Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prvni 40+5, druhy 41+2, treti čekám že vyleze chvilu před nástupem do školky
Žádný babsky rady nepomohly, prostě šli až se jim chtělo. Jestli máš prujem a tvrdnuti břicha tak se to nejspíš chystá. Zatka už ti odešla?
Průjmem se mi rozjely dva porody
držím pesti ať to mas brzy, určitě se to už chystá. Jinak já rodila 3 x na den přesně ![]()
Obě děti se narodili až 10 dní po termínu. Rady jak vyvolat porod (víno, sex, chodit do schodů, pálivé jídlo, ananas,…) jsem vyzkoušela všechny a nezabralo nic
Takže pokud na něco z toho vyloženě nemáš chuť, tak bych se na to vykašlala. U mě obou případech pomohl až hamiltnův hmat, co mi udělali v porodnici. Prostě se jim ven opravdu nechtělo. Ale obě děti se narodili krásné, velké, zdravé…prostě byli takové pěkně „dodělané“. Vím, že to čekání je hrozné a sama už jsem ke konci byla nervózní a nevrlá, ale zkus se tim moc netrápit. Myslim, ze to ovlivnit příliš nejde… prostě to bude až bude malá chtít. Případně tomu v porodnici pomůžou. Ani to není konec světa:-) Zpětně bych se vykašlala na hledání rad, jak vyvolat porod…a užila si ten "čas navíc " jen s manželem, zašla ještě na večeři, pustila si společně film, četla si… prostě si to ještě nějak zpříjemnit.
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli to měl nebo má někdo stejně… Dnes jsem už 4 den po termínu a malé se vůbec nechce ven.. Jen mě trápí průjem a časté močení a tvrdnuti břicha.. Měla jste to některá znamená to něco? Nějaké nápady jak vyvolat porod.. A popripadne jak jste přenášeli dlouho vy? A jak jste to měli s porodem děkuji za rady a příběhy