Přenáším a přenáším :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
09Veronika09
6.6.19 11:51

@Kristyna.Vechtova díky, taky doufám, tak to mám do 15.30 ještě čas :-D :-D třeba to taky přijde dnes, ale hlavně ne zítra :-D

• Citovat
  • Upravit
6.6.19 12:23

@09Veronika09 no já pak byla i naštvaná že to bylo tak rychlý :lol: když mi kamarádka PA po monitoru řekla, ať se jde manžel převlíkat, že budeme rodit, tak jsem jí řekla - ty vole, to neee, na to nejsem připravená a chtěla jsem do tý velký rohový vany :D ale jinak bych takový porod přála každé :srdce: i když já měla krásný i ten vyvolávaný a díky němu se těšila na ten druhý :)

A jinak když říkáš hlavně ne zítra, tak sázím na zítřek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
6.6.19 12:26

@Kristyna.Vechtova no já měla ten první jak z hororu, velké komplikace, oxytocin do žíly, porod vůbec nepostupoval, takže jsem pak už děti nechtěla. ale manžel svoje vlastní nemá, takže jsem se rozhodla do toho jít. ale kdybych věděla, jaké komplikace mě čekají v průběhu celého těhotenství, tak jsem dítě už neměla. trochu jsem doufala, že by porod mohl být fajn a v termínu, když už jsem si užila dost za těch 9 měsíců, ale nevypadá to :-D

• Citovat
  • Upravit
6.6.19 12:29

@09Veronika09 chápu, když je to takhle na prdlačku. Tak přeju krásný, rychlý a bezproblémový porod - za mě je to hodně v hlavě, ale já to tak mám ve všem, když se stresuju a řeším co by kdyby, tak se vždy co může po***. A když to neřeším, tak je to cajk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
6.6.19 12:37

@Kristyna.Vechtova děkuji :-) budu se snažit to neřešit a nějak to všechno prostě přežít :-D

• Citovat
  • Upravit
6.6.19 15:05

@09Veronika09 myslet pozitivně!! :kytka: chápu, že po předchozí zkušenosti je to těžké. A i když nejsem zastáncem žádného hypnoporodu a toho co je zrovna „v kurzu“, ale když jsem kontrakce brala jakože pozitivně, tak to bylo fakt rychlý a je teda pravda, že mi pomohla těhotenská jóga :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
7.6.19 10:55

@Kristyna.Vechtova no zkusím to brát pozitivně :-) hlavně, aby už to přišlo a nejlíp samo :-). Ani včerejší bouřka nepomohla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
5154
7.6.19 13:02

Před 5ti týdny jsem zde také přispívala, porodila jsem nakonec ve 41+1,pár hodin před indukcí. Porod za odměnu, se vším všudy 2h. Takže radím dobrou náladu a trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
7.6.19 14:16

@Lajka09 děkuji budu věřit v pohodový závěr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7.6.19 17:34

@Lajka09 já měla v době termínu ten super červenej nebo jakej úplněk a ani prd :lol: mě paradoxně asi „pomohlo“ to že jsem v úterý byla sepsat papíry s tím že bych ve čtvrtek měla nastoupit, ale byla jsem domluvená s kamarádkou PA, že když budou OK monitory, průtoky a vše, tak to odmítnu a dáme miminku čas do pondělí (to bych byla 41+3tt). Ale tím, že jsem si řekla, že na to prdím a nějak to bude. No a ono jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí