš zvyknout i na jednoho člověka, a na procházky brávat i dítě. Všichni budete spokojení.
Tohle dobrovolnictví v našem městě zprostředkovával i pracák.
Zakladatelko
napíšu jen co už napsaly holky, nemá cenu řešit deprese, ale tvůj vztah, ve kterém nechceš být. Posbírej možnosti, informace, seber sílu a změň to, co ti bere chuť do života
Držím palce.
Tak manžel zase přišel domu a dělal to co vždy, rval, nadával, ze pry doma je chleba, ktery nechtěl a ze nema svoji šunku, tu kterou chtěl údajně…
je mi holky čím dal hůř.
@Anonymní píše:
Tak manžel zase přišel domu a dělal to co vždy, rval, nadával, ze pry doma je chleba, ktery nechtěl a ze nema svoji šunku, tu kterou chtěl údajně…je mi holky čím dal hůř.
pošli ho do háje ať si to dojde koupit!!Nemáš někoho blízkého ke komu bys šla na pár dní svěřila se a popřemejšlela??
@Anonymní píše:
Tak manžel zase přišel domu a dělal to co vždy, rval, nadával, ze pry doma je chleba, ktery nechtěl a ze nema svoji šunku, tu kterou chtěl údajně…je mi holky čím dal hůř.
napiš mi do sz ![]()
No popravde uz asi 4 roky o me jevi zájem jeden starší anglan, ktery je mi vcelku oporou a chtěl by se mnou byt. Ze bychom spolu cestovali a tak… Ale ja ho vždy odmítala.
@nejvíczoufalá a nevyzradis kdo jsem? Mám strach trochu asi uz i z lidi… ![]()
@Anonymní píše:
No popravde uz asi 4 roky o me jevi zájem jeden starší anglan, ktery je mi vcelku oporou a chtěl by se mnou byt. Ze bychom spolu cestovali a tak… Ale ja ho vždy odmítala.
tak to je ideál odcestovat a vypadnout od tohodle tyrana i tobě bude líp, musí to být hrozně těžký, ale nečekej na další jeho útok a uteč dokud máš jen modřiny, může být daleko hůř.
@Anonymní píše:
@nejvíczoufalá a nevyzradis kdo jsem? Mám strach trochu asi uz i z lidi…
proč bych to dělala.. jestli chceš, tak klidně napiš..
Ted jsem dostala, za to, ze jsem po něm donesla zbytky jeho drahých těstovin
![]()
No to si děláš srandu, holka okamžitě utíkej, to snad není normální a bude jenom hůř. když odejdeš tak už se to bude jen lepšit. Já vím že se to dobře kecá, ale ty na výběr nemáš, jediné řešení je okamžitý odchod
![]()
Neblázni takhle se nechová člověk který tě má rád a záleží mu na tobě, hovado to je a to jsem ještě slušná. Taskové bych kastrovala a dala pod sedativa.
@bondy1 píše:
Milá anonymní, život jsi si nedala, a nemáš právo si ho vzít.
další velká pravda je, že slušný člověk ani v řadě na smrt nepředbíhá
a když člověk jednou je, tak má koukat aby byl…a nyní jinak, vezmi si to nejdůležitější a zamiř do první léčebny, nedělám si legraci, doma sama nic neřeš, potřebuješ pomoc a není ostuda si o ní říct, víš ukončit život není legrace, ona pak ta tvoje dušička nenalezne klid, a přeci se máš alespon trošku ráda a pokusíš se s vypětím všech sil dojít na konec cesty, kde je krásně, teplo, slunečno, kde ptáci zpívají a vítr čechrá koruny stromů, kde jsi svobodným člověk, člověkem bez bolesti duše
Moc hezky napsané. ![]()
Radši jsem ani nečetla příspěvky…jestliže platíte 20 000, tak se přestěhujte do garsonky za 5000 a mačkejte se, bude vám hooodně zbývat a budete vlastně bohatý;).. A víš co, když si myslíš že je sebevražda řešení, tak si to mysli, jsi hloupá.. fakt nechápu tohle.. nechápu…a dost mě tohle rozčiluje.. asi fakt dost blbej fór… jsi zhýčkaný dítě, uvědom si to a jdi se někam léčit;) Mimochodem, i v Praze jsou nájmy do 8000;) třeba!.. a nebo se odstěhuj někam do tramtárie, tvý rodiče alespoň nebudou s nervama v kýblu že jsi se zabila a budou maximálně chvilku naštvaný že jsi se odstěhovala;)..
ä spíš než sem napiš někam na psychiatrii
@bondy1 ano, ano hezky napsáno…uvidíme co se da dělat. Ted jsem si pro jistotu vzala 6 prášku najednou, tak uvidím co to udělá _
Ale každopádně moc dík!