Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud jsi dokončila střední, tak nejjednodušší je najít si práci a pryč z domu
věř mi, rodiče nezměníš, ani nezachraníš, chce to začít myslet na sebe a svůj život.
Uz jsi dospela, muzes zacit svuj zivot bez mamy za zadkem.
Neni to Meh, ze ne? ![]()
@cecetka píše:
Uz jsi dospela, muzes zacit svuj zivot bez mamy za zadkem.
Neni to Meh, ze ne?
Meh si tady na nic nehraje, to bude nějaká oblíbenější uživatelka.
@boball píše:
Meh si tady na nic nehraje, to bude nějaká oblíbenější uživatelka.
Já bych to viděla na Kornel.
@Alriga píše:
Přece diskuse o šetření Kornelije
A jo, já jí nečetla, až ted ![]()
Kamarádka má podobnou mámu. Ona šla po střední pracovat, našla si podnájem, přítele a teď je těhotná. Mamina se odstěhovala k jejímu příteli (asi 50 km daleko) a několik let o ni nejeví zájem. Maximálně jí občas z povinnosti zavolá a stejně mluví celou dobu o sobě. Kamarádku to mrzí, ale na jednu stranu je ráda, že se osamostatnila a nemusí se s mámou stýkat a řeší převážně jen svůj život a je spokojená.
@Alriga píše:
Já bych to viděla na Kornel.
@Anonymní píše:
Zdravím všechny čtenáře!![]()
Jsem mladá holka, u které byste nečekali, že se zde objeví. Zrovna jsem dokončila střední školu. Nikdy v minulosti mě žádné diskuze nezajímali, ale poslední dobou se mi dějí šílené věci a přijde mi jako dobrý nápad se o tom s někým podělit.
Věc se má tak, že má matka je poněkud známá na tomhle diskuzním fóru. Je hodně aktivní a má velké hodnocení. Vždy, když si čtu její příspěvky ohledně dětí, bolí mě u srdce, protože vím, že doopravdy taková není. Na internetu si hraje na hrdinku, bohužel v reálném v životě je zákeřný člověk, co myslí jen na sebe.
Vím, že vám tohle, co jsem napsala, nic neřekne, ale abyste lépe věděli, o čem mluvím. Mí rodiče mají manželskou krizi. Matka není momentálně doma, lítá si někde s jiným mužem. Borka, že?
Několikrát jsem se chtěla s ní spojit, abych věděla, kde je, jestli je v pořádku. Bohužel, buď má vypnutý mobil nebo mi to nebere. A když se uvidíme, netváří se nadšeně, sotva mě pozdraví, je na mě hnusná a vyčte mi, že jsem se jí snažila zkontaktovat. A jako bonus mi stihne říct nějakou připomínku o mém vzhledu, i když jí do toho nic není.
Pokud jde o její závislost na cigaretách a na víně… Nemám slov. Na drahé cigarety, které stojí 110 Kč, si peníze najde. Ale když jsem jela s přítelem na výlet, kde jsem byla na jednu noc, dala mi smutných 50 korun, prý na chleba
Proto bych prosila o radu. Co mám dělat? Chtěla jsem ji napsat SMS, co se mi nelíbí, ale bojím se, že to všechno jen zhorším.V dnešní době si za 50 korun nekoupíte skoro nic, max vodu a pár rohlíků. Hold na cígárka jsou peníze vždy, ale když to potřebuje dcera, jsou penízky zázrakem fuč
Matka roku no
![]()
Máš po škole, jdi do práce a odstěhuj se. Jdete si navzájem na nervy. Já mám dítě ještě studující, ale pracuje. A třeba na svoje výlety, ode mě peníze nechce.
Nejvic mati nastves, kdyz ji tady nabonzujes. ![]()
Jinak, rodice nepredelas. Pokud je takova, jakou nam ji tady licis, nepomuze ani svecena. Proste oprostit se od ni financne, distancne a hlavne emocionalne. Tot ma jedina rada.
@topazio píše:
Kdo to asi je? Zajímalo by mě to.
Zdravím všechny čtenáře!
Jsem mladá holka, u které byste nečekali, že se zde objeví. Zrovna jsem dokončila střední školu. Nikdy v minulosti mě žádné diskuze nezajímali, ale poslední dobou se mi dějí šílené věci a přijde mi jako dobrý nápad se o tom s někým podělit.
Věc se má tak, že má matka je poněkud známá na tomhle diskuzním fóru. Je hodně aktivní a má velké hodnocení. Vždy, když si čtu její příspěvky ohledně dětí, bolí mě u srdce, protože vím, že doopravdy taková není. Na internetu si hraje na hrdinku, bohužel v reálném v životě je zákeřný člověk, co myslí jen na sebe.
Vím, že vám tohle, co jsem napsala, nic neřekne, ale abyste lépe věděli, o čem mluvím. Mí rodiče mají manželskou krizi. Matka není momentálně doma, lítá si někde s jiným mužem. Borka, že?
Několikrát jsem se chtěla s ní spojit, abych věděla, kde je, jestli je v pořádku. Bohužel, buď má vypnutý mobil nebo mi to nebere. A když se uvidíme, netváří se nadšeně, sotva mě pozdraví, je na mě hnusná a vyčte mi, že jsem se jí snažila zkontaktovat. A jako bonus mi stihne říct nějakou připomínku o mém vzhledu, i když jí do toho nic není.
Pokud jde o její závislost na cigaretách a na víně… Nemám slov. Na drahé cigarety, které stojí 110 Kč, si peníze najde. Ale když jsem jela s přítelem na výlet, kde jsem byla na jednu noc, dala mi smutných 50 korun, prý na chleba
V dnešní době si za 50 korun nekoupíte skoro nic, max vodu a pár rohlíků. Hold na cígárka jsou peníze vždy, ale když to potřebuje dcera, jsou penízky zázrakem fuč
Matka roku no

Proto bych prosila o radu. Co mám dělat? Chtěla jsem ji napsat SMS, co se mi nelíbí, ale bojím se, že to všechno jen zhorším.