Přenáším a přenáším :-)

44
25.6.18 06:03

Přenáším a přenáším :-)

Ahoj tak už je to tady. 3.těhotenství a 3.přenášení. První se vyhříval 10 dní druhý asi 8. Třetí už si to taky natahuje. Dnes mu nebo ji běží 9.den. Za poslední týden se cítím po fyzické stránce skvěle. Už tělo nemusím šetřit, abych nevyhnala mimi dřív. Dle babských rad jsem už vyzkoušela asi vše kromě ricinového oleje. Do toho fakt nechci jít. Mimi už je sestouplé jak jen to jde. Když zaujmu hodně krkolomnou pozici, která s tím břichem ani nejde. Podařilo se mi nahmatnout i hlavičku 8o U předchozích těhotenství mě to ani nenapadlo, že je to vůbec možné. Týden jsem si dala pauzu od kontrol. Mám tak silný vnitřní pocit, že je vše v pořádku. A je za tím i skrytý strach z kontroly u předchozího těhotenství. Kdy mi doktor udělal Hamiltna, že jsem si připadala jak po znásilnění. Tenkrát jsem se cítila psychicky dost na dně. Trochu bezmoc ohledně nějaké domluvy. Naštěstí všichni doktoři nejsou takoví :) Dnes se už nevyhnu a zavolám do porodnice, kde budu rodit, abych se objednala na kontrolu. Už jsem vyzkoušela opravdu všechno, věřím v krásný zážitek. Přijímám skutečnost, že mimi si samo rozhodne kdy a jak příjde na svět. A jestli jeho volba bude třeba císařem, budu z toho smutná, ale nezbyde mi než to příjmout. Už mi z toho začíná hrabat a přemýšlím nad vším. Mooc z celého srdce se těším, až ten uzlíček budu držet v náručí a budu miminku hledět do očí. Tak to jsi ty, se kterým se znám jen z vnitřních pocitů. Jak jsi akční po tatínkovi. :srdce: :srdce: :srdce: Pojď už ven, vždyť už ti přes týden říkám, že si budeš moct natáhnout nohy :lol: Je tu ještě nějaká podobně šílená matka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
246
25.6.18 06:31

Ahoj.Omlouvám se,ze neodpovidam přímo na tvůj dotaz,ale nedá mi to se te zeptat…
V takovém vysokém stupni těhotenství nechodis na kontrolu do porodnice ob den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.6.18 06:43

@anikahen Nechodím, dala jsem si týden pauzu. Spousta žen to má jinak a čekám, že mě drtivá většina tady „ukamenuje či odsoudí“ Jen sdílím svoje pocity. Kdybych byla nervózní, že je něco jinak a měla komplikované těhotenství. Samozřejmě, že bych byla v nemocnici na kontrole ob den. Výjimečně jsem se odtrhla od daného systému. Jinak jsem chodila všude pravidelně. A podstoupila klasická vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
25.6.18 06:59

Plně s tebou souhlasim, že už ti z toho hrabe :lol: :lol: :lol: a tvoje chovani mi prijde nezodpovědné, nezlob se :nevim: ale " chápu" pod vlivem hormonů se chová všelijak a je to tvoje ditě, tvoje zodpovědnost ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.6.18 07:12

@miluver díky za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.18 07:13

Já teda taky přenášela sice jen týden, ale teda nelajskla bych si nejít na kontrolu, však můžeš Hamiltona odmítnout, mě se Dr ptal, já tedy svolila a nic mě nebolelo, má se dělat pouze jsou-li cesty připravené, ale teda nejít ani na monitor, to by mě trefilo a akorát bych byla nervózní. Tady asi není moc slco poradit buď budeš čekat a nebo půjdeš do porodnice, kamarádka teď přenášela jenom 4 dny a malá se narodila se zakalenou vodou, problémy s hladinou cukru až úplně upadla do třesu a ani ji nemůže mít u sebe. Chápu že jsi těhotná po třetí a asi se cítíš dobře, ale pane bože trochu zodpovědnosti k tomu miminku.. Neříkám ve všem věřit Dr ale bože nechat se prohlédnout je snad to nejmenší.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
25.6.18 07:48

Zrovna nedávno jsem četla komentář porodníka, že takovéto přenášení je bohužel dáno geneticky - u některých žen se ten porod prostě neumí rozběhnout…Na jednu stranu věřím v intuici vlastního těla, navíc dokud nejsi i podle tabulek ukončený 42. týden, tak pořád nepřenášíš, ale je možné, že to minimálně tím Hamiltonem stejně skončí, pokud už jsi to takhle měla dvakrát :nevim: Někdo to tak prostě má, moc ti přeju, ať se miminko umoudří a rozhodne se jít samo na svět co nejdřív :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
25.6.18 07:51

@Hakna55 No tys tomu dala, že jsi sem napsala, že jsi týden nebyla u doktora :mrgreen: :mrgreen: . Proč hned lynč? Tak to tak cítí, že to je vpořádku, ne?? Jak, kdyby si dala lahev slivovice a krabicku cigaret. Když něco chci jinak a jinak to cítím, než je předpis, tak jsem hned nezodpovědná? Vždyť vynechala tyden a dneska jde zase. Nic tak strasnyho se nestalo. A zkousela jsi všechny ty tady zkombinovat ??? Sex, prochazka, vana a vsechno proste dohromady?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
25.6.18 08:02

Preju, at miminko brzy a zdrave vykoukne na svet :kytka: ale teda nechodit na kontroly, to bych si netroufla, aspon na ty monitory…vnitrni pocit je krasna vec, ale ne vzdy je spravny ;) jinak co se tyce cisare…ja chtela moc rodit prirozene, mala byla krasne od 30tt hlavickou dolu…ale pak v porodnici se spatne dorotovala a po 12 hod jsem sla na akutniho cisare…a byla jsem rada, ze malicke pomohli, uz by ji slo o zivot :? A laktace se krasne rozjela, vse je v pohode a hlavne malicka je v poradku a to je hlavni! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.6.18 08:05

@Pety2 taky mi to v porodnici řekli - jsem jedna z tech žen, které mají k přenášení dispozice

@Hakna55 přenášela jsem obě děti taky dlouho a na rovinu te nechápu - prave v téhle posledni chvíli se to muze pěkně rychle zvrtnout. Pokud uz nahmatas hlavičku a nechodis ani na monitor, tak ti to skutečně vlezlo na mozek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.6.18 08:16

@Hakna55 to čekání bylo neskutečný - nakonec jsem musela na vyvolání ve 41+4, jinak by asi nevylez.. musel ven kvůli velikosti, víc bych přirozeně asi nedala, taky kvůli VVV. Byla jsem hodně hlídaná, ale ležet ve špitálu jsem odmítala, takže ob den KO..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
25.6.18 08:23

@Hakna55 drzim palecky, at uz miminko vykoukne. Jinak jako zdravotnik bych mela hovorit o velke nezodpovednosti. Vnimam to ale trochu tak, ze kazdy sveho stesti strujcem a pokud se neco pokazi, neses si svou zodpovednost na svych bedrech, a dal bych nic nevycitala. Preji klidny a krasny porod. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.6.18 10:49

Hamiltna mam tohle tehotenstvi uz dvakrat za sebou. Zitra jdu na kontrolu,tak uvidim, jak se s nimi domluvim. Jen jsem cekala, ze tu narazim na nekoho, kdo taky zrovna prenasi. Je pro me tezsi zamestnat hlavu, abych na to nemyslela. Samozrejme okna mam umyty, zaclony vyprany. Delsi prochazky mam za sebou. Horkou vanu jsem vyzkousela, skorici tez a milovani taky. Udelala jsem pro to vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
25.6.18 10:53

@Hakna55 Vklidu, ja sice neprenasim, ale co takhle ta masaz bradavek? No, je mi jasne, ze jsi zkousela uz vsechno, tak to nejak nakombinovat, ja myslim, ze dneska je fajn den a slo by to :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.6.18 11:03

@Tiffany1 Na bradavky jsem zapomela. To taky praktikuji. Kdyz vezu rano deti do skolky a do skoly. Vsichni se usmivaji, ze jsem jeste cela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí