Přenášení v Podolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6747
11.5.12 14:32

ahoj holky, přesně před 4 roky jsem se chystala k porodu taky v Podolí, termín jsem měla 12.5. Na monitor jsem jela 13.5. pak hned prohlídka a byla tam hodná doktorka tak mi udělala Hamiltona a druhý den jsem porodila. Takže já 40+3. Ale tuším že nechávají až do 42+0 pak se vyvolává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
21.8.13 09:39

Ahoj holky, prave riesim prenaseni na Podoli.

Sme 40+3 a na Podoli som vcera stravila 4 hodiny a 2× monitor a poslali ma domov. Doktorka ma ani nevidela, ziadna kontrola ‚tam dole‘ a ani ultrazvuk. Je to standardny proces? Nemali by zistovat ako to vypada fyzicky a kolko vazi mimi jestli sa porod nejak blizi a tak? A ako dlho sa nechava standardne na Podoli prenasat? Zacinam byt nervozna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
21.8.13 09:43

Anngie, myslis ze az tak dlho nechavaju 42+0? Co to je ten Hamilton?

@anngie píše:
ahoj holky, přesně před 4 roky jsem se chystala k porodu taky v Podolí, termín jsem měla 12.5. Na monitor jsem jela 13.5. pak hned prohlídka a byla tam hodná doktorka tak mi udělala Hamiltona a druhý den jsem porodila. Takže já 40+3. Ale tuším že nechávají až do 42+0 pak se vyvolává
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikkinka
22.8.13 21:51

Jinak s tím přenášením, tez by me to celkem zajímalo… Dnes jsem 40+1 a ve čtvrtek tam mám byt už v pul 8, budu tedy 41+1
a budem prý domlouvat termín indukce… Nemáte někdo zkušenosti za jak dlouho tak objednávají?

• Citovat
  • Upravit
72
22.8.13 23:40

Ja uz 40+6 a doktor ma informoval ze sa caka do 41+3 a pak sa to riesi…uz som zufala. Zajtra rano kontrola+dalsi monitor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikkinka
23.8.13 02:19

@hotmama
A o vyvolani s tebou ještě nikdo nemluvil? Mne rekly ze ve čtvrtek se domluvíme, tak by me pravé zajímalo za jak dlouho to tak přibližně naplánují… :think:

• Citovat
  • Upravit
72
23.8.13 06:28

Dnes rano mam poradnu dam vediet co navrhnu. Doktor Len zmienil ze vyvolavanie riesia po 41+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
23.8.13 12:11

Ahoj Nikkinka, poradna probehla ok, nic sa nezmenilo u mna:( Takze stale cakam.
Na Podoli je pri doktor ktory v utery 41+3 rozhodne o vyvolavani porodu, to by probehlo bud ten den - utery alebo streda.
Jak si na tom ty?

Příspěvek upraven 23.08.13 v 12:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
23.8.13 12:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikkinka
23.8.13 12:19

@hotmama
No ja tam byla včera(40+1) a objednali me na pondělí(pouze monitor) a ve čtvrtek(41+1) tam mám být v 7:30 a domluvit vyvolání, ale nevím zda už na ten čtvrtek nebo na jiný den… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19
26.9.13 17:59

Podolí

Holky přidávám se k tématu, ale nevím, jestli už nemáte porozeno :-D Jsem dnes 40+1 a už samozřejmě stresuju :-)) včera jsem byla v poradně, DR na monitor kouknul jedním okem a vnitřně mě vůbec nevyšetřil a dal mi kontrolu v pátek, to jsem nepochopila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
26.9.13 18:54

Ahoj strokinka,
Ja som v Podoli porodila 41+0 porod sa spustil sam inak by ma vyvolavali 41+3. Placenta uz bola poskodena, boli na nej zrazeniny a plodova voda zakalena maly sa jej troska napil bola som z toho vydesena:( maly to stihol za 5 minut 12, bohudiky maly je v poriadku.
Drzim ti palce az vsetko dobre dopadne.

Příspěvek upraven 26.09.13 v 19:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.9.13 19:04

hotmama

Tak to ti moc přeju, že už to máš za sebou a bez vyvolávání! Tos mě moc nepotěšila s tou placentou, mě zaráží, že oni to nekontrolují při těch poradnách??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
26.9.13 19:23

@strokinka na kontroly som chodila ale asi to nedokazu posudit…:(standardne tam cakaju cca do 41+3 :( aspon tak to vysvetlili. Neboj sa vsetko dobre dopadne, chce to mysliet pozitivne, prepac nechcela som ta vystrasit. Moooooc drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.9.13 19:26

Jasňačka, moc děkuji :-))taky nám říkali na předporodním kurzu do 10dní, že nechávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková