Přenášíme

Anonymní
7.7.21 21:19

prenasime

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli to měl nebo má někdo stejně… Dnes jsem už 4 den po termínu a malé se vůbec nechce ven.. Jen mě trápí průjem a časté močení a tvrdnuti břicha.. Měla jste to některá znamená to něco? Nějaké nápady jak vyvolat porod.. A popripadne jak jste přenášeli dlouho vy? A jak jste to měli s porodem děkuji za rady a příběhy :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35666
7.7.21 22:06

Prvni 40+5, druhy 41+2, treti čekám že vyleze chvilu před nástupem do školky :lol: Žádný babsky rady nepomohly, prostě šli až se jim chtělo. Jestli máš prujem a tvrdnuti břicha tak se to nejspíš chystá. Zatka už ti odešla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
7.7.21 22:12

Průjmem se mi rozjely dva porody :lol: držím pesti ať to mas brzy, určitě se to už chystá. Jinak já rodila 3 x na den přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
7.7.21 22:30

Obě děti se narodili až 10 dní po termínu. Rady jak vyvolat porod (víno, sex, chodit do schodů, pálivé jídlo, ananas,…) jsem vyzkoušela všechny a nezabralo nic :-) Takže pokud na něco z toho vyloženě nemáš chuť, tak bych se na to vykašlala. U mě obou případech pomohl až hamiltnův hmat, co mi udělali v porodnici. Prostě se jim ven opravdu nechtělo. Ale obě děti se narodili krásné, velké, zdravé…prostě byli takové pěkně „dodělané“. Vím, že to čekání je hrozné a sama už jsem ke konci byla nervózní a nevrlá, ale zkus se tim moc netrápit. Myslim, ze to ovlivnit příliš nejde… prostě to bude až bude malá chtít. Případně tomu v porodnici pomůžou. Ani to není konec světa:-) Zpětně bych se vykašlala na hledání rad, jak vyvolat porod…a užila si ten "čas navíc " jen s manželem, zašla ještě na večeři, pustila si společně film, četla si… prostě si to ještě nějak zpříjemnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.21 22:49

@JancaS84 ne ještě ne odešla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.21 22:51

@Kormidelnice čekám druhé tak čas na večery atd fakt nemám :D :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová